PW PW PWWWW TRELH MPOURAKLA....
auth loipon h mpourakla me ena power commander 8a htan mourlia..........eeeee????
megeia sou!
Πλέον βρίσκεται στο Τolarado μπροστινό φτερό από GSXR 750 K4.
Κόστος 40$ μαζί με τα μεταφορικά...![]()
![]()
![]()
KOYFALES.....ΒΛΕΠΩ ντυνεστε για την Συναντησις....
εγω θα ειμαι ο μοναδικος που ξεντυνομαι [RIDE NEKID!!]
Accipere quam facere praestat injuriam
xm.... prepei na etoimasw kai egw kati special gia thn synanthsh!!!!!!!
KAI NAIIIIIIIIIIIII MPEITE STO ALO POST GIA NA DEITE IDEA POU EXW..... (na mh spammaroume kiolas edw....)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Άρτι αφιχθέν....
![]()
![]()
![]()
Μιλάμε για ΗΧΟ!!!![]()
![]()
Αύριο μεθαύριο θα βάλω φωτογραφία τοποθετημένου τελικού
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
μεθαύριο θα έχω την παραλαβή...Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
me8aurio 8a kaneis tpo8ethsh neou aksesouar........
τοποθέτηση από βδομάδα...![]()
έτσι να τουμπανιάζομαι κι εγώ σιγά σιγά
θα φύγει και η βάση πινακίδας,θα μπουν νέα φλασάκια,καθρέφτες carbon look,και μάλλον carbon μπροστινό φτεράκι +το μονόσελο του Tropea
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
XM.... exw gia poulhma nea alouminenia bash pinakidas kai flasakia rizoma.... $$$$$$$$$$ ela leme exw kalo pragmaaaaaa
Παραγγέλθησαν από Καναδά μανέτες Pazzoracing με δώρο ένα pazzoracing reservoir sock χρώματος...τί άλλο...κίτρινο
Μανέτες
*Ασημένιες
*Μακριές
*Με κόκκινους ρυθμιστές
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Παραγγέλθησαν από Καναδά μανέτες Pazzoracing με δώρο ένα pazzoracing reservoir sock χρώματος...τί άλλο...κίτρινο
Μανέτες
*Ασημένιες
*Μακριές
*Με κόκκινους ρυθμιστές
φίλε...
το θρεντ έχει τίτλο "αρχίσαν οι παραλαβές " και όχι οι παραγγελίες:rotflmao: :rotflmao:
TOLISTOLAROS...η λύση στην παγκόσμια κρίση......έτσι να κινείται το χρήμα
![]()
Για να ζηλέψετε συνολικό κόστος 195 canadian dollars=123?..Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
φίλε...
το θρεντ έχει τίτλο "αρχίσαν οι παραλαβές " και όχι οι παραγγελίες:rotflmao: :rotflmao:
TOLISTOLAROS...η λύση στην παγκόσμια κρίση......έτσι να κινείται το χρήμα
![]()
Aσφαλιστική ατυχήματος Άγγελε ...Ακόμα δεν ξεμπέρδεψα αλλά...
Δε βιαζόμαστε...οι GreekSVRiders δε λένε πολλές κουβέντες...χτυπάνε ΜΙΑ φορά και γίνεται της Τσιτσιολίνας...
Το φτιαξες το μηχανάκι σου;
Aπό χτες ξανακυκλοφορώΑρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Το φτιαξες το μηχανάκι σου;
κάτι ψιλοπράματα έχουν μείνει μόνο (αντίβαρα,μανιτάρι,και καθρεφτάκια)
Καφασάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιι????
BAN τώρα...τί κάνει ο τοπικός mod (είναι χαμένος στο διάστημα ,ξέρουμε..)![]()