Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 76

Θέμα: Aπολύθηκα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της echoplex

απολυθηκα

και γω απολυμένος ειμαι
    μηπως εισαι και συ του ΥΠΠΟ;
    παντως λεφτα για βενζινη ακομα έχουμε:smilea:

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter

Re: απολυθηκα

Αρχικά δημιουργήθηκε από echoplex
    και γω απολυμένος ειμαι
    μηπως εισαι και συ του ΥΠΠΟ;
    παντως λεφτα για βενζινη ακομα έχουμε:smilea:

Oχι δεν δούλευα εκεί.
    Στις τηλεπικοινωνίες δούλευα.

Υπάρχουν και χειρότερα μωρε. Δλδ, να είχα 2 παιδιά, στεγαστικό, και να ήμουν 45 χρονών...
    Τότε θα πούλαγα το μηχανάκι μου στον Rein, μπας και πάρει χαμπάρι από γκάζια.

ps: Σας ευχαριστώ όλους,και για τα πμ

Εσύ και τα χέρια σου να'ναι καλά φίλε μου, και όλα θα γίνουν.

Ουδέν κακό αμιγές καλού.
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Υπομονή Κιμωνάκο και όλα καλά θα πάνε !

Η αλήθεια είναι πως μόλις άρχισε η μπόρα. Από το φθινόπωρο και ειδικα τέλη 9 αρχές 10 θα έρθουν τα χοντρά απόνερα στην Ελλαδίτσα.
    Εύχομαι να πάνε όλα καλά φίλε μου.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Τηλεπικοινωνίες ε;... ειδικότητα;...

Γενικά μην ψάχνεις πάντως μόνο τηλεπικοινωνίες μιας και ειδικά αυτοί οι πάροχοι τραβάνε τρελά ζόρια τώρα. Βρες έστω κάτι να πέρνεις ακόμα και 700-800 που λένε , μέχρι να βρείς κάτι άλλο.

Και δεν θα συμφωνήσω με τους περισσότερους απο εδώ... χρόνο έχεις σαφώς... αλλά αξιοποίησε τον να βρείς άλλη δουλειά καθώς ούτε που θα καταλάβεις πως θα περάσει και πως θα χαλάσεις και τα χρήματα που πήρες ώς αποζημίωση.

Καλή τύχη...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Τηλεπικοινωνίες ε;... ειδικότητα;...

Γενικά μην ψάχνεις πάντως μόνο τηλεπικοινωνίες μιας και ειδικά αυτοί οι πάροχοι τραβάνε τρελά ζόρια τώρα. Βρες έστω κάτι να πέρνεις ακόμα και 700-800 που λένε , μέχρι να βρείς κάτι άλλο.

Και δεν θα συμφωνήσω με τους περισσότερους απο εδώ... χρόνο έχεις σαφώς... αλλά αξιοποίησε τον να βρείς άλλη δουλειά καθώς ούτε που θα καταλάβεις πως θα περάσει και πως θα χαλάσεις και τα χρήματα που πήρες ώς αποζημίωση.

Καλή τύχη...

Gandalf
    +10000 ....τόχω βιώσει αρκετές φορές και ούτε που καταλαβαίνεις για πότε τελειώνουν τα "έτοιμα"....

ξεκίνα βιογραφικά ASAP !!!
    καλή τύχη!
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Ελπιζω να ειναι για το καλυτερο

Καλή τύχη..

Πολλοί έχουμε βρεθεί εκεί... don't worry.
    safety doesn't happen by accident

Αγροτικό Μέλος Το avatar του/της anwrimos
    η εταιρία σου εξαγοράστηκε απο άλλη και μετά σε απολύσανε? σε ρωτάω γιατί ετσι έμεινε άνεργος ο πατέρας μου πριν 2 χρόνια. αν συμβαίνει αυτο έχω να σου πώ το εξής:
    εάν απολυθεί εργαζόμενος απο εταιρία που εξαγοράστηκε σε διάστημα μικρότερο των 6 μηνών απο την ημερομηνία εξαγοράς τότε δικαιούται απο τον οαεδ επίδομα για 1 χρόνο που ισούται με το 80% περίπου των μηνιαίων του απολαβών. ο πατέρας μου έτσι έπαιρνε επίδομα και του το είπε δικηγόρος. ψάξτο δεν ξέρω αν ισχύει στην περίπτωσή σου ή αν ισχύει ακόμα τελος πάντων. δεν θα έκανα ποτέ πλάκα με ένα τέτοιο θέμα του στύλ μου είπανε άκουσα κ.λ.π.
    συνέβη στην οικογένειά μου και στο λέω με κάθε σιγουριά.
    σου εύχομαι ότι καλύτερο!
    Καλύτερη η πορεία απο τον προορισμό

Γιάννης

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel
    Κάθε εμπόδιο για καλό φιλαράκο!!!Θα δείς ότι πολύ σύντομα θα βρείς κάτι καλύτερο και όλα τα άλλα θα είναι μια ανάμνηση...Μην ξεχνάς ότι έχεις το avantage της ηλικίας.Σκέψου να σουν 40 φεύγα η ακάμα χειρότερα 50 φευγα Εκεί τα πράγματα θα ήταν πααααααααααρα πολύ δύσκολα.Πίστεψε με

Τι λε ρε Κιμωνα???πωπωπω πρεπει να ειμαι εγω γκαντεμης.....αντε εστω να πας σε ανωτερα εστω....

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Δεν πειράζει φίλε.

Κάθε εμπόδιο και δυσκολία σε κάνει καλλίτερο.

Όρεξη για δουλειά να έχεις και όχι μόνον θα βρείς, αλλά θα βρείς και σύντομα.

τσίμπα και μερικές να πάνε τα φαρμάκια κάτω...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    υπομονη ρε!!

τα καλυτερα ευχομαι απο εδω και περα!!

Α ρε μάγκα, πως σε καταλαβαίνω...
    Και εμείς θα απολυθούμε σύντομα όλοι κατόπιν λιτής ανακοίνωσης της διοίκησης την εβδομάδα που μας πέρασε. Και οι περισσότεροι έχουμε και κοπέλια, και δάνεια και ... και ...
    Δε θα αποθάνουμε κιόλας, βέβαια. Εντάξει, θα μας ψιλοπάρει αποκάτω (ήδη έχει γίνει) αλλά θα είναι εφαλτήριο για κάτι άλλο. Καλύτερο, λιγότερο καλό, δεν έχει σημασία. Σημασία έχει μην πεινάσει η φαμέλια στο σπίτι. Και εμείς να 'χουμε την υγειά μας (γερά χέρια-πόδια-μέση) να δουλέψουμε και σκαλίδα άμα χρειαστεί.
    Μη στεναχωριέσαι, το να χάσει κιανείς τη δουλειά του είναι το λιγότερο κακό από τα χαστούκια τση ζωής. Εδώ άλλοι δεν έχουνε την υγειά τους...
    Ψηλά το κεφάλι!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Aπολυθηκα
    από bsari στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 08/02/2005, 18:21
  2. Aπολυθηκα
    από Vezouvios στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2004, 17:53

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα