και γω απολυμένος ειμαι![]()
μηπως εισαι και συ του ΥΠΠΟ;
παντως λεφτα για βενζινη ακομα έχουμε:smilea:
Αρχικά δημιουργήθηκε από echoplex
Oχι δεν δούλευα εκεί.
Στις τηλεπικοινωνίες δούλευα.
Υπάρχουν και χειρότερα μωρε. Δλδ, να είχα 2 παιδιά, στεγαστικό, και να ήμουν 45 χρονών...
Τότε θα πούλαγα το μηχανάκι μου στον Rein, μπας και πάρει χαμπάρι από γκάζια.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ps: Σας ευχαριστώ όλους,και για τα πμ
![]()
Εσύ και τα χέρια σου να'ναι καλά φίλε μου, και όλα θα γίνουν.![]()
Ουδέν κακό αμιγές καλού.![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Η αλήθεια είναι πως μόλις άρχισε η μπόρα. Από το φθινόπωρο και ειδικα τέλη 9 αρχές 10 θα έρθουν τα χοντρά απόνερα στην Ελλαδίτσα.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά φίλε μου.
Τηλεπικοινωνίες ε;... ειδικότητα;...
Γενικά μην ψάχνεις πάντως μόνο τηλεπικοινωνίες μιας και ειδικά αυτοί οι πάροχοι τραβάνε τρελά ζόρια τώρα. Βρες έστω κάτι να πέρνεις ακόμα και 700-800 που λένε , μέχρι να βρείς κάτι άλλο.
Και δεν θα συμφωνήσω με τους περισσότερους απο εδώ... χρόνο έχεις σαφώς... αλλά αξιοποίησε τον να βρείς άλλη δουλειά καθώς ούτε που θα καταλάβεις πως θα περάσει και πως θα χαλάσεις και τα χρήματα που πήρες ώς αποζημίωση.
Καλή τύχη...
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
+10000 ....τόχω βιώσει αρκετές φορές και ούτε που καταλαβαίνεις για πότε τελειώνουν τα "έτοιμα"....Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Τηλεπικοινωνίες ε;... ειδικότητα;...
Γενικά μην ψάχνεις πάντως μόνο τηλεπικοινωνίες μιας και ειδικά αυτοί οι πάροχοι τραβάνε τρελά ζόρια τώρα. Βρες έστω κάτι να πέρνεις ακόμα και 700-800 που λένε , μέχρι να βρείς κάτι άλλο.
Και δεν θα συμφωνήσω με τους περισσότερους απο εδώ... χρόνο έχεις σαφώς... αλλά αξιοποίησε τον να βρείς άλλη δουλειά καθώς ούτε που θα καταλάβεις πως θα περάσει και πως θα χαλάσεις και τα χρήματα που πήρες ώς αποζημίωση.
Καλή τύχη...
Gandalf![]()
ξεκίνα βιογραφικά ASAP !!!
καλή τύχη!
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Καλή τύχη..![]()
![]()
Πολλοί έχουμε βρεθεί εκεί... don't worry.
safety doesn't happen by accident
η εταιρία σου εξαγοράστηκε απο άλλη και μετά σε απολύσανε? σε ρωτάω γιατί ετσι έμεινε άνεργος ο πατέρας μου πριν 2 χρόνια. αν συμβαίνει αυτο έχω να σου πώ το εξής:
εάν απολυθεί εργαζόμενος απο εταιρία που εξαγοράστηκε σε διάστημα μικρότερο των 6 μηνών απο την ημερομηνία εξαγοράς τότε δικαιούται απο τον οαεδ επίδομα για 1 χρόνο που ισούται με το 80% περίπου των μηνιαίων του απολαβών. ο πατέρας μου έτσι έπαιρνε επίδομα και του το είπε δικηγόρος. ψάξτο δεν ξέρω αν ισχύει στην περίπτωσή σου ή αν ισχύει ακόμα τελος πάντων. δεν θα έκανα ποτέ πλάκα με ένα τέτοιο θέμα του στύλ μου είπανε άκουσα κ.λ.π.
συνέβη στην οικογένειά μου και στο λέω με κάθε σιγουριά.
σου εύχομαι ότι καλύτερο!
Καλύτερη η πορεία απο τον προορισμό
Γιάννης
Κάθε εμπόδιο για καλό φιλαράκο!!!Θα δείς ότι πολύ σύντομα θα βρείς κάτι καλύτερο και όλα τα άλλα θα είναι μια ανάμνηση...Μην ξεχνάς ότι έχεις το avantage της ηλικίας.Σκέψου να σουν 40 φεύγα η ακάμα χειρότερα 50 φευγαΕκεί τα πράγματα θα ήταν πααααααααααρα πολύ δύσκολα.Πίστεψε με
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι λε ρε Κιμωνα???πωπωπω πρεπει να ειμαι εγω γκαντεμης.....αντε εστω να πας σε ανωτερα εστω....
![]()
![]()
![]()
Δεν πειράζει φίλε.
Κάθε εμπόδιο και δυσκολία σε κάνει καλλίτερο.
Όρεξη για δουλειά να έχεις και όχι μόνον θα βρείς, αλλά θα βρείς και σύντομα.
![]()
![]()
τσίμπα και μερικές να πάνε τα φαρμάκια κάτω...
Α ρε μάγκα, πως σε καταλαβαίνω...
Και εμείς θα απολυθούμε σύντομα όλοι κατόπιν λιτής ανακοίνωσης της διοίκησης την εβδομάδα που μας πέρασε. Και οι περισσότεροι έχουμε και κοπέλια, και δάνεια και ... και ...
Δε θα αποθάνουμε κιόλας, βέβαια. Εντάξει, θα μας ψιλοπάρει αποκάτω (ήδη έχει γίνει) αλλά θα είναι εφαλτήριο για κάτι άλλο. Καλύτερο, λιγότερο καλό, δεν έχει σημασία. Σημασία έχει μην πεινάσει η φαμέλια στο σπίτι. Και εμείς να 'χουμε την υγειά μας (γερά χέρια-πόδια-μέση) να δουλέψουμε και σκαλίδα άμα χρειαστεί.
Μη στεναχωριέσαι, το να χάσει κιανείς τη δουλειά του είναι το λιγότερο κακό από τα χαστούκια τση ζωής. Εδώ άλλοι δεν έχουνε την υγειά τους...
Ψηλά το κεφάλι!![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)