Το κεφάλι μου ξέρω πως να το προστατευσω.
Η ερώτηση μου ήταν συγκεκριμενή. Αν δεν έχουμε τι να απαντήσουμε καλύτερα να σιωπούμε και να μην γεμίζουμε το forum χωρις καμία προσφορά.
Η ερώτηση μου ήταν συγκεκριμενή. Αν δεν έχουμε τι να απαντήσουμε καλύτερα να σιωπούμε και να μην γεμίζουμε το forum χωρις καμία προσφορά.
Ψυχραιμία Κύριοι.......![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Αν και ειναι λιγο προκλητικη η απαντηση σου θα σου ξανα απαντησω σε ηρεμο τονο, και θα επιμεινω...Αρχικά δημιουργήθηκε από NickolasV
Για τις μη απλες που σημαινει οτι η μηχανη θα εχει γινει σμπαραλια δεν νομιζω να ενδιαφερθεις για τα πλαστικα καλυματα αλλα για το κεφαλι σου.
Τωρα αν για τις απλες σε ενδιαφερουν τα πλαστικα πιο πολυ απο το μοτερακι δικαιωμα σου ειναι.
Ο καθενας εχει και τις προτεραιοτητες του.
Αν θες να αρχισουμε να βριζομαστε χωρις λογο και αυτο δικαιωμα σου ειναι αλλα δεν θα ακολουθησω.
Την προταση μου για καγκελα σου την εκανα πιο πανω.
ΤΕΛΟΣ.
PESKANDRITSOS.
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Ρε φιλαράκι...Αρχικά δημιουργήθηκε από NickolasV
Μην νευριάζεις τον ταμία.
Εδώ τον ψήνουμε να μη μας κάνει καμιά αύξηση τώρα με την κρίση...![]()
(Και μεταξύ μας... αυτός αν έχει προσφέρει στο φόρουμ... αν το'πιασες το υπονοούμενο...)
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Στις μη απλές δε σε σώνουν ούτε τα κάγκελα, να μη σου πώ ότι αν στραβώσουν μπορεί να σου κάνουν χειρότερη ζημιά. Κι εγώ είμαι της άποψης ότι δε χρειάζονται στη συγκεκριμένη μηχανή. Δυό φορές μου έχει πέσει και δεν έχει βρεί τίποτα. Μόνο στη δεύτερη το αντίβαρο του τιμονιού. Γλυτώνεις και το βάρος και τα έξοδα και το λύσε δέσε. Χαλάρωσε λοιπόν και απόλαυσε τη μηχανάρα σου χωρίς φόβο, μόνο με πάθος.........Αρχικά δημιουργήθηκε από NickolasV
τι γίνεται όμως με τις "μη απλές περιπτώσεις πτώσεων";
εκείνα πρέπει να προλάβουμε.
Καλώς ήρθες! Είσαι κι εσύ κάτοχος ΧΤ660Ζ? Το επιθετο έχει σχέση με Χίο...?Αρχικά δημιουργήθηκε από xtkoulas
Στις μη απλές δε σε σώνουν ούτε τα κάγκελα, να μη σου πώ ότι αν στραβώσουν μπορεί να σου κάνουν χειρότερη ζημιά. Κι εγώ είμαι της άποψης ότι δε χρειάζονται στη συγκεκριμένη μηχανή. Δυό φορές μου έχει πέσει και δεν έχει βρεί τίποτα. Μόνο στη δεύτερη το αντίβαρο του τιμονιού. Γλυτώνεις και το βάρος και τα έξοδα και το λύσε δέσε. Χαλάρωσε λοιπόν και απόλαυσε τη μηχανάρα σου χωρίς φόβο, μόνο με πάθος.........![]()
Ηντα που το ξέρεις το επίθετο μπρε μυστικό δεν είναι, του διαόλου οι συσκευές. Οϊ σύντεκνε απ' τη Κρήτη είμαι. Χανιά, γέννημα θράμα, μα εδα μένω Αθήνα..(χι χι χι χι)Αρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios
Καλώς ήρθες! Είσαι κι εσύ κάτοχος ΧΤ660Ζ? Το επιθετο έχει σχέση με Χίο...?![]()
για τη μοτό πάντως έπεσες μέσα.
Μάγκες...
για δείτε την ερώτηση μου στον συνάδελφο binzis εδώ ....
Πόσοι ενδιαφέρονται?
Paraligo...αν χρειαστούμαι το προτότυπο για μετρήσεις , θα μπορέσουμε να το έχουμε?
Καπετάνιο ( η όποιος άλλος) θα μπορέσεις να διαθέσεις χρόνο?
Σας ακούω....
Φυσικά και μπορείτε να το έχετε…….
Αλλά θα πρότεινα πολυκαρμπονικο και όχι πλεξιγκλάς.
Και εταλον για όσους το θέλουν άσπρο.
![]()
Σε τι θα μπορουσε να φανει χρησιμος ενας φτωχος αλλα οχι μονος θαλασολυκος??Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Μάγκες...
για δείτε την ερώτηση μου στον συνάδελφο binzis εδώ ....
Πόσοι ενδιαφέρονται?
Paraligo...αν χρειαστούμαι το προτότυπο για μετρήσεις , θα μπορέσουμε να το έχουμε?
Καπετάνιο ( η όποιος άλλος) θα μπορέσεις να διαθέσεις χρόνο?
Σας ακούω....
Τιμη μου να βοηθησω με οποιο τροπο μου υποδειξετε!!
Την λυση της λαμαρινοκατασκευης η αλουμινοκατασκευης η ανοξειδωκατασκευης την σκεφτηκατε που ειναι και ευκολα προσαρμοσιμη??
Και γινεται και ευκολα και οτι χρωμα θελει ο καθενας.(Σιμπιζακι-μαυρο-ασπρο κλπ.)
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Το λοιπόν ....
το παλικάρι απάντησε ότι μπορεί να το φτιάξει
Πόσοι είμαστε?.... για απαντήστε για να προχωρήσουμε αν είναι..
Το υλικό το συζητάμε
Λειπει ο Μαρτης απ την Σαρακοστη???Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Το λοιπόν ....
το παλικάρι απάντησε ότι μπορεί να το φτιάξει
Πόσοι είμαστε?.... για απαντήστε για να προχωρήσουμε αν είναι..
Το υλικό το συζητάμε
1)ταμιας.
Πες μου οτι κανεις πλακα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Τι έγινε ρε κορίτσια....μόνο εγώ και ο Καπετάνιος ενδιαφερόμαστε....???
Άμα σας έλεγα για αυτές της φωτογραφίας με 400 Ε θα πέφτατε όλοι με τα μούτρα κουφάλες..![]()
Σε παρακαλω
Πες μου
ΠΕΣ ΜΟΥ