Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
Γενικα...δεν ειμαι υπερ των καγκελων και των μανιταριων.Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
PortisHead αφού είναι γνωστό το πόσα χιλιόμετρα έχει με 6η ανά 1000 στροφές, το βρίσκεις εύκολαΠΟΛΥ κομψά τα μανιτάρια αυτά! Χμ... 149 ευρουδάκια... Αλλά λίγο ψηλά δεν πιάνουν; Τα καπάκια πάλι θα βρίσκουν κάτω.
Απλα...αισθητικα αυτα μου αρεσαν καλυτερα απολα τα αλλα.
Αν δεις π.χ. της LSL βιδωνει πανω στο καπακι...δλδ σε περιπτωση πτωσης,να φαει αυτο ολη τη δυναμη...ημαρτον....![]()
http://i85.photobucket.com/albums/k6...6843458341.jpg
Το δικό μου είχε γρατσουνισμένα καπάκια και στις δύο πλευρές όταν το πήρα αλλά και να μην ήταν θα τα έκανα μόνος μου αφού σε παρκάρισμα μετράει 2 ακουμπήματα στο δρόμο από αριστερά και ένα δεξιά, ήταν πολλά τα κιλά και άσχετος ο γράφων. Ανάμεσα στο να φάει το πλαίσιο τη σφαλιάρα και να τη φάει το καπάκι... μάλλον προτιμώ το δεύτερο.Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Γενικα...δεν ειμαι υπερ των καγκελων και των μανιταριων.
Απλα...αισθητικα αυτα μου αρεσαν καλυτερα απολα τα αλλα.
Αν δεις π.χ. της LSL βιδωνει πανω στο καπακι...δλδ σε περιπτωση πτωσης,να φαει αυτο ολη τη δυναμη...ημαρτον....![]()
2η μερα...."κουτα" το εργαλειο....στο γκαραζ....παρκαρω το αμαξι....και πλησιαζω επικινδυνα την μηχανη με τον προφυλακτηρα....Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Το δικό μου είχε γρατσουνισμένα καπάκια και στις δύο πλευρές όταν το πήρα αλλά και να μην ήταν θα τα έκανα μόνος μου αφού σε παρκάρισμα μετράει 2 ακουμπήματα στο δρόμο από αριστερά και ένα δεξιά, ήταν πολλά τα κιλά και άσχετος ο γράφων. Ανάμεσα στο να φάει το πλαίσιο τη σφαλιάρα και να τη φάει το καπάκι... μάλλον προτιμώ το δεύτερο.
http://i85.photobucket.com/albums/k6...F/DSC01187.jpg
http://i85.photobucket.com/albums/k6...F/DSC01188.jpg
Εκει να δεις πικρα....δεν μηλιομουν για 3 μερες.
![]()
Να κανω μια προταση???? :smilea:
Ελεγα να μπω να ποσταρω τη βολτα μας στις συναντησεις....
Αν ειναι να μαζευτουμε και αλλοι, που δεν εχουν ληστες, αλλα για
να μεγαλωσει και αλλο η παρεα...![]()
Πως το βλεπετε???![]()
Live fast...
Die Young...
Αν και δεν θα συμμετασχω στην συγκεκριμενη βολτα...τα μεγαλα γκρουπακια,και μαλιστα με αγωνστους μεταξυ τους και με διαφορετικες οδηγικες συνθηκες του καθενος....ειναι οτι πιο επικίνδυνο.Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Να κανω μια προταση???? :smilea:
Ελεγα να μπω να ποσταρω τη βολτα μας στις συναντησεις....
Αν ειναι να μαζευτουμε και αλλοι, που δεν εχουν ληστες, αλλα για
να μεγαλωσει και αλλο η παρεα...![]()
Πως το βλεπετε???![]()
Γνωμη μου.
Επειδη εχεις δικιο, γιαυτο εστω και οι 3 μας που θα ξεκινησουμε απο δω, θα εχουμε συνενοηθειΑρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Αν και δεν θα συμμετασχω στην συγκεκριμενη βολτα...τα μεγαλα γκρουπακια,και μαλιστα με αγωνστους μεταξυ τους και με διαφορετικες οδηγικες συνθηκες του καθενος....ειναι οτι πιο επικίνδυνο.
Γνωμη μου.![]()
Δεν ειναι κακο εστω και αναμεσα στους 3 μας, και μετα που θα γινουμε 4, να εχουμε
κανονησει λεαντερ και σκουπα για να προσεχουμε ο ενας τον αλλο οπως και να εχει!
Το λαχιστον ετσι πιστευω εγω ετσι..
Βολτιτσα παμε για να περασουμε καλα, και να μαστε ασφαλεις![]()
Οτι πειτε παιδια, απλα, για να μαι και γω σωστη, επιδη στη τελικη ολοι εχουμε μια
αγαπη για της μοτο και της εκδρομες, και επιδη οι φιλοι μας δε καβαλανε μονο ληστες,
αν κανα φιλαρακι μου με πει ψηνετε ναρθει εγω δε θα του πω οχι..
Απλα εξηγω για να μην παρεξηγηθω![]()
Live fast...
Die Young...
Για αυτό είναι χρήσιμο το ραντεβού στο macdonalds για να τα πούμε και 5 λεπτά, μη γίνουν χαζομάρες... Παρέα για χαλαρή βόλτα ψάχνουμε, αν είναι για κόντρες, υπάρχουν άλλα μέρη και άλλες μέρες. Πάμε να γνωριστούμε και να κάνουμε και μια βόλτα. Μη καταλήξουμε αλλού!
Κατά τις 09:00 θα είμαι mac.Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Για αυτό είναι χρήσιμο το ραντεβού στο macdonalds για να τα πούμε και 5 λεπτά, μη γίνουν χαζομάρες... Παρέα για χαλαρή βόλτα ψάχνουμε, αν είναι για κόντρες, υπάρχουν άλλα μέρη και άλλες μέρες. Πάμε να γνωριστούμε και να κάνουμε και μια βόλτα. Μη καταλήξουμε αλλού!
Υπόψιν εγώ κάτω από 240 km/h δεν πάω. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από cptm
...εγώ κάτω από 240 km/h δεν πάω. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πφφφφ, σιγαα....![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Live fast...
Die Young...
Και για να μην ξεχνιομαστε...![]()
Κυριακη, 15 Μαρτιου 2009!!!! ---> Πρωτη "Επισημη" Συναντηση Ληστων!!!
Για να μαστε κατα τις 13:00 Βολο, οι Αθηναιοι πρεπει να αποχωρησουν κατα τις 9:45, να δωσουμε ραντεβου στα Μακ με γεματα ρεζερβουαρ στις 9, με 9:15
Θα ειναι παρων:
Αναχωρηση απο Αθηνα εχουμε:
*amyroukai
*pektis
*vegaskitty
*cptm
*....
Για τους βορειους για να μην μπλεχτουν μεσα στη Θεσσαλονικη:
Στα διόδια 18κμ έξω από Θεσσαλονίκη. Κατά τις 11
Αναχωρηση απο Θεσ/ικη λοιπον ειναι οι:
*zvailakis
*mplah
![]()
Live fast...
Die Young...
Δηλ. κόφτες!!Αρχικά δημιουργήθηκε από cptm
Κατά τις 09:00 θα είμαι mac.
Υπόψιν εγώ κάτω από 240 km/h δεν πάω. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Ε μα ΑΥΤΟ εννοώ χαλαρή βόλτα... Αν ήταν να τρέχουμε δε θα ερχόμουν!Αρχικά δημιουργήθηκε από cptm
Υπόψιν εγώ κάτω από 240 km/h δεν πάω. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
A...καταλαβα....για τουρισμο θα πατε.Αρχικά δημιουργήθηκε από cptm
Υπόψιν εγώ κάτω από 240 km/h δεν πάω. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao:
όχι ρε, απλά μετά χτυπάει το ξυπνητίριΑρχικά δημιουργήθηκε από pektis
Δηλ. κόφτες!!![]()
![]()
![]()
![]()