Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 76

Θέμα: Aπολύθηκα

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Αρχικά δημιουργήθηκε από anwrimos
    η εταιρία σου εξαγοράστηκε απο άλλη και μετά σε απολύσανε? σε ρωτάω γιατί ετσι έμεινε άνεργος ο πατέρας μου πριν 2 χρόνια. αν συμβαίνει αυτο έχω να σου πώ το εξής:
    εάν απολυθεί εργαζόμενος απο εταιρία που εξαγοράστηκε σε διάστημα μικρότερο των 6 μηνών απο την ημερομηνία εξαγοράς τότε δικαιούται απο τον οαεδ επίδομα για 1 χρόνο που ισούται με το 80% περίπου των μηνιαίων του απολαβών. ο πατέρας μου έτσι έπαιρνε επίδομα και του το είπε δικηγόρος. ψάξτο δεν ξέρω αν ισχύει στην περίπτωσή σου ή αν ισχύει ακόμα τελος πάντων. δεν θα έκανα ποτέ πλάκα με ένα τέτοιο θέμα του στύλ μου είπανε άκουσα κ.λ.π.
    συνέβη στην οικογένειά μου και στο λέω με κάθε σιγουριά.
    σου εύχομαι ότι καλύτερο!

Πήρα τηλέφωνο στον ΟΑΕΔ, και μου είπε οτι ισχύει μέχρι 9 μαίου. Εξαγοράσαμε εμείς εταιρια.

Απλά δεν κατάλαβα κάτι.

Θα παίρνω τα χρήματα που λες (το 70% του μικτού μισθού μου είναι για την ακρίβεια), μέχρι τις 9 Μαϊου, ή από τώρα και για ένα έτος???

Όποιο και από τα 2 να ισχύει, καλά είναι....

προφανώς όσοι απολυθούν μέχρι τις 9 Μαιου, θα καλύπτονται για ένα χρόνο?
    πάρε ρε ένα τηλέφωνο πάλι να σου πουν με σιγουρια ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    προφανώς όσοι απολυθούν μέχρι τις 9 Μαιου, θα καλύπτονται για ένα χρόνο?
    πάρε ρε ένα τηλέφωνο πάλι να σου πουν με σιγουρια ...

Θα πάρω Γιώργο , το πρώτο πράγμα αύριο το πρωί....

beer drinker Το avatar του/της nakedorange

Re: Aπολύθηκα

Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
    ....τελικά δεν ξεφεύγω με τίποτα από τα στραβά και ανάποδα

Ζωή σε μάς.....

Εχω απολυθει 5 (πεντε) φορες και σε καταλαβαινω απολυτα...γι αυτο θα σου πω κατι καθολου συγκαταβατικα.

Ουδεν κακον αμιγες καλου!

Το πολεμας και "τοχεις"...its up to you man.

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Κίμωνα, δεν περνάει ούτε μια εβδομάδα χωρίς να ακούσω το Papa Roach - Between Angels and Insects. Βρέστο και διάβασε και τα Lyrics, αυτή τη βδομάδα θα το ακούσω για πάρτι σου φίλε
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
    Κίμωνα, δεν περνάει ούτε μια εβδομάδα χωρίς να ακούσω το Papa Roach - Between Angels and Insects. Βρέστο και διάβασε και τα Lyrics, αυτή τη βδομάδα θα το ακούσω για πάρτι σου φίλε

http://www.youtube.com/watch?v=eM_av...eature=related

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    http://www.youtube.com/watch?v=eM_av...eature=related
    Το αυθεντικό βίντεο κλιπ του συγκροτήματος -που πραγματικά τα σπάει- έχει σταματήσει να παίζει στο youtube για Ελλάδα, δεν ξέρω γιατί. Αν θες να το δεις δώσε μέιλ να στο στειλω.
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Kανοοοονι!!! Το avatar του/της nickmonstro
    Φιλε μου μπορει να μην σε ξερω αλλα ειλικρινα στενοχωρεθηκα πολυ....το εχουμε περασει οι περισσοτεροι πιστευω.

Ευχομαι ολα να σου πανε καλυτερα απο εδω και περα.

Δυστυχως σχεδον καθε μερα ακουω οτι καποιος ανθρωπος εχασε την δουλεια του...

καθε εμποδιο για καλο του χρονου τετοια μερα ουτε θα το θυμασαι
    ενας ομοιπαθης
    gas......N

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    πάρε και ένα τηλέφωνο ... ξέρεις ποια

ΥΓ σου χρωστάω ένα DVD είναι ξεχασμένο στο συρτάρι μου κάτι μήνες
    ούτε το είδα ακόμα

Αγροτικό Μέλος Το avatar του/της anwrimos
    Πήρα τηλέφωνο στον ΟΑΕΔ, και μου είπε οτι ισχύει μέχρι 9 μαίου. Εξαγοράσαμε εμείς εταιρια.

Απλά δεν κατάλαβα κάτι.

Θα παίρνω τα χρήματα που λες (το 70% του μικτού μισθού μου είναι για την ακρίβεια), μέχρι τις 9 Μαϊου, ή από τώρα και για ένα έτος???

Όποιο και από τα 2 να ισχύει, καλά είναι....
    καλημέρα μόλις είδα το μήνυμά σου. ο πατέρας μου έπαιρνα τα λεφτά αυτά για ένα χρόνο απο ιούνιο 2006- ιούνιο 2007. απλά κατέθεσε κάποια χαρτιά στον οαεδ δεν ξέρω ακριβώς ποιά φαν΄ταζομαι με ένα τηλέφωνο ή κάποια επίσκεψη θα σου πουν...
    υπάρχει όμως μια διαφορά. στην περίπτωσή σου η εταιρία σου αγόρασε άλλη ενώ στου πατέρα μου η εταιρία του αγοράστηκε απο άλλη και μετά απολύθηκε. δεν ξέρω αν αυτό κάνει κάποια διαφορά... ψάξτο πάντως όσο μπορείς γενικότερα είναι κρίμα να δικαιούσαι το οτιδήποτε και να το χάσεις. και φαντάσου πως είμασταν εμείς τότε που σπουδάζαμε και τα δυο παιδιά και μάλιστα εγώ επαρχία.....
    Καλή τύχη
    Γιάννης.
    Καλύτερη η πορεία απο τον προορισμό

Γιάννης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Κιμωνα, δεν το διαβασολο το θρεντ αλλα σε καταλαβαινω!

Τουλαχιστον εσυ πηρες αποζημιωση!

Καλη αρχη και συντομα ευχομαι, απολαυσε το και αν βρεις χρονο θα χαρω να σε δω εστω και στο νοσοκομειο που ξαναμπαινω απο σημερα 20/3

...ξερεις σε ποιο!

Να σαι καλα και μη μασας ρε!

Λοιπόν, ξεμπέρδεψα με γραφειοκρατία, και το αναφέρω να το ξέρουν όλοι.
    Δυστυχώς πολλοι δεν το γνωρίζουν και την πατάνε.

Αν η εταιρεία στην οποία δουλεύαμε, προέρχεται απο συγχώνευση, και δεν έχει περάσει το διάστημα του ενός έτους από την ημέρα της συγχώνευσης,
    (οχι ημερολογιακό, αλλά 365 ημέρες από την ημέρα της συγχώνευσης), και απολυθούμε,

τότε δικαιούμαστε το 70% του μικτού μισθού μας,
    για ένα έτος, από την ημερομηνία που απολυθήκαμε

(βασικά απο την ημερομηνία που πήγαμε στον οαεδ και καταθέσαμε τα χαρτιά μας)

Έγγραφα που χρειάζονται:

-Χαρτί απόλυσης
    -Ένσημα , όσα έχουμε μέχρι σήμερα (Αυτά τα παίρνουμε πηγαίνοντας στο ΙΚΑ της περιοχής μας, και ζητόντας ''ενημερώτητα ενσήμων'', είναι 5 λεπτά δουλεια)
    -Κάρτα ανεργίας (αυτή την βγάζουμε απο τον άλλο οαεδ της περιοχής μας. πάντα σε μια περιοχή, υπάρχουν 2 οαέδ)
    -Ε9 ή υπεύθυνη δήλωση από την εφορία της περιοχής μας, ότι δεν έχουμε κάποιο άλλο εισόδημα.
    -Βιβιάριο υγείας (για το ΙΚΑ)
    -ΦΕΚ (εφημερίδα της κυβερνήσεως) Αυτό το χρειάζεται ο οαεδ γιατί αναφέρει την συγχώνευση δημοσιευμένη, και φυσικά την ημερομηνια συγχώνευσης.

Η εταιρεία που εργαζόμουν , προέβει σε συγχώνευση 7 Μαιου του 2008.
    Εγώ απολύθηκα 12 Μαρτίου 2009. Αρα ήμουν κομπλέ.

Όποιος απολυθεί απο την εταιρεία που ήμουν, μέχρι τις 7 Μαίου, θα είναι κομπλέ.

Ελπίζω να βοηθάω με αυτό το πόστ, να μην την πατήσει κανείς. Γιατί πολλοί την πάτησαν και παίρνουν 430?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    δεν σε ξερω ρε φιλε διαβασα ολο σου το θρεντ και φυσικα σε καταλαβαινω απολυτα.

νασαι καλα και μην μασας οπως σου λενε εδω. θα σου κανω λιγο spam τωρα με συγχωρεις.

νευριαζω με αυτην την κατασταση θα σου πω για ποιο λογο.

σχετικα με το επιδομα που τελικα δικαιουσε το 70% του μισθου σου (χαιρομαι πααααρα πολυ για αυτο) για ενα χρονο. γιαυτο νευριαζω γιατι ρε γαμοτο πρεπει ντε και καλα να το μαθουμε απο ενα φορουμ. δηλαδη λεω φαντασου να μην ειχες μηχανη και να μην ησουν στο moto.gr δεν θα μαθαινες αυτα που συνεβησαν στον πατερα του φιλου μας πιο πανω. δηλαδη θα μπορουσε ο οαεδ να το παρεχει να το ενημερωνει στο κοινο. πρεπει δηλαδη εμεις να το μαθουμε απο καποιον τριτο και αν δεν το μαθουμε ναμαστε μλκς;

γερα ρε φιλε και τα καλυτερα ευχομαι.
    Γιαννης

Αρχικά δημιουργήθηκε από virus72
    δεν σε ξερω ρε φιλε διαβασα ολο σου το θρεντ και φυσικα σε καταλαβαινω απολυτα.

νασαι καλα και μην μασας οπως σου λενε εδω. θα σου κανω λιγο spam τωρα με συγχωρεις.

νευριαζω με αυτην την κατασταση θα σου πω για ποιο λογο.

σχετικα με το επιδομα που τελικα δικαιουσε το 70% του μισθου σου (χαιρομαι πααααρα πολυ για αυτο) για ενα χρονο. γιαυτο νευριαζω γιατι ρε γαμοτο πρεπει ντε και καλα να το μαθουμε απο ενα φορουμ. δηλαδη λεω φαντασου να μην ειχες μηχανη και να μην ησουν στο moto.gr δεν θα μαθαινες αυτα που συνεβησαν στον πατερα του φιλου μας πιο πανω. δηλαδη θα μπορουσε ο οαεδ να το παρεχει να το ενημερωνει στο κοινο. πρεπει δηλαδη εμεις να το μαθουμε απο καποιον τριτο και αν δεν το μαθουμε ναμαστε μλκς;

γερα ρε φιλε και τα καλυτερα ευχομαι.

Το είχα ακούσει, και ο φίλος από πάνω το επιβεβαιώσε
    Να ήταν το μόνο αυτό που μαθαίνουμε από τρίτους

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Aπολυθηκα
    από bsari στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 08/02/2005, 18:21
  2. Aπολυθηκα
    από Vezouvios στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4