δεν με προσβαλεις!ισα ισα εχω δει οτι γραφεις και σεβομ απολυτα την γνωμη σου.αλλα αν θελεις να με βοηθησεις μπορεις να μου αιτιολογισεις αυτο που ειπες...?![]()
ξερω αρκετα για την δομη και την λειτουργια των κινητηρων εσωτερικης καυσης και οχι μονοσιγουρα οχι ολα αλλα μπορω να καταλαβω αρκετα.(λιγο με την αγγλικη ορολογια και την ωρθωγραφοια
εχω ενα θεμα)
την ερωτηση μου για την μετατροπη την εκανα κυριως για να εμπλουτισω τις γνωσεις μου και να μοιραστω τον προβληματισμο μου με αλλους που ισως μερικοι μπορει να εχουν προβληματιστει παλαιοτερα,μερικοι προκειται προβληματιστουν στο μελλον και μερικοι ισως να μην προβληματιστηκαν-ουν ποτε για κατι τετοιο γιατι γνωριζουν το λογο που γινεται η οχι η συγκεκριμενη μετατροπη.την δικια τους γνωμη ηθελα να ακουσω κυριως.με αιτιολογηση φυσικα αλλιως δεν κερδιζει κανεις τιποτα![]()
παντως καταλαβα αυτα.
1 γινεται
2 δεν αξιζει (χωρις να υπολογιζω αν αυτο ειναι σκοπος ζωης για καποιον)
3 ο λογος που περιοριζονται οι πιθανοτητες επιτυχιας δεν οφειλεται στο οικονομικο επιπεδο αλλα στο κατα ποσον ειναι ικανος και καταρτησμενος ο μετατροπεας...(ενταξει θελει και λιγο "χαρτι" αλλα και χρονο)
4 ειμαι μικρος ακομα
5 ΠΙΣΤΕΥΩ οτι ανηκω στο 1% των "μηχανοβιων" που εχουν σκεφτει κατι τετοιο αρα δεν υπαρχει σχετικη ζητηση αρα δεν υπαρχει μεγαλη υποστηριξη απο φορουμ,βιβλια,σελιδες,κτλ(στην ελλαδα τουλαχιστον)αν κανενας δεν αλλαζε ας πουμε την εξατμιση του πχ θα επρεπε αυτοι οι λιγοι που θελησαν να την αλλαξουν να εχουν πολλες γνωσεις για να το κανουν σωστα.δεν θα υπηρχαν εταιριες γι'αυτο τον σκοπο και αν υπηρχαν τα προιοντα τους θα ειχαν απαγορευτικη τιμη για τους περισοτερους...σωστα??