Το θέμα μου είναι το εξής:
Έχω ένα ΧΤ660Ζ μαύρο του 08 το οποίο έχει εμφανή σκουριά (και μάλιστα σε σημείο σαθρώτητας) στην μπροστινή ζάντα, στα δύο μπροστινά δισκόφρενα στην τάπα (λαδιού?) κάτω από το τιμόνι, κάτω από το ρεζερβουάρ (η οποία σκουριά μάλιστα έχει τρέξει κα πάνω στο κινητήρα και είναι οφθαλμοφανέστατη!) ενώ έχει ξεκινήσει η ψώρα στο παξιμάδι (δεν ξέρω πως λέγεται και δεν με ενδιαφέρει κιόλας) κάτω από το τιμόνι και στην πίσω ζάντα.Ακόμα σε μέρα με πολύ υγρασία και βροχή το ταμπλώ και στο στροφόμετρο και στο ψηφιακό μέρος είχε υγρασία!
Ο εδώ αντιπρόσωπος προς τιμήν του και τον ευχαριστώ πολύ γιαυτό έφερε ήδη για αντικατάσταση τα προβληματικά μέρη αλλά δεν έχω πλέον καμία εμπιστοσύνη σε αυτό που αγόρασα(το οτι τα άλλαξα δε σημαίνει ότι δε θα ξαναγίνουν χάλια...) και για να είμαι ειλικρινής το μετάνοιωσα.Σήμερα λοιπόν είπα από την τσατίλα μου στην κόρη του να του πει να μου αλλάξει τα πάντα για να το πουλήσω.Σε εσας μπορεί να μη ακούγεται κάπως αλλά εδώ και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δουλεύω σε τράπεζα και τη μηχανή την έχω παρκαρισμένη μπροστα στο πάρκιγκ του διπλανού ταχυδρομείου κάτι λέει...
Επειδή πολλοί θα πουν ότι φταίει το ότι είμαι σε νησί θα τους πω ότι στα τενερε 08 που κυκλοφορούν στο νησί μόνο εγώ ακούω το ''πώς έγινε έτσι η μηχανή''...![]()
![]()
![]()