Αν είναι να το κάνουμε 1μιση ώρα, μην ξυπνάμε πρωι-πρωι...![]()
:rotflmao:
Αν είναι να το κάνουμε 1μιση ώρα, μην ξυπνάμε πρωι-πρωι...![]()
:rotflmao:
προσέχουμε για να έχουμε!...
Ε αμα χτυπαει στα 240 το ξυπνητιρι καλα εισαιΑρχικά δημιουργήθηκε από cptm
όχι ρε, απλά μετά χτυπάει το ξυπνητίρι![]()
![]()
![]()
![]()
Αλλοι το αφηνουν να παει πιο μετα, και απογοητευοντε στο τελος!!![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
Εγώ πάλι, με το bandit 240 κοντερίσια δεν έχω δει... Ούτε στον ύπνο μου! στα 236 έχει φτάσει. Αλλά έχει και μακρύτερο γρανάζωμα, ένα δόντι παραπάνω από "μαμά" πίσω, ίσως φταίει αυτό, τι να πω.
Δικαβαλος δε παιζει παντος να τα δεις ποτεΑρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Εγώ πάλι, με το bandit 240 κοντερίσια δεν έχω δει... Ούτε στον ύπνο μου! στα 236 έχει φτάσει....![]()
Οχι για αλλο λογο, απλα δε παει... :smilea:
Εκτος αν με πασαρεις σε καναν αλλον για να πας με 200+![]()
Live fast...
Die Young...
Mέχρι 235 έχω δει (χωρίς ''σπάσιμο'' όλες τις ταχύτητες)...Ίσως με γρανάζομα να δίνει κάτι παραπάνω!![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
ΟΛΑ ΜΑΜΑ !!!
1255αρι απο φιλαρακι μου.
http://www.youtube.com/watch?v=l_DxAU7XxDY
Απλα ενδεικτικο το video.
Δεν ειναι αυτος ο σκοπος του Bandit.
ΡΕΣΠΕΚΤ ΣΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ!!![]()
Ασχετο, αλλα και σχετικο, ξερω για κοντρες και τετοια δε λεμε, δε κανουμε, κτλ κτλ... :smilea:
Αλλα κοιτατε τι βρηκα και μουφτιαξε τη μερα!!!![]()
http://www.youtube.com/watch?v=9i_H9...eature=related
![]()
![]()
Live fast...
Die Young...
Εμμμ....11 κιλα ροπη στις 3500 ειναι αυτα....δεν ειναι παιξε - γέλασεΑρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
ΡΕΣΠΕΚΤ ΣΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ!!![]()
Ασχετο, αλλα και σχετικο, ξερω για κοντρες και τετοια δε λεμε, δε κανουμε, κτλ κτλ... :smilea:
Αλλα κοιτατε τι βρηκα και μουφτιαξε τη μερα!!!![]()
http://www.youtube.com/watch?v=9i_H9...eature=related
![]()
![]()
![]()
(Πολυ καλο)
εγώ πάλι απλά ζηλεύω το ψαλίδι του...
Εγω ειδα 272 στο κοντερ.Ειχα κρυφτει πισω απο την ζελατινα γιατι ο αερας βαραει πολυ!
Το εργαλειο πεταειΜαλλον με βλεπω στης Σερρες
![]()
Απιστευτο ποσο χαμηλα βγαζει την ροπη του.εαν ημουν σχεδιαστης στην σουζουκι θα εφτιαχνα ενα street fighter 180κιλων με αυτο το μοτερ.
Παιδιά έχω μία ακόμα απορία. Όταν αρχίζει και αναβοσβήνει και η τελευταία μπαρίτσα του
δείκτη βενζινης, έχω ακόμα με το manual ακομα 1.5 λίτρα βνζίνης. Αυτή η ένδειξη συνεχίζει να
αναβοσβήνει συνέχεια, ή κατά χρονικά διαστήματα????
Κανονικά αναβοσβήνει συνέχεια!! αλλά στην αρχή (πριν φτάσει πραγματικά στα όρια) μπορεί να το δεις να αναβοσβήνει σε λακκούβα ή σε δρόμο με κλήση.... αλλά γενικά μη παίζεις με τη τύχη σου.... και επισκέψου ένα βενζινάδικο.... καθότι είναι και 200++ κιλά!! οπότε δεν λέει να σπρώχνειςΑρχικά δημιουργήθηκε από peter86
Παιδιά έχω μία ακόμα απορία. Όταν αρχίζει και αναβοσβήνει και η τελευταία μπαρίτσα του
δείκτη βενζινης, έχω ακόμα με το manual ακομα 1.5 λίτρα βνζίνης. Αυτή η ένδειξη συνεχίζει να
αναβοσβήνει συνέχεια, ή κατά χρονικά διαστήματα????![]()
![]()
Συνέχεια, αλλά... 1,5 λίτρο;;; Το δικό μου κρατάει κοντά στα 5 λίτρα όταν αρχίσει να αναβοσβήνει.Αρχικά δημιουργήθηκε από peter86
αναβοσβήνει συνέχεια, ή κατά χρονικά διαστήματα????