Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 76

Θέμα: Black Hawk(aki) Down...

Black Hawk(aki) Down...

Ναμαστε και εμεις για πρωτη φορα σε αυτην την κωλοενοτητα (το οτι γυρισε ο βατραχος στην ΑΕΚ δεν μετραει γιατι ειναι ακομα χειροτερο ) αλλα ευτυχως εγω την γλυτωσα με πταισματα αλλα το παπι (hawkaki ) ακομα δεν ξερω....
    Το ολο σκηνικο παιχτηκε επι της Ιερας Οδου (εγω φταιω που κοροιδευα τα Παππουλακια ) και τιμωρηθηκα απο τον αμεσα συγγενη του μοναχου...δεν ξερω αν ηταν αδερφος η πατερας του...που ειχε ενα ευλογημενο LADA NIVA...αν ξαναπει κανεις οτι οι Ρωσσοι (οχι ο Vale) ειναι αθεοι θα τους βαλω πιπερι στο στομα....
    Ειμουνα στην δεξια λωριδα ΕΠΙ της ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΔΕΙΑΣ Ιερας Οδου με το παπι...η ταχυτητα μου κοντα στα 80 (κοντερισια παντα γιατι χανει καμμια 50 χλμ :hypnotize )...στο υψος του 101β εχει εναν καθετο...βλεπω να ξεπροβαλει ενα LADA και αμεσως παω να κλεισω το γκαζι για να τσεκαρω τις διαθεσης του οδηγου/παππου...πριν καταλαβω τι γινεται ο παππους μπαινει στην Ιερα Οδο χωρις να κοιταξει καθολου αν ερχοταν κανεις (ουτε για το ξεκαρφωμα ρε πουστη μου)...αμεση αντιδραση μου ηταν να αλλαξω λωριδα προς τα αριστερα (ηξερα οτι πισω μου δεν ερχοταν κανεις) για να τον περασω....αλλα που να φανταστω οτι για να στριψει χρειαζοταν 3 ΛΩΡΙΔΕΣ ....τα χλμ...η αποσταση πλεον...η πορεια που ειχα αποφασησει να παρω....η αντιδραση...το παπι...το οδοστρωμα...δεν μου αφησαν κανενα αλλο περιθωριο απο το να πλακωθω κυριολεκτικα στα φρενα και οπου σκασω επανω του (πρεπει να ειχα lockαρει ασυνηδητα την πορτα του)εσκασα...δεν σκεφτηκα καν να ανοιξω γκαζι γιατι ουτε ειχα αλλο...γιατι μπορει να πεταγομουνα στο αντιθετο ρευμα χτυποντας στο διαχοριστικο διαζωμα...και γιατι βασικα δεν υπηρχε χωρος...ΜΠΑΜ...βρισκομε κατω...κατι Πακιστανοι που περιμενουν στην σταση απεναντι ερχονται επανω μου...τους λεω μην τον αφησουν να φυγει...μου λενε οκ...αρχιζω καταγραφη ζημιων...κεφαλι οκ αφου δεν χτυπησα πουθενα με το κρανος....δεξι χερι οκ...δεξι ποδι οκ...αριστερο ποδι οκ...ΜΕΣΑΙΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΔΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΚ ...αριστερο χερι αουτς...ποναει...κουναω δαχτυλα...κουναω πηχη...αουτς ποναει ψηλα...ξεφερμουαρω το μπουφαν...τσεκαρω κλειδα...ανακουφηση...πιανω ωμο και κατι λειπει...αουτς...κανω ψηλαφηση...ουφ μια απλη εξαρθρωση ειναι...το λεω σε οσους με ρωτανε...μου λενε να με σηκωσουν...λεω και βεβαια οχι....απλα ζηταω να μου βγαλουν το κρανος(δεν εκανα μαλακια γιατι κεφαλι δεν χτυπησε πουθενα στανταρντ) για να το βαλω κατω απο το πονεμενο χερι για να μην κουραζετε παραπανω...ενα παλλικαρακι ο ΒΑΣΙΛΗΣ εχει δει ολο το σκηνικο απο το αντιθετο ρευμα και εχει ερθει για βοηθεια...κλεινει την αριστερη να μην με κανουν χαλκομανια...μου δινει το κινητο του γιατι το δικο μου ειναι σπιτι...μου κανει αερα και προσπαθει να με καθυσηχασει...του λεω οκ μια απλη εξαρθρωση ειναι...εχει στησει την γυναικα του αλλα μου λεει οσπου να ερθουν οι φιλοι μου η το ΤΟΤΑ η το ασθενοφορο δεν το κουναει ρουπι ....φιλοι ερχονται...ασθενοφορο μετα απο 5 λεπτα σχεδον μαζι με ΤΟΤΑ...δεν θα ΑΝΑΦΕΡΩ την συνομηλια/διαδικασια με τους ΕΚΑΒΙΤΕΣ αλλα η EVI ηταν πολυ τυχερη...τεσπα ισως να φταιω και εγω που ειμουνα πολυ ανετος και cool....το τι εγινε στο νοσοκομειο ειναι ενας ΠΑΝΖΟΥΡΛΙΣΜΟΣ....αλλα δεν μπορω να μην αναφερω αυτο...

-Γιατρε θα πονεσει ε???
    -Μπααααα....καθολου....
    -Ρε γιατρε σιγουρα δεν θα πονεσει???
    -Ειπαμε...καθολου...
    σκεφτομαι οτι με καθυσυχαζει για να κανει το κρακ και να μην μας ακουσει Νικαια Αιγαλεω Ρεντης κλπ κλπ....περιττο να πω τον πονο στην μισαωρη αναμονη για τις ακτινογραφιες....αρχιζει....τραβαει μια...δυο...αφηνει...ξανατραβαει...κατι κανει...αισθανομαι ενα μικρο κρακ κι ειμαι ετοιμος για την κραυγη του Ταρζαν...με 2 δαχτυλα μου κανει κατι στην μασχαλη...κρακ...κρακ...
    -Ετοιμος
    -Ε???
    -Ετοιμος λεμε...
    -Και η κραυγη??
    -Ποια κραυγη??
    -Καταλαβα...ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ Ε???

ενας θαλαμος με 4 γιατρος γελαει...μεχρι και ενας Πακιστανος που δεν καταλαβαινε γελαγε...γελασα και εγω απο αμηχανια...lol

Βαση στατιστικης ειμαι οκ για τα επομενα 2-3? χρονια....ελπιζω ολες οι πτωσεις μας που δυστηχως δεν την αποφευγει κανεις να ειναι ετσι αναιμακτη οπως η δικια μου...αν και θα ηταν καλυτερα να μην πεσει ποτε και ξανα κανεις...τεσπα

ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ ΟΛΟΙ...

υ.γ. Ευχαριστω τον ΒΑΣΙΛΗ και την τραυματιοφορεα στο Κρατικο...
    υ.γ.2 μεχρι αστεια ανεκδοτα δεχομαι να μεταφερθει...

Εκνευριστικο μελος Το avatar του/της Band(age)it
    Μαλακα δεν εχεις ιχνος σοβαροτητας :rotflmao:
    θες και μπουσα.........κουλαδι...

περαστικουλια ρε φιλε !!!
    Σου φερω τσιγαρα?
    - Omnia mea mecum porto -

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo
    ωχ πακετο...απο το πουθενα

περαστικα ρε εσυ και ποτε ξανα

προσοχη παιδες ακομα και αδεια να ειναι η πολη δεν μπορει ενας θα υπαρχει να μας κανει την ζωη δυσκολη
    You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    περαστικά

περαστικά ρε man...

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Περαστικά Πάνο. Για μια στιγμή μας τρόμαξες---έλεγα από ποιόν θα κάνω τράκα τσιγάρα τώρα?

Μακάρι τα χειρότερα στραβά κι ανάποδα που σου συμβαίνουν να είναι τέτοια.

Πες όμως αλήθεια. Τι θα προτιμούσες?

- Να μην πέσεις?
    - Ή να φύγει ο βάτραχος απ' την ΑΕΚ?

Περαστικά και πάλι!

προς στιγμην νομισα οτι επεσες με το μπουσα και αγχωθηκα...αλλα διαβαζοντας διαπιστωσα οτι εκανα λαθος...ευτυχως το μπουσα ειναι καλα...:rotflmao: :rotflmao:

frankly my dear, i dont give a damn...

Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
    Περαστικά Πάνο. Για μια στιγμή μας τρόμαξες---έλεγα από ποιόν θα κάνω τράκα τσιγάρα τώρα?

Μακάρι τα χειρότερα στραβά κι ανάποδα που σου συμβαίνουν να είναι τέτοια.

Πες όμως αλήθεια. Τι θα προτιμούσες?

- Να μην πέσεις?
    - Ή να φύγει ο βάτραχος απ' την ΑΕΚ?

Περαστικά και πάλι!

με τα πταισματα που επαθα???

ΟΥΣΤ...ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕ....ΒΑΤΡΑΧΕΕΕΕΕΕΕΕ....ΒΑΤΡΑΧΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....ΟΥΣ Τ....

και το εννοω βεβαια...σε 3 εβδομαδες θα ειμαι οκ σωματικα....ψυχικα ομως για την ωρα δεν....

Περαστικά και γρήγορα όρθιος.

περαστικα ρε Πανούλη!!!
    αφου όλα ειναι οκ! κατσε σπιτι με την αναρρωτικη να χαλαρωσεις τωρα!!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    ρε κανετε κανα ευχελαιο λεμεεεε!!!!!!

Βρε συ Πανο ευτυχως δε χτυπησες ασχημα τι να πω ρε γμτ!!! απο κει που δεν το περιμενεις μονομαχια Λαντα - παπι στην Ιερα Οδο....

Αντε γρηγορη αναρρωση ΚΑΙ σε σενα....και παντα ορ8ιος ειτε με παπι ειτε με το μπουσα...

Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    :a37: :a37:

περαστικα ρε τρελοκομειο...μην σχολιασω τι σκατα εκανες στο νοσοκομειο γιατι αιντε...να προσεχεις πολυ ,το τελευταιο πεσιμο οκ μαγκες?τελος λεμε! μας ματιασανε ρε τους drivers του μοτο να ουμ

και σε 2-3 εβδομαδες θα ειμαστε πρωταθλητ...εεεε.....σορρυ λαθος( :P) ...θα ειμαστε πανω στα μοτορια και θα πηγαινομε βολτα
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Ευτυχισμένη Μαγισσούλα Το avatar του/της evvou
    Perastika k agyrista re Panouli!!!!
    το original α-μηχανο™ μελος

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Φίλε μου, καλέ μου Φίλε Πάνο..

Ποτέ ξανά !!!!! & πάντα όρθιος!

Περαστικά & να έχεις πάντα την υγεία σου.

Σουρεαλιστικό Μέλος Το avatar του/της Lilith_tzw
    Περαστικα Πανουλη!!!!!!!!!...Ποτε ξανα και να ναι το πιο σοβαρο σου πεσιμο....

Παντα ορθιος και ευτυχως που ηταν με παπι....

Επειδη δεν καταλαβα ο γερος την εκανε???

Καλη αναρρωση και να προσεχεις και συ και ολοι μας!!!!!

Ειμαστε ολοι μοναδικοι

Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Black ZZR Down...
    από Dumah στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 24/04/2010, 00:53
  2. h.m.akis down
    από tai στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 71
    Τελευταίο μήνυμα: 09/01/2010, 11:22
  3. Triumph Bonneville (jet black 2004)
    από axaireutos στο forum Triumph
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 05/02/2004, 15:54
  4. Black Humor (οτι πρέπει για Δευτέρα!)
    από petridist στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 19/01/2004, 17:17

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF