Ναμαστε και εμεις για πρωτη φορα σε αυτην την κωλοενοτητα (το οτι γυρισε ο βατραχος στην ΑΕΚ δεν μετραει γιατι ειναι ακομα χειροτερο) αλλα ευτυχως εγω την γλυτωσα με πταισματα αλλα το παπι (hawkaki
![]()
) ακομα δεν ξερω....
Το ολο σκηνικο παιχτηκε επι της Ιερας Οδου (εγω φταιω που κοροιδευα τα Παππουλακια) και τιμωρηθηκα απο τον αμεσα συγγενη του μοναχου...δεν ξερω αν ηταν αδερφος η πατερας του...που ειχε ενα ευλογημενο LADA NIVA...αν ξαναπει κανεις οτι οι Ρωσσοι (οχι ο Vale) ειναι αθεοι θα τους βαλω πιπερι στο στομα....
Ειμουνα στην δεξια λωριδα ΕΠΙ της ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΔΕΙΑΣ Ιερας Οδου με το παπι...η ταχυτητα μου κοντα στα 80 (κοντερισια παντα γιατι χανει καμμια 50 χλμ :hypnotize )...στο υψος του 101β εχει εναν καθετο...βλεπω να ξεπροβαλει ενα LADA και αμεσως παω να κλεισω το γκαζι για να τσεκαρω τις διαθεσης του οδηγου/παππου...πριν καταλαβω τι γινεται ο παππους μπαινει στην Ιερα Οδο χωρις να κοιταξει καθολου αν ερχοταν κανεις (ουτε για το ξεκαρφωμα ρε πουστη μου)...αμεση αντιδραση μου ηταν να αλλαξω λωριδα προς τα αριστερα (ηξερα οτι πισω μου δεν ερχοταν κανεις) για να τον περασω....αλλα που να φανταστω οτι για να στριψει χρειαζοταν 3 ΛΩΡΙΔΕΣ....τα χλμ...η αποσταση πλεον...η πορεια που ειχα αποφασησει να παρω....η αντιδραση...το παπι...το οδοστρωμα...δεν μου αφησαν κανενα αλλο περιθωριο απο το να πλακωθω κυριολεκτικα στα φρενα και οπου σκασω επανω του (πρεπει να ειχα lockαρει ασυνηδητα την πορτα του)εσκασα...δεν σκεφτηκα καν να ανοιξω γκαζι γιατι ουτε ειχα αλλο...γιατι μπορει να πεταγομουνα στο αντιθετο ρευμα χτυποντας στο διαχοριστικο διαζωμα...και γιατι βασικα δεν υπηρχε χωρος...ΜΠΑΜ...βρισκομε κατω...κατι Πακιστανοι που περιμενουν στην σταση απεναντι ερχονται επανω μου...τους λεω μην τον αφησουν να φυγει...μου λενε οκ...αρχιζω καταγραφη ζημιων...κεφαλι οκ αφου δεν χτυπησα πουθενα με το κρανος....δεξι χερι οκ...δεξι ποδι οκ...αριστερο ποδι οκ...ΜΕΣΑΙΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΔΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΚ
![]()
...αριστερο χερι αουτς...ποναει...κουναω δαχτυλα...κουναω πηχη...αουτς ποναει ψηλα...ξεφερμουαρω
το μπουφαν...τσεκαρω κλειδα...ανακουφηση...πιανω ωμο και κατι λειπει...αουτς...κανω ψηλαφηση...ουφ μια απλη εξαρθρωση ειναι...το λεω σε οσους με ρωτανε...μου λενε να με σηκωσουν...λεω και βεβαια οχι....απλα ζηταω να μου βγαλουν το κρανος(δεν εκανα μαλακια γιατι κεφαλι δεν χτυπησε πουθενα στανταρντ) για να το βαλω κατω απο το πονεμενο χερι για να μην κουραζετε παραπανω...ενα παλλικαρακι ο ΒΑΣΙΛΗΣ
εχει δει ολο το σκηνικο απο το αντιθετο ρευμα και εχει ερθει για βοηθεια...κλεινει την αριστερη να μην με κανουν χαλκομανια...μου δινει το κινητο του γιατι το δικο μου ειναι σπιτι...μου κανει αερα και προσπαθει να με καθυσηχασει...του λεω οκ μια απλη εξαρθρωση ειναι...εχει στησει την γυναικα του αλλα μου λεει οσπου να ερθουν οι φιλοι μου η το ΤΟΤΑ η το ασθενοφορο δεν το κουναει ρουπι
....φιλοι ερχονται...ασθενοφορο μετα απο 5 λεπτα σχεδον μαζι με ΤΟΤΑ...δεν θα ΑΝΑΦΕΡΩ την συνομηλια/διαδικασια με τους ΕΚΑΒΙΤΕΣ αλλα η EVI ηταν πολυ τυχερη...τεσπα ισως να φταιω και εγω που ειμουνα πολυ ανετος και cool....το τι εγινε στο νοσοκομειο ειναι ενας ΠΑΝΖΟΥΡΛΙΣΜΟΣ....αλλα δεν μπορω να μην αναφερω αυτο...
-Γιατρε θα πονεσει ε???
-Μπααααα....καθολου....
-Ρε γιατρε σιγουρα δεν θα πονεσει???
-Ειπαμε...καθολου...
σκεφτομαι οτι με καθυσυχαζει για να κανει το κρακ και να μην μας ακουσει Νικαια Αιγαλεω Ρεντης κλπ κλπ....περιττο να πω τον πονο στην μισαωρη αναμονη για τις ακτινογραφιες....αρχιζει....τραβαει μια...δυο...αφηνει...ξανατραβαει...κατι κανει...αισθανομαι ενα μικρο κρακ κι ειμαι ετοιμος για την κραυγη του Ταρζαν...με 2 δαχτυλα μου κανει κατι στην μασχαλη...κρακ...κρακ...
-Ετοιμος
-Ε???
-Ετοιμος λεμε...
-Και η κραυγη??
-Ποια κραυγη??
-Καταλαβα...ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ Ε???
ενας θαλαμος με 4 γιατρος γελαει...μεχρι και ενας Πακιστανος που δεν καταλαβαινε γελαγε...γελασα και εγω απο αμηχανια...lol
Βαση στατιστικης ειμαι οκ για τα επομενα 2-3? χρονια....ελπιζω ολες οι πτωσεις μας που δυστηχως δεν την αποφευγει κανεις να ειναι ετσι αναιμακτη οπως η δικια μου...αν και θα ηταν καλυτερα να μην πεσει ποτε και ξανα κανεις...τεσπα
ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ ΟΛΟΙ...
![]()
υ.γ. Ευχαριστω τον ΒΑΣΙΛΗ και την τραυματιοφορεα στο Κρατικο...
υ.γ.2 μεχρι αστεια ανεκδοτα δεχομαι να μεταφερθει...![]()