Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 10 από 10

Θέμα: Αγορα μηχανης..

Αγορα μηχανης..

Γεια χαρα.. πριν απο λιγες μερες αποκτησα διπλωμα μεγαλυτερου κυβισμου μιας και τa προεγουμενα χρονια ειχα μεχρι 50cc και οδηγουσα μια gilera 80cc.. θα ηθελα να μου πειτε τι μηχανακι μπορω να παρω, φυσικα απο 125-250cc για να προετοιμαστω σιγα σιγα γιατι σε 2 χρονια που το διπλωμα μου θα γινει για απεριοριστα να αγορασω μια μηχανη.. κατα νου εχω πολλες για αυτο θα ηθελα να με βοηθησετε και να μου προτεινετε.. Honda: CBR125, CBF 250 Yamaha: YBR 250 κ.α.
    ΥΓ: μιας και η gilera ειχε αποθηκευτικο χωρο θα ηθελα να παιρνει και το μηχανακι μια βαλιτσα απο πισω(κρανος κτλ)

γεια σου φιλε

ολα σχεδον τα μηχανακια παιρνουν βαλιτσακι απο πισω

στα 250 κυβικα σου προτεινω κανα on-off/εντουρο σε φαση kle250 klp
    αλλιως cbf250 αν σκεφτεσαι για το ybr με τα ιδια περιπου λεφτα παιρνεις το ninja250 αν σου αρεσει το ειδος

αφου ειχες ηδη σκουτερ θα ξερεις πανω κατω να οδηγας οποτε δεν θα σου προτεινα 125αρι εκτος κ αν σου ερχεται πιο οικονομικο
    θελω 4κυλινδρο για Α1!!!!!!!!!!!!

πωλειται cbf250

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=96752

Να σου πω την αληθεια για μες την πολη το θελω.. το kle250 και το το ninja250 δεν μου πολυ αρεσουν το καθενα για διαφορετικους λογους..

ninja 250 η aprilia rs 125 το cbf ειναι ταφος!και ασχημο!(αποψη μου)
    Rock hard ride free

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    αν καταλαβαινω τι ζητας θες καποιο μηχανακι να κανεις τη δουλεια σου κ να μαθεις κ 2 πραμματα παραπανω για να παρεις αργοτερα καποιο μεγαλυτερο..

με αυτη τη λογικη παιρνεις καποιο εκ των cbf ybr σε 250 κυβικα κ για μενα μεταχειρισμενα.

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    πάρε κανά τσοπεράκι 125-250 μιας και προέρχεσαι από σκούτερ και σιγά σιγά προχωράς.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    πάρε κανά τσοπεράκι 125-250 μιας και προέρχεσαι από σκούτερ και σιγά σιγά προχωράς.
    γιατί τσοπεράκι?
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    γιατί τσοπεράκι?
    Γιατί δεν πάνε πιο γρήγορα από τις πάπιες, δεν στρίβουν, δεν φρενάρουν, κάθεσαι σαν αρχοντικό "S", αποκτάς εμπειρίες του τύπου πληρώνω συνεργείο μοτοσυκλέτας και απολαμβάνω χειρότερες υπηρεσίες από την πάπια μου, και πάει λέγοντας. Να συνεχίσω; Έχει και άλλα.

Βάζεις στοίχημα ότι μόλις ο Στρωματάς εκδηλώσει ενδιαφέρον για τα ντεμέκ τσόπερ, θα του έρθει θεόσταλτη απάντηση για το Eliminator;

Αρχικά δημιουργήθηκε από bentouza
    αν καταλαβαινω τι ζητας θες καποιο μηχανακι να κανεις τη δουλεια σου κ να μαθεις κ 2 πραμματα παραπανω για να παρεις αργοτερα καποιο μεγαλυτερο..

με αυτη τη λογικη παιρνεις καποιο εκ των cbf ybr σε 250 κυβικα κ για μενα μεταχειρισμενα.
    Στα λογια μου ηρθες.. αυτο ακριβως θελω.. αλλα ειμαι αναμεσα σε Honda και Yamaha cbf και ybr αντιστοιχα.. δεν ξερω ποιο απο τα δυο να επιλεξω.. ψαχνοντας βρηκα ακομη και το Honda cbx twister.. Ποια διαφορα εχειι το cbf απο το cbx twister??
    Ευχαριστω..

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Valantis_Strom
    Στα λογια μου ηρθες.. αυτο ακριβως θελω.. αλλα ειμαι αναμεσα σε Honda και Yamaha cbf και ybr αντιστοιχα.. δεν ξερω ποιο απο τα δυο να επιλεξω.. ψαχνοντας βρηκα ακομη και το Honda cbx twister.. Ποια διαφορα εχειι το cbf απο το cbx twister??
    Ευχαριστω..
    cbx twister είναι το εμπορικό όνομα της μοτοσυκλέτας στην λατινική αμερική. καμία διαφορά. το ybr 250 είναι λίγο καλύτερο από το cbf όμως δεν κυκλοφόρουν πολλά με αποτέλεσμα να βρίσκεις δύσκολα μεταχειρισμένο σε καλή τιμή, ενώ με 2000-2500 ευρώ θα βρεις ΑΡΙΣΤΟ cbf 250.
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Παρόμοια θέματα

1. Αγορα μηχανης chappy η chally
    από krals στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2005, 08:23
  2. αγορα μηχανης...???
    από kortomalteze στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 24/04/2005, 19:58
  3. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 03/02/2005, 08:34
  4. Αγορα μηχανης (αντιπροσωπειας 'η παραεισαγωγης ?)
    από anco στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2005, 17:54
  5. Αγορα μηχανής απο Αγγλία
    από niko13g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2004, 21:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •