οτι ειπαν τα παιδια παραπανω ισχυει το προβλημα με την νεκρα και το ρελαντι παιζει απο παρτιδα σε παρτιδα το δικο μου δεν ειχε προβλημα με την νεκρα καθολου αλλα ηθελε ζεσταμα το ρελαντι σε αλλα βγηκαν και τα 2 σε αλλα κανενα(βραζιλιανα ειναι οχι γιαπωνεζα)
σε εναν μηχανικο που το πηγα και ηταν τσακαλος μου ειπε οτι λυνεται το προβλημα του ρελαντι(αν θυμαμαι μου ειπε για ζιγκλερι)για το αλλο με την νεκρα δεν ξερω δεν το ειχα και δεν ασχοληθηκα αν εξαιρεσεις τα αδυνατα φρενα που βελτιωνονται πολυ αν αλλαξεις τις αηδιες που εχει απο μαμα λαστιχα, το μηχανακι ειναι σκυλι
2 χρονια το ευχαριστηθηκα με εμαθε να οδηγω απιστευτα οικονομικο και ευκολοσυντηρητο για μηχανη.ροπατο με αρκετο γκαζακι μεχρι τα 110 ,παπακι στην ευκολια μεσα στην πολη αλλα και για μικρα ταξιδακια
γενικα ειναι πολυ καλο και πολυ fun!
α και ανταλλακτικα ακριβουτσικα![]()
το νιτζακι ειναι σαφως καλυτερο αλλα αν ηταν ψεκαστο παλι cbf θα επαιρναγουστα ειναι αυτα.σε συζητηση που ειχα με ενα αλανι(ονοματα δεν λεμε)που ξερει πολλα απο μηχανες ,δουλευει ερμιδη στην θεσσαλονικη τον ρωτησα για το ybr και αφου εθαψε και τα 2(ζητω η kawasaki) μου λεει παντως το cbf ειναι πολυ καλυτερο!!!δεν μπορω να το επιβεβαιωσω δεν εχω οδηγησει το ybr
ασχετο ποτε θα βαλει η honda κανα δισκο στο 250αρι ταμπουρο πισω δεν λεει ρε παιδια!!!