Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 18

Θέμα: σοβαρολογούν???

σοβαρολογούν???

δηλ σε αυτήν την χώρα τι αλλο θα ακούσουμε???

"...ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Δημόσιας Τάξης Χρ. Μαρκογιαννάκης προέβη στη Βουλή στη δήλωση-σοκ ότι η αστυνομία δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την εγκληματικότητα. Για του λόγου το αληθές, οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο Κολωνάκι την ώρα της επιδρομής έλαβαν άνωθεν εντολή να μην εμπλακούν στα επεισόδια από το φόβο μήπως εγκλωβιστούν...."

καλά πλάκα μας κάνουν....

κατσε να δεις που σε λίγο θα πουν να βγει ο στρατός στους δρόμους για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.....

ρε δεν γ@#$αι λέω εγώ...ας καταργήσουν τις προσωπικές -απο αστυνομικους δημοσιους υπάλληλους βισματοφόρους- για να την αντιμετωπίσουν...

α στα διάλα...
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Και μη χειρότερα !!!

u know about

palakoukoma???

ολοι αυτο χρειάζονται!!!!
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf

Re: σοβαρολογούν???

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    δηλ σε αυτήν την χώρα τι αλλο θα ακούσουμε???

"...ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Δημόσιας Τάξης Χρ. Μαρκογιαννάκης προέβη στη Βουλή στη δήλωση-σοκ ότι η αστυνομία δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την εγκληματικότητα. Για του λόγου το αληθές, οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο Κολωνάκι την ώρα της επιδρομής έλαβαν άνωθεν εντολή να μην εμπλακούν στα επεισόδια από το φόβο μήπως εγκλωβιστούν...."

καλά πλάκα μας κάνουν....

κατσε να δεις που σε λίγο θα πουν να βγει ο στρατός στους δρόμους για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.....

ρε δεν γ@#$αι λέω εγώ...ας καταργήσουν τις προσωπικές -απο αστυνομικους δημοσιους υπάλληλους βισματοφόρους- για να την αντιμετωπίσουν...

α στα διάλα...
    ακριβως αυτο θελουν φιλαρακι.να μας κανει ντα ο στρατος.
    υπαρχει κανενας που νομιζει οτι ζουμε(ή θα ζουμε)σε δημοκρατικες κοινωνιες?

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who

Re: Re: σοβαρολογούν???

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    ακριβως αυτο θελουν φιλαρακι.να μας κανει ντα ο στρατος.
    υπαρχει κανενας που νομιζει οτι ζουμε(ή θα ζουμε)σε δημοκρατικες κοινωνιες?
    Ο Καρατζαφερης ,μονο που αυτος βρισκει την κοινωνια μας πολυυυυυυυυ δημοκρατικη
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αφου δεν εχει κανει κομμα ακομα ο Βλα( διμηρος)

εγω ακομα δεν εχω επιλογες ως ψηφοφορος

ολοι οι αλλοι τρεφονται απο τις κοπριες των Μασονων (προσωπικη μου αποψη )

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	vlad_tepes_002.jpg 
Προβολές:	349 
Μέγεθος:	35,8 KB 
ID:	158265
    Accipere quam facere praestat injuriam

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    Αφου δεν εχει κανει κομμα ακομα ο Βλα( διμηρος)

εγω ακομα δεν εχω επιλογες ως ψηφοφορος

ολοι οι αλλοι τρεφονται απο τις κοπριες των Μασονων (προσωπικη μου αποψη )
    Των Μασόνων δέ νομίζω. Άλλα είναι τα "κέντρα εξουσίας".

δηλαδή ψάχνεις κόμμα που όταν βγεί κυβέρνηση να μας "ρουφήξει το αίμα" ; :rotflmao: :rotflmao:
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

αυτο προσαπαθουν να κανουν,να μας φερουν καμια χουντα την κοβω την δουλεια.ουστ παλιο φασισταρια
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

Μέλος Το avatar του/της nasos75
    Ολα ειναι θεμα πολιτικης βουλησης...εαν θελουν οι πολιτικαντηδες μπορουν να κανουν τους αστυνομικους-αστυνομικους- και οχι αυτο το χαλι το οποιο ηθελημενα υπαρχει -σε ολους τους τομεις-για λογους καθαρα εκτονωσης με καθε μορφη αντιδρασης αρκετων κοινωνικων ή μη ομαδων, και φυσικα την τρομοκρατηση των απλων ανθρωπων.

βολτάδικο μέλος
    σε μια κοινωνία του 2009, η αστυνομία θα πρέπει να παίζει μόνο τον ρόλο της βιτρίνας... στην παιδεία θα πρέπει να γίνει κάτι! ότι σπείρεις θα θερίσεις δεν λένε;
    ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
    σε μια κοινωνία του 2009, η αστυνομία θα πρέπει να παίζει μόνο τον ρόλο της βιτρίνας... στην παιδεία θα πρέπει να γίνει κάτι! ότι σπείρεις θα θερίσεις δεν λένε;
    πολυ σωστο αλλάααααα .......
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

όπου γης Το avatar του/της iosif
    μαλιστα
    φανταζομαι και στην υποθεση κουνεβα η αστυνομια ειχε εντολη να μην ασχοληθεί?
    και με την χειρομβοβιδα που πεταξαν με σκοπο την δολοφονια μαλλον και για κει θαχαν εντολή "μακριά"

τα εγκληματα κατα περιουσιας στην ελλαδα ειναι πιο σοβαρα απο τα εγκληματα κατα ζωης φαίνεται.................
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Πολύ κοντά συνέπεσε ο χρόνος των επεισοδίων και της βοήθειας της Σκότλαντ γιαρντ.
    Αιτία ή αφορμή άραγε?

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Μήπως να αποφασίσουμε τι θέλουμε????

Θέλουμε αστυνομια που να εμπλέκεται άοπλα??? ΟΚ! Δεν πάει κανένας άλλος να βγάλει το φίδι από την τρύπα? Γιατί μέχρι πριν λίγο καιρό ζητούσαν τον αφοπλισμό της αστυνομίας!!!!

Θέλουμε αστυνομία που να εμπλέκεται??? Θα εμπλέκεται και θα γίνονται και λάθη!

Θέλουμε αλάνθαστους ανθρώπους γιατί φοράνε μια στολή! Μήπως τελικά πιστεύουμε στον Θεό? Γιατί μόνο αυτός δεν κάνει λάθη! Επίσης λάθη δεν γίνονται όταν δεν γίνεται τίποτα! Άρα σου λέει, από το να γίνει καμιά μαλακία γιατί μπορεί να πέσει και κανας πυροβολισμός, άστους να κάθονται!!!

Κάθονται και δεν κάνουν τίποτα: Φταίνε!!!!
    Κάνουν πράγματα (και μαζί σας είμαι ότι κάνουν και λάθη): Πάλι Φταίνε!!!!

Θα φέρουν το στρατό γιατί με την αστυνομία δεν βγαίνει άκρη...... πάλι η αστυνομία φταίει!!!!

Κανείς δεν αρνείται ότι υπάρχουν βύσματα, ότι βολεύονται, ότι έχουν ψυχολογικά..... κ.α. αλλά δεν είναι όλοι έτσι και δεν είναι η πλειοψηφία (γιατί αν ήταν έτσι θα ήταν τελείως μπάχαλο η κατάσταση).

Ας αποφασίσουμε τελικά τι θέλουμε από τους μπάτσους! Γιατί όταν καίγεται οταν καίγεται το σπίτι του διπλανού δε μας νοιάζει αλλά όταν είναι για το δικό μας έκει πρέπει να είναι απίκο!!!

Θέλουμε να είναι στο δρόμο και να κάνουν περιπολίες αλλά όταν μας σταματάνε γιατί πάμε ανάποδα σε μονόδρομο, αυτοί φταίνε! Όχι εμείς που πάμε ανάποδα!!!
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF