Σε είδα Μ@λ@κ@ κοράκι φεύγοντας ανάποδα από το γραφείο τελετών.. Δεν αγοράζω λεεεεεέμε.. Στα διάλα.. με το ζόρι να με κάνεις πελάτη :a53:![]()
![]()
Σε είδα Μ@λ@κ@ κοράκι φεύγοντας ανάποδα από το γραφείο τελετών.. Δεν αγοράζω λεεεεεέμε.. Στα διάλα.. με το ζόρι να με κάνεις πελάτη :a53:![]()
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Σε ειδα βρε π@π@ρ@ πιτσιρικακο με την κωμοδια σου το κιτρινο smart στο πειραια κατα τις 14:00. Παλιομ@λ@κ@ δεν ξερεις οτι σε μονοδρομο δεν κανουν προσπεραση και ειδικα δεν περνανε γλυφοντασ με τους καθρεφτες τα πλευρα του αλλου? Επρεπε όμως στο φαναρι που σε προλαβα και στα εχωσα να κανω δεξια οπως μου προτηνες απο μονος σου και να σε αρχισω στις κουτουλιες με το κρανος αλλα εχε χαρη που 20 μετρα πιο πισω ειχε τμημα και ηδη εχω ψιλομπελαδες με τον νομο εχε χαρη...
Πολλές φορές το ταξίδι αξίζει περισότερο απο τον προορισμό
Κατι ανθρωποι δε θα πρεπε να ναι γονεις...![]()
Ανεβενοντας πατησσιων πηγαινοντας προς ομονοια ειδα τους εν λογο γονειςπανω σε παπι, με το ενα μικρο να ειναι ορθιο πανω στη ποδια και να κρατιεται πανω απ το τιμονι, ο μπαμπας, ενα μικρο στη μεση, η μανα παραπισω και το μικρο να κρατιεται για τη ζωη του πισω απ τη μανα!!!
![]()
Και πανω σε ολα αυτα να κανει ελιγμους αναμεσα απο αλλα αυτοκινητα, μηχανες και λεωφορια!!!![]()
Ενα καιαδα για γονεις δε μπορουσαμε να εχουμε!!!![]()
![]()
![]()
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
σε ειδα σημερα το πρωι στην ηρωων πολυτεχνειου με το gsxr σου το κ8(φαινοταν καινουριο)
το πηγαινες ωραια, με τις ακραπες σου κτλ. αλλα δεν φορουσες κρανος. γιατι ρε φιλε?
σε εβλεπα καθως περνουσες που το χαμογελο σου ειχε φτασει μεχρι τα αυτια. γιατι δεν προσπαθεις να μην σβηστει το χαμογελο αυτο??
να εισαι καλα και παντα κρανος!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σας ειδα παλιολακαμαδες !!!!!! και εγω και η κοπελια μου που την χαλβαδιαζατε!!!!! στα φαναρια μπροστα απο τα πανεπιστημια στην θεσσαλονικη εσυ με το transalp και εσυ με το zzr 1100 που γκαζωνατε σαν μαλακες και θελατε να τα βαλετε εκκινησεις με το tdr 250 και μαλιστα διπλος .απο το πολυ χαλβαδιασμα και τις πολλες γκαζιες ουτε πηρατε χαμπαρι ποτε αναψε πρασινο .
αυτο που δεν ειδα ηταν τα μουτρα σας μετα το τσαι που ηπιατε .
αυτο που δεν ακουσατε ή κανετε οτι δεν ακουσατε ηταν τα μπινελικια που σας εριχνε η κοπελια μου ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ!!!!!!!!!!! ΕΧΕΤΕ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ 3 ΔΑΧΤΥΛΑ!!!!
Αφου ρε π@π@ρ@ με το XT στη Θηβών,δε σε βολεύει το κράνος στον αγκώνα και κόντεψες να σκοτωθείς προσπαθόντας να το βάλεις καλά, γιατί δεν το έβαλες τουλάχιστον στην ηλίθια καρκάλα σου,που έριχνε και καρέκλες και σου έπεφτε το ζελέ μες τα μάτια
se eida na me pernas me mia tsilikia z750 pano stin bas. olgas (thess) stis 8 to proi. file kai ta 50aria scooter exoun psixi (mono otan exei kinisi)! eftasa aristotelous kai su akoma koitouses tis mpougatses stin analipsi!![]()
ama kapoios sas kanei traka tsigaro pano ston periferiako ego tha eimai! :P
Σε ειδα χτες στη Μεσογειων θειο με το audi να αλλαζεις λωριδα χωρις φλας και καθρεφτες.Κατι μουκανε κλικ και εκοψα προτου κανεις τη χαζομαρα σου,οχι ομως κι ο ζητας που ηταν 5 μετρα μπροστα απο μενα και που κοντεψες να τον στειλεις στο αντιθετο ρευμα.Ηθελα ναξερα οταν σε σταματησε στο βενζιναδικο σε γ@μησε η στον ψιλοακουμπησε?Π@π@ρ@![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
σε ειδα χτες κατα τις 1'30 στο κηφισσο ξεκρανωτη συνεπιβατισσα σε tdm που ειχες βγαλει σε κοινη θεα το κορδονι σου.και να πω οτι καθοσουν σε supersport ......![]()
Σας ειδα "πυροτουβλα" στην εθνικη πριν τα διοδια της Ελευσινας με τα παπακια να μην φορατε κρανοι και να εχετε κολλησει πισω απο μια νταλικα σε αποσταση αναπνοης...μαλακισμενα:a31:
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Προς ξανθομαλλούσα καλλονή με exc 525 motard με μάυρο κράνος, μάυρο κολλαν κ ροζ στριγκάκι που αχνοφαινοταν απο κατω.. :hypnotize
Σε είδα που σταμάτησες με εντο στην κηφισίας στο φαναρι κ που ξεκίνησες με σούζα..
Είδα τον pizza boy απο δίπλα που είχε ανοίξει τις ματάρες του κ δν ελεγε να ξεκολλησει..![]()
Είδα κ αυτόν με το gsxr στο φανάρι, που ετρεχε απο πίσω σου σαν τον Μπούστα..
Με είδα κ μένα στον καθρέπτη του πήγασου σταματημένο στη μέση κ απο πίσω τα κουτιά να κορνάρουν..![]()
Έμεινα μ@κ@κ@ς!!:hypnotize
Το νου σου!!!! Κάνεις ζημιές...
![]()
![]()
Κάθε μέρα κόβω βόλτες στην Κηφισίας μήπως κ την δω μια έστω φορα ακόμα..
Δυστηχώς το gsxr αποδειχθηκε γρηγορότερο απο τον πήγασο μου..
Την πρόλαβε ο γρήγορος..
Δεν πτοούμε όμως.. Θα την περιμένω..
ΥΓ: Όσοι έχετε γρηγοροτερα μηχανάκια απο τον πήγασο....... μην σας πετυχω καμια μέρα κηφισιας.....
Έχω προτεραιότητα!! Πως να το κάνουμε δλδ?!!
Σε ειδα Κηφισιας με το Transalpακι και την εξατμισουλα,να σκαει στα κλεισιματα....
Αχχχχ...Φοραγες Αραι και δερματινο μπουφανακι μελαχρινο κοριτσι...Να σαι παντα ορθια...
Μα γιατι δεν μπαινουν γυναικες στο φορα???Τοσο καφροι ειμαστε??
Σε είδα φίλε να χτυπάς με το κράνος στο κεφάλι του ένα 60ρη στα goodys στον Ισθμό....![]()
se eida file stin katexaki tin kyriaki me ena gsx 1200...ma kala den sou exoun pei oti to fjr 1300 einai kai pio grigoro kai strivei kalytera????oyte stous kathreftes den fainosoun!!erxosoun kai marsares sta fanaria tromara sou!!