Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 30

Θέμα: Προτείνετε καλό ορθοπεδικό Αθήνα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS

Προτείνετε καλό ορθοπεδικό Αθήνα

Το παιδί που ήταν απέναντί μου στο νοσοκομείο μαζί μου-απέναντι κρεβάτι-αρχές Ιουλίου '08 δεν μπορεί να πατήσει το πόδι του καλά...Κάταγμα μηριαίου οστού,σίδερα αλλά σ'ένα σημείο στο πόδι του δε λέει να δέσει και τον πονάει.
    Για την ιστορία Ιούνιος 24/06/08:ξημερώματα Φαληράκι, ομάρ ταρίφ παραβιάζει STOP.Κάταγμα μηριαίου,παραλίγο να κοπεί η μηριαία αρτηρία και τέλος...
    Αποτέλεσμα:Φιλήμονας-ΤΑΞΙ σημειώσατε 2... Το Ζ750 ολική...
    Τώρα του λένε ένα σωρό περίεργα,μέχρι και ό,τι θα ξαναχρειαστεί χειρουργείο επειδή σταμάτησε το κόκκαλο να θρέφει.
    Έχει απογοητευτεί,40 χρονών με γιο,άνεργος τους τελευταίους 10 μήνες...
    Προτείνετε κάποιον καλό ώστε να ξέρει τουλάχιστον τί του γίνεται.Δεν ξέρει τί και ποιόν να πιστέψει...
    Ευχαριστώ εκ μέρους του.

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Να πάει στο ΚΑΤ. Όλοι εκεί έχουν μεγάλη εμπειρία και έχουν αντιμετωπίσει πολύ δύσκολα περιστατικά και δεν θα σου πούνε μπαρούφες. Είναι και ΟΚ άτομα και δεν θα σε δούνε σαν χρήμα. Μιλάω από προσωπική εμπειρία.

Μου είχαν προτείνει και τον Σεφερλή (2106502910) αλλά τότε αφορούσε χειρουργείο για την μέση μου και δεν ξέρω που ειδικεύεται αυτός (είναι πάντως χειρούργος ορθοπεδικός)

Υ.Γ. Δεν είναι απίθανη η περίπτωση να τον ξαναβάλουν χειρουργείο διότι σταμάτησε το κόκκαλο να θρέφει. Είναι συνηθισμένο γενικά.

Γιάννη του το'πα για το ΚΑΤ αλλά μου λέει ότι δεν είναι σίγουρο ότι αυτός που θα τον δει θα'ναι οπωσδήποτε έμπειρος..Έχει και μια επιφύλαξη για τα δημόσια νοσοκομεία γι'αυτό και θα προτιμούσε κάποιον ιδιώτη.

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel
    Φιλαράκο σου στειλα pm ρίξε μια ματιά

Το΄δα φίλε,να 'σαι καλά!

ειναι λογικο,,,

αμα δεν θρεφει το κοκακλο ισως χρειαστη μοσχευμα απο καπιο αλλο μερος του οστου....αλλα και αυτα ειναι πολυ λεπτα.......χρειάζεται μικροχειρουργο ορθοπεδικο και οχι ορθοπεδικο!!!

εμενα δεν κολαει το σκαφοειδες......εχω κανει 4 χειρουργεία... σε 4 χρονια!

ειναι πολυ άτιμο....

αν ειχα παει σε μικροχειρουργο απο την αρχη τωρα ισως να ημουνα πολυ καλυτερα!

περαστικα στο παλικαρι!!!!!

ναι στο κατ εχω ακούσει οτι εχει καλους γιατρούς και καλα ειναι να μηλισει με την γραμματεια απο κανεναν γιατρο να γραψει ενα mail η μια εκθεση με το συμβαν και να το διαβασει ο γιατρος.,... αν ειναι καλος γιατρος θα τον παρη τηλ η ιδιαιτερα του μετα για ραντεβου!!!
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Οι πιο άπειροι στο ΚΑΤ έχουν δει τόσες περιπτώσεις και μάλιστα δύσκολες που δεν έχουν δει οι ιδιώτες διότι οι περίεργες και δύσκολες περιπτώσεις πάνε μόνο σε νοσοκομεία μιας και οι κλινικές δεν έχουν τέτοια ικανότητα. Το ΚΑΤ αυτή την στιγμή είναι η ΚΟΡΥΦΗ σε ορθοπεδικούς στην Ελλάδα. Οι ιδιώτες εαν είναι καλοί είναι εξειδικευμένοι και κάνουν καλά συγκεκριμένα πράγματα (συνήθως μέση, όμους, χιαστούς κλπ) τα οποία είναι και πολύ συνηθισμένα και υπάρχουν πελάτες γι αυτά.

Βαριές περιπτώσεις, εξειδικευμένα πράγματα κλπ πάνε όλα σε νοσοκομεία και κυρίως στο ΚΑΤ. Περιπτώσεις σαν του φίλου σου πιθανόν να είναι εως και πολύ γελοία για αυτούς.

Για ενα πρόβλημα αποκόλλησης τένοντα της μητέρας μου επιλέξαμε το ΚΑΤ. Για την επέμβαση στην δική μου μέση (δισκοπάθεια) επέλεξα το Παπαγεωργίου στην Θεσσαλονίκη (λόγω ημερομηνιών) το οποίο πάλι κρατικό είναι. Είχα πάει και στο ΚΑΤ και μου άρεσε πολύ πως μου μίλησαν οι γιατροί (δεν είχα κανένα γνωστό, ραντεβού έκλεισα) οι οποίοι μου είχαν πει ξεκάθαρα ότι είναι κάτι πολύ απλό γι αυτούς και μπορούν να το κάνουν καλά, αλλά και ότι υπάρχουν και πολλοί ιδιώτες που μπορούν να το κάνουν και ακόμη καλύτερα και μου άρεσε η εξήγηση αυτή συν κανα δυο άλλες ιατρικές κουβέντες πάνω στο θέμα.

Σημείωση ότι ο πατέρας μου και η αδελφή μου είναι γιατροί οπότε δεν είναι κουβέντες του αέρα αυτές αλλά προσωπική εμπειρία μιας και εμείς το ψάξαμε για να βρούμε που είναι καλύτερα τα πράγματα για εμένα και την μητέρα μου.

Δες πάντως και τον Σεφερλή που μου τον έχουν συστήσει σαν πολύ καλό ορθοπεδικό χειρούργο με επεμβάσεις και σε αθλητές της ολυμπιακής ομάδας. Νομίζω ότι ο Julius μου έδωσε το τηλέφωνο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Εχω φιλαρακι χειρουργο - ορθοπαιδικο.
    Ειναι κιαυτος μηχανοβιος...οποτε του "κλαδου" μας
    Σου στελνω με p.m. τα στοιχεια του.

εγω,,,

θα σου προτηνα να ρωτησεις λιγο πιος ειδηκευεται στην περιπτωση σου.... δεν ειναι κακο...

δεν χρειαζεται να κανεις 3 χειρουργια μεχρι να βρεις τον σωστο!!!

ρωτα μεσα στο νοσοκομειο........πιασε τους μικρο doktorades....και ρώτησε τους στα ισα μην κωλώνεις!!!!

εμενα με mail με πειρανε.......εστειλα ενα mail στον προεδρο του πανεπιστημιακού λαρισας και σε 2 εβδομαδες με πήρανε τηλ και σε 1 μηνα με κανανε και χειρουργείο!
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Ούτως ή άλλως ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ να πάρεις 3-4 γνώμες ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. Μετά αποφασίζεις το τι θα κάνεις, που και με ποιον. Πολλές φορές μαθαίνεις πράγματα και προσανατολίζεσαι εντελώς διαφορετικά σε σχέση με το τι ξεκίνησες να κάνεις. Πες τον φίλο σου να ξεκινήσει να κλείνει ραντεβού γιατί και αυτά αργούν μιας και οι καλοί έχουν πολύ περιορισμένο χρόνο.

Είναι παντελώς άσχετος μ'αυτά και λίγο εύπιστος.Γι'αυτό σκέφτηκα να κάνω εγώ την ερώτηση και μετά ας διαλέξει.Οπότε προτείνετε ό,τι καλύτερο έχετε.
    ΥΓ:Απ'το ΚΑΤ προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος παλιότερα που μάζεψε υγρό το γόνατο από χτύπημα έπιπλου... :o

Επειδη λογω επαγγελματος βλεπω αρκετα σοβαρα ατυχηματα, και παρακολουθωντας μακροχρονια την επουλωση των τραυματων των παθουντων, θα σου ελεγα οτι οι καλυτεροι χειρουργοι ορθοπεδικοι κατω ακρων βρισκονται στα Ιωαννινα.Βεβαια εσυ ζητας αθηνα, αλλα εχω καθηκον να σου πω που βρισκονται κατα κανονα οι πιο ικανοι.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Οντως στο πανεπιστημιακο στα Γιαννενα ειναι πολυ καλοι...τον Αυγουστο τους εστειλα ακτινογραφια (μεσω γνωστου του γνωστου κτλ...)και μου επιβεβαιωσαν οτι χρειαζομουν χειρουργειο...πηγα ΚΑΤ με τη μια (δημοσιο -δωρεαν)και χειρουργηθηκα στην μικροχειρουργικη ακρας χειρας...τωρα μια χαρα... το κατ ειναι βιομηχανια...ολα τα υπολοιπα ειναι το πολυ βιοτεχνιες...
    περαστικα στον φιλο
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    Ρε φίλε δε μπορώ να σε βοηθήσω,αλλά να του δώσεις τα περαστικά μου για ταχεία ανάρρωση!

UPDATE:
    Του κάνανε οστεοσύνθεση.Το θέμα είναι ότι του βάλανε μόσχευμα αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει γραφτεί στο χαρτί που του δώσανε.Πολύ δύσκολο να βρει το γιατρό του νοσοκομείου που του έκανε την επέμβαση.Ως εκ τούτου δεν ξέρει από που του πήρανε μόσχευμα.
    Σίγουρα πάντως του βάλανε:όταν συνήρθε του το'πε ο γιατρός.

Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
    Επειδη λογω επαγγελματος βλεπω αρκετα σοβαρα ατυχηματα, και παρακολουθωντας μακροχρονια την επουλωση των τραυματων των παθουντων, θα σου ελεγα οτι οι καλυτεροι χειρουργοι ορθοπεδικοι κατω ακρων βρισκονται στα Ιωαννινα.Βεβαια εσυ ζητας αθηνα, αλλα εχω καθηκον να σου πω που βρισκονται κατα κανονα οι πιο ικανοι.
    Φίλε το ξέρω για τα Γιάννενα ,όπως και για το Νοσοκομείου του Αγ.Αντρέα στην Πάτρα.
    Το παιδί όμως είναι Ροδίτης και στη φάση που είναι το πολύ να πάει μέχρι Αθήνα...
    Ήδη σας ευχαριστεί για τις προτάσεις σας.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κανα καλο μαγαζι με ειδη καμπινγκ στην Αθηνα?
    από clyde2 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 26/07/2011, 20:58
  2. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2009, 19:02
  3. Προτεινετε ρε παιδες ενα καλο μποτακι
    από gcrook στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 22/02/2007, 10:42
  4. Καλό θα ήταν
    από superfour στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 6