Επειδή ενδιαφέρομαι για παρόμοια αποστολή πόσο σου πήραν μεταφορικά;
Επειδή ενδιαφέρομαι για παρόμοια αποστολή πόσο σου πήραν μεταφορικά;
Ειναι απλα αντικαταβολη!Ξερεισ ποιο ειναι το χειροτερο....Εγω πρωτη φορα εστελνα δεμα και δεν με πληροφορησαν για τπτ απο αυτα που μου εχετε πει εσεις(ασφαλεια,δηλωση αξιας κ.α)Δηλ γιατι εγω θα επρεπε να τα ξερω ολα αυτα!Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
1. Ωραία
2.Το δέμα απ' όσο ξέρω αργεί περισσότερο.
3. Όχι, δε τους λες ευχαριστώ αλλά το πιθανότερο είναι να σπάσεις τα δικά σου νεύρα, απο το να βρεις λύση. Όταν στέλνουμε κάτι που έχει αξία καλό είναι να είναι "δηλωμένη" για παν ενδεχόμενο
4. Λογικά δε θα έχει χαθεί, απλά παίζει να έχει παραπέσει, να έχουν μεγάλο όγκο δουλειάς, να έχει χαθεί το ειδοποιητήριο κλπ. Να σε ρωτήσω είναι συστημένο-αντικαταβολή ή απλά αντικαταβολή?
![]()
Πωλουνται προστατευτικα καγκελα κινητηρα!
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=101820
Θα έπρεπε να σε είχαν ενημερώσει ή να σε ρωτήσουν, αλλά προφανώς υπέθεσαν ότι ήξερες ή ότι θα ρώταγες(κακώς).Αρχικά δημιουργήθηκε από noe13
Ειναι απλα αντικαταβολη!Ξερεισ ποιο ειναι το χειροτερο....Εγω πρωτη φορα εστελνα δεμα και δεν με πληροφορησαν για τπτ απο αυτα που μου εχετε πει εσεις(ασφαλεια,δηλωση αξιας κ.α)Δηλ γιατι εγω θα επρεπε να τα ξερω ολα αυτα!
Νομίζω αναφέρουν στο κισέ ή πριν τους τρόπους αποστολής, το κόστος ανα Kg.
Σου έχουν πει σε ποιό γραφείο βρίσκεται το δέμα σου? Αν ναι, πάρε τηλέφωνο, δώσε τον αριθμό αποστολής να σου πουν τι έχει γίνει, ζήτα τον προϊστάμενο να μιλήσεις! Θα κρατήσεις ώρα, ημερομηνία και όνομα
Κάνε αυτά και βλέπουμε.
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
νομίζω πως δεν έχει περιορισμό σε όγκο, κ "γράμμα" είναι μέχρι 2 κιλά, δλδ 1 κράνος με την κούτα κ περιτυλίγματα άνετα.Αρχικά δημιουργήθηκε από noe13
2)Το εβαλα σε μια μεγαλη κουτα και νομιζω πως ναι εσταλη σαν δεμα!
Το κόστος αντικαταβολής είναι περί τα 2 ευρώ νομίζω κ μετά για δέμα πληρώνεις 2 ή 2,5 ευρά μέχρι 3 κιλά κ .50 κάθε κιλό μέχρι 20 κιλά, περίπου τα λέω τώρα γιατί ρωτήθηκε.
ντιελεξιμισι καπα οχτώ .. Scientia est potentia
"καβάλα παν στην εκκλησά, καβάλα προσκυνάνε..."
Έχει περιορισμό απ' όσο ξέρω γιατί δε μπορεί να το κουβαλήσει ο ταχυδρόμος... αυτό με ένα μικρό ερωτηματικό γιατί δε το θυμάμαι!Αρχικά δημιουργήθηκε από mikios400
νομίζω πως δεν έχει περιορισμό σε όγκο, κ "γράμμα" είναι μέχρι 2 κιλά, δλδ 1 κράνος με την κούτα κ περιτυλίγματα άνετα.
Το κόστος αντικαταβολής είναι περί τα 2 ευρώ νομίζω κ μετά για δέμα πληρώνεις 2 ή 2,5 ευρά μέχρι 3 κιλά κ .50 κάθε κιλό μέχρι 20 κιλά, περίπου τα λέω τώρα γιατί ρωτήθηκε.
Hellenic Post για περισσότερες πληροφορίες. Πήγαινε στα FAQ's σου λέει με ποια υπηρεσία πρέπει να μιλήσεις όταν χαθεί κάποιο γράμμα κλπ.
Καλή υπομονή.
Τρελοκοτσιδού..!!!!