Σελίδα 16 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 6111213141516171819 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 280

Θέμα: ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
    Aπό χτες ξανακυκλοφορώ

κάτι ψιλοπράματα έχουν μείνει μόνο (αντίβαρα,μανιτάρι,και καθρεφτάκια)
    Αντίβαρα μπορείς να παραγγείλεις Yoshimura από Αμερική.Τα'χουν προσφορά 25 δολλάρια.
    Κοίτα εδώ
    Στείλε mail powersportsolutions@msn.com .
    Απ'αυτούς ΠΑΡΕΛΑΒΑ και ΕΧΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ(όχι για να μη λες

Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
    το θρεντ έχει τίτλο "αρχίσαν οι παραλαβές " και όχι οι παραγγελίες
    )
    την TRS trioval τιτανίου FULL system. Επίσης αντίβαρα σαν τα παραπάνω(θα τα βάλω όταν επιστρέψει Ρόδο).

Είναι απίστευτοι τύποι,απαντάνε σ'όλα τα mail και σου δηλώνουν ό,τι αξία θες.Επιβεβαιωμένα καλοί dealers απ'την ίδια τη Yoshimura USA(έκανα ερώτηση πριν παραγγείλω).

Απλά στο θέμα του μηνύματος βάλε Yoshimura σαν 1η λέξη μη σε φάει κανα spam φίλτρο.

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Σιγά μη δώσω λεφτά για αντίβαρα να τα κλαίω σε μια ηλίθια πτώση από το σταντ

Έτριψα και έβαψα τα δικά μου ,0€ (άντε 0,25€ το σπρέυ)
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    o Καγιάμπας φεύγει.....ο Kawa Showa ερχεται.........
    Ίσως από Σεπτέμβρη χτυπήσω κανα Penske...
    Βάλε ρε κανα μεγαλύτερο βίδεο από ήχο 6άτμισης...

..

.........

.
    .

........................

......................
    ..
    .................

....................................

.............

και..
    ...........

ρίξε κανα πλύσιμο στο μηχανάκι σου!!

Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	photo-0010 [800x600].jpg 
Προβολές:	285 
Μέγεθος:	54,6 KB 
ID:	158403

Bί-

βί-

ΒΙ-ΝΤΕ-Ο!!!!!

Στο κεφάλι σου! Το avatar του/της Scandal
    Παραλαβών συνέχεια λοιπόν... (και συγνώμη για το σεντόνι)

Χθες στέλνω στον Δημήτρη (SVX) π.μ. με τίτλο "ποu$τιά" και αυτό γιατί ενώ του είχα πει να μου κρατήσει την μία δισκόπλακα εγώ από την άλλη -στα υποχθόνια- χτύπησα καινούργιες μαμά δισκόπλακες από το ebay.

Παρασκευή και 13 λοιπόν αφού μιλάω πρώτα μέσω email με το μαγαζάκι του yuniparts και αφού τσεκάρω τα part numbers χτυπάω κατά βούληση καινούργιες μαμά δισκόπλακες με 100?.

Ο πωλητής γράφει χαρακτηριστικά "These parts came in one "LOT" from a dealer who had gone bust".

Γυρνάω λοιπόν σήμερα σπίτι μετά από μια βολτίτσα με το λεωφορείο (γιατί έχω μείνει πάλι από μπαταρία ο κεφτές) και βλέπω στην πόρτα ένα πακέτο.

WTF!

Παρασκευή χτυπάω - Τρίτη παραλαμβάνω; Έμεινα μαλ@κας...

Παίρνω το πακέτο στα χέρια μου... χμμμ... ελαφρύ μου φαίνεται... ανεβαίνω πάνω το ανοίγω και βλέπω μέσα μόνο την μία δισκόπλακα... Κατεβαίνω πάλι κάτω - ψάχνω μην έχει άλλο... τίποτα...

Στο πακέτο από έξω γράφει "2 of 2" - που σκ@τά είναι το "1 of 2"?

Παίρνω τηλέφωνο αγγλία, το σηκώνει μια κοπελίτσα και με τα λίγα και τα πολλά μου λέει ότι έμεινε έκπληκτη που παρέλαβα τόσο γρήγορα και λογικά θα έρθει και το άλλο πακέτο μέσα στις επόμενες μέρες. Δεν θα έπρεπε να έρθουν και τα 2 μαζί ρωτάω; Ε μάλλον θα χωρίστηκαν κάπου στην διαδρομή μου κάνει!

Ε να χέσ0, δεν μπορούσε δηλαδή να τα βάλει σε ένα πακέτο και τα 2?

Τέσπα με τα λίγα με τα πολλά παίζει να μου παίξανε και αυτοί "που$τια" με την σειρά τους όπως εγώ έπαιξα στον Δημήτρη.

Άντε να βάλω και μια φώτο μπας και το σώσω το post :rotflmao:

Όνομα:	59210-08f00.jpg 
Προβολές:	266 
Μέγεθος:	46,9 KB 
ID:	158519
    "In the End, we will remember not the words of our enemies, but the silence of our friends."

Και κάτι να ρωτήσω γιατί μου φάνηκε λίγο μαλ@κία. Δηλαδή όταν αγοράζεις κάτι από το ebay απλά έρχονται και στο αφήνουν στην εξώπορτα; Ούτε μια υπογραφή να πέσει, ένα χτύπημα το κουδούνι... τίποτα; Και παίζει να έρθει ο οποιοσδήποτε και απλά να το πάρει;

Άσε με το ταχυδρομείο. Δηλαδή αν δεν έρθει ποτέ το άλλο δέμα... τι κάνεις; Τον σταυρό σου που τουλάχιστον ήρθε το ένα; Χμμμ...

Πρώτη φορά αγοράζω από ebay και όπως καταλαβαίνεται δεν έχω πολλή "εμπειρία" :P
    "In the End, we will remember not the words of our enemies, but the silence of our friends."

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Ότι αφορά δέμα δεν το αφήνουν στην πόρτα για ευνόητους λόγους είτε αυτό έρχεται από Ελλάδα είτε από εξωτερικό. Εαν είσαι εκεί το παραλαμβάνεις εσύ ή άλλος του σπιτιού. Εαν δεν σε βρούν, σου αφήνουν ειδοποίηση και το παραλαμβάνεις εσύ από το ταχυδρομείο με το ειδοποιητήριο (ή το tracking number) και την ταυτότητά σου. Εαν έρθει με τις ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ στο φέρνουν στην πόρτα σου. Εαν έρθει με το απλό ταχυδρομείο και έχει όγκο συνήθως δεν το φέρνουν καθόλου αλλά αφήνουν μόνο την ειδοποίηση να το παραλάβεις.

A Royal Mail

AIRMAIL
    *** EU ***
    SMALL PACKET

9,41 λίρες πλήρωσα για μεταφορικά.

Το αφήσανε στην εξώπορτα - ούτε κουδούνι χτύπησαν...

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Scandal
    Και κάτι να ρωτήσω γιατί μου φάνηκε λίγο μαλ@κία. Δηλαδή όταν αγοράζεις κάτι από το ebay απλά έρχονται και στο αφήνουν στην εξώπορτα; Ούτε μια υπογραφή να πέσει, ένα χτύπημα το κουδούνι... τίποτα; Και παίζει να έρθει ο οποιοσδήποτε και απλά να το πάρει;

1ον και μενα οι μαργαριτες ξεχωριστα "ταξιδεψαν" ΚΑΙ χωρις προειδοποιηση...!! (επεσε EMAIL μπινελικι)

2ον και τα δικα μου τα μικροδεματα τα αφηναν στην εισοδο της οικοδομης (εξω απο το γραμματοκιβωτιο γιατι δεν ηταν Flat) και καναδυο φορες καποιοι "περιεργοι" [γαμω την οικια τους] τα σκιζαν για να δουν τι εχουν μεσα ..εγω τουλαχιστον σκισμενα τα εβριασκα'

ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛ στο κεντρο διανομης ΕΛΤΑ , μου δινουν τον διανομεα περιοχης και του εξηγω τι παιζεται... ο ανθρωπος οταν ειχε Μικροδεματακια τα αφηνε μια κι εξω για να μην ταλαιπωρουμαι ,,,,τον παρακαλεσα να αφηνει μονο την ειδοποιηση και να τα παραλαμβανω ΜΟΝΟ εγω... καλιο πεντε και στο χερι...
    Accipere quam facere praestat injuriam

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    1ον και μενα οι μαργαριτες ξεχωριστα "ταξιδεψαν" ΚΑΙ χωρις προειδοποιηση...!! (επεσε EMAIL μπινελικι)

2ον και τα δικα μου τα μικροδεματα τα αφηναν στην εισοδο της οικοδομης (εξω απο το γραμματοκιβωτιο γιατι δεν ηταν Flat) και καναδυο φορες καποιοι "περιεργοι" [γαμω την οικια τους] τα σκιζαν για να δουν τι εχουν μεσα ..εγω τουλαχιστον σκισμενα τα εβριασκα'

ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛ στο κεντρο διανομης ΕΛΤΑ , μου δινουν τον διανομεα περιοχης και του εξηγω τι παιζεται... ο ανθρωπος οταν ειχε Μικροδεματακια τα αφηνε μια κι εξω για να μην ταλαιπωρουμαι ,,,,τον παρακαλεσα να αφηνει μονο την ειδοποιηση και να τα παραλαμβανω ΜΟΝΟ εγω... καλιο πεντε και στο χερι...
    Μάλλον το κάνουνε για να είναι πιο μικρό το βάρος και να πληρώσουν λιγότερα μεταφορικά. Κάπως έτσι τουλάχιστον το καταλαβαίνω. Next time θα ειδοποιήσω από πριν για το πως θέλω να γίνει η μεταφορά. (Αλλά και πάλι δεν νιώθω γιατί η μία π.χ. να έρθει σήμερα και η άλλη αύριο - σε διαφορετικά αεροπλάνα τις βάλανε; :P )

Όσο για τους περίεργους που σκίζουν ότι βρουν άμισε τα. Τις προάλλες μου ήρθαν κάτι φάκελοι από την τράπεζα. Όλοι σκισμένοι ήταν. ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ; ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΕΞΩ; Μπα σε καλό σου...

ΥΓ: Χαίρομαι που για την π00στίτσα δεν είπες τίποτα! Μένει τώρα να μου έρθει και η άλλη δισκόπλακα να χαρώ ακόμα λίγο!

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

Red face Τωρα που ηρθαν οι διασωληνωσεις....

...μπορω να παω για ψαροντουφεκο....

ετσουξαν αλλα....τι να καμω που βιΑζομΑν....

Όνομα:	brak.jpg 
Προβολές:	230 
Μέγεθος:	31,5 KB 
ID:	158637
    Accipere quam facere praestat injuriam

Για πες πόσο πήγε το μαλλί! Άντε και να μας πεις εντυπώσεις αφού τα τοποθετήσεις!

Kat;eftasan στην παραμεθόριο TOLAROπεριοχή οι PAZZΟ μανέτες από καναδά με δώρο κίτρινο Pazzo reservoir sock.
    ΓΑΜΑΤΕΕΕΣΣΣ!!!!
    Κόστος 130? σύνολο

Παρόμοια θέματα

1. Άρχισαν οι ζέστες
    από Ασωτος στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 27/08/2008, 16:31
  2. Οι εργασιες άρχισαν!!!!
    από GTZ750 στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2007, 16:52
  3. Απαντήσεις: 29