η μαγικη λεξη που ειπες ηταν το "θρησκοληπτος"...πιστευε και μη ερευνα σε ελευθερη μεταφραση...Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Σας "βαπτίσανε" λοιπόν Χριστιανούς έτσι; Δεν βαπτιστήκατε...
Γιατί όμως σας βαπτίσανε και μάλιστα από μικρά παιδιά;
Ένας από σας στην πρώτη σελίδα απάντησε δεν ξέρω, ασφαλώς
τι να ξέρει, γιατί αν ήξερε δε θα το έλεγε. Επαναλαμβάνω: Η ημιμάθεια
είναι χειρότερη από την αμάθεια. Σας βάπτισαν και δε σας ρώτησαν,
γιατί από τόσο μικρή ηλικία ένα μικρό παιδί είναι αδύνατο με το μυαλό
που έχει να καταλάβει τη σημασία του μυστηρίου αυτού. Οπότε τι να
ρωτήσουν ένα μικρό παιδί; Αυτό βέβαια δε σημαίνει απ' ο,τι βλέπω
(ακόμα και μετά από τόσα χρόνια που πέρασαν) πως κατάλαβε κανείς
από εδώ τίποτα... Οκ! Από μένα τέλος! Δεν ξαναλέω τίποτα!
Δεν θέλω να καταλήξουμε σε αντιπαραθέσεις, άκρη δε θα βγάλουμε
ποτέ οπότε σταματάω εδώ λοιπόν. Είμαι θρησκόληπτος και αρκετά
μάλιστα. Μπορείτε όσοι από εσάς θέλετε να γελάσετε με την πάρτη
μου όσο γουστάρετε. Γιατί να το πάρω αρνητικά; Θα αλλάξει τίποτα;
Όχι! Φίλε μου npat δεν ασχολούμαι με συνομωσιολογίες. Το post
αυτό προσβάλλει ο θρησκευτικο συναισθημα οσων διαβαζουν αυτο
το φορουμ και πιστεύουν στο Χριστό που δεν ειναι και λιγοι προφανως,
αν και για μερικους δεν εχει τοση σημασια.
Δεν πειράζει άθεοι, άθρησκοι, αριστεροί και άπιστοι φίλοι μου!
![]()
![]()
![]()
Να είστε όλοι σας καλά και πάντα με αγάπη και υγεία!![]()
δικαιωμα σου...μαθε ομως να εισαι περισσοτερο φειδωλος στον τροπο που χαρακτηριζεις τους υπολοιπους...
ως θρησκοληπτος λοιπον ,να υποθεσω ουτι εισαι υπερ του τροπου αρχικης μεταδοσης του χριστιανισμου στις ευρειες μαζες...σταυροφοριες γαρ...η πιστευεις η σου παιρνω το κεφαλι...καταπληκτικος τροπος μεταδοσης ,τροπος που συναδει με ελευθερια σκεψης καθως και βουλησης του δεκτη...
στην συνεχεια η μεταδοση εγινε πιο κυριλε...ιερα εξετασις...οπως ειπε και ο βαμβακουλας καποτε "να μαζευτουμε 5-10 να φτιαξουμε μια τριμελη επιτροπη και να τους δειξουμε..." επιτροπη λοιπον...
δεν σφαζουμε πλεον τσαμπουκα...σφαζουμε με αποψη...
αποτελεσμα το βουλιαγμα του συμπαντος στον σκοταδισμο του μεσαιωνα....γαμω ε?
να μιλησουμε λιγο για φατριες? μεδικοι σου λενε κατι? συγχωροχαρτια μηπως? πληρωνεις σωζεσαι ,δεν πληρωνεις πυρ εξωτερον...
επιστημη,τεχνες κλπ στον πατο...
η απολυτη εκμεταλευση της ανθρωπινης αναγκης για εξηγηση οσων δεν αντιλαμβανεται και πιστης σε κατι ανωτερο...οχι φυσικα πως οι υπολοιπες θρησκειες δεν ακολουθησαν-ακολουθουν την ιδια πρακτικη...οι μουσουλμανοι λενε βρωμικο το χοιρινο γιατι την εποχη που το "φτιαξαν" το γλυκο τα ζα δεν παιζανε και πολυ δυνατα λογω ελλειψης πορων...οποτε χορτο και νερακι κι εξαγνισμος ψυχης...
παμ παρακατ...
κωνσταντινος ο μεγας και ιερα συνοδος της νικαιας...(στοιχειοθετηση του "πιστευω" σε περιπτωση που σου διαφευγει)...μιλαμε για το μεγαλυτερο μαγειρεμα ολων τον εποχων...
μαζευουμε ολες τις μουρες απο το βασιλειο και λεμε να "βελτιωσουμε" την θρησκεια κατα τετοιον τροπο ετσι ωστε να "χωνευτει" απο ολους...(megas kwnstantinos tuning racing and developement)...
εκπληκτικο σκεπτικο(χωρις ιχνος ειρωνιας το σχολιο) ...
τι εχουμε πολυ? παγανιστες,ειδωλολατρες...τζαμι...ποτε γιορταζουν αυτοι δυνατη εορτη? δεκεμβρη...χειμερινο ηλιοστασιο και ξεσκιζονται στα ξυδια τις φουντες και το πηδημα...
λοιπον...ο χριστος θα πουμε οτι γεννηθηκε τοτε και θα το κανουν χαλαρα Listerine...θα τους κοψουμε και το σεξ ως αμαρτια μπας σταματησουμε να τρεφουμε αλλοφυλλους μουλους στην αυτοκρατορια...(πηγες λενε οτι ο χριστος γεννηθηκε μαρτη φιλε μου)...
το παραπανω συναισθημα προσβαλαν τα γραφομενα του "εχω stock dakar"?
να μιλησουμε μηπως θες για ερμεις τρισμεγιστους και αντιγραφες? να μιλησουμε για ισιδα με το μωρο και την παναγια με το βρεφος? για 12θεο αρχαιοελληνικο και 12 αποστολους?
για σμαραγδινο πινακα και σχεση με διαφορες "αυτουσιες" θρησκειες?
για αλχημεια(μαυρες χωρες)-μεσοποταμια-ειδωλολατρεια και "καθαροτητα του χριστιανικης θρησκειας"?
διαβασε μια κορανι κι αν δεν σου θυμισει αγια γραφη εγω θα ξεκινησω βελτιωσεις ktm...
γουσταρεις να τρως οτι σου σερβιρουν?
μαγκια σου...μην ξαναχαρακτηρισεις ομως εμενα και τους υπολοιπους ημιμαθεις...ειδικα εσυ...
δυανυουμε περιοδο νηστειας αγαπητε...οι "πιστοι" χριστιανοι ξεσκιζονται στις αστακομακαροναδες και θελουν ενα βυτιοφορο σοδα για την χωνεψη αλλα κατα τ'αλλα νηστευουν...το οτι ο Χριστος δεν ειπε πουθενα μην φατε μπριτζολες αλλα μη φατε τελεια, μπας και καθαρισετε απο τοξινες κι επελθει ψυχικη αναταση κι ελθετε πιο κοντα στο θειο το κανουν γαργαρα...εσυ τους λες φανταζομαι θρησκοληπτους,εγω υποκριτες...
υ.γ. ρε μπαγασα βαζω χαλαρα στοιχημα οτι ειμαι πολυ πιο πιστος-με την ουσια της λεξης- χριστιανος ορθοδοξος απο σενα...
να σαι καλα...