το κατάλαβα αυτό, εννοούσα ότι ήταν εκείνου το λάθος που σκέφτηκε με αυτό τον τρόπο...Αρχικά δημιουργήθηκε από Corvo
δεν το το ειπα εγω
αυτος με ρωτησε γιατι εχω τετοιο κρανος
![]()
![]()
![]()
το κατάλαβα αυτό, εννοούσα ότι ήταν εκείνου το λάθος που σκέφτηκε με αυτό τον τρόπο...Αρχικά δημιουργήθηκε από Corvo
δεν το το ειπα εγω
αυτος με ρωτησε γιατι εχω τετοιο κρανος
![]()
![]()
![]()
Give me fuel, Give me fire
τον ξαναβρηκα σημερα και του ανεφερα πολλα απο αυτα που με συμβουλεψατε.
τον βλεπω λοιπον να φοραει το κρανος και μεσα μου χαρηκα γιατι πιστεψα οτι ετσι μπορει και να τον βοηθησω.
παω λοιπον να τον συγχαρω και να του πω πως μονο καλο θα του κανει το να φοραει κρανος.
και γυριζει και μου λεει "και τι να κανω, αφου ψιχαλιζει, θα γινω λουτσα"
ενιωσα απαισια και λυπηθηκα γι αυτον γιατι δεν θελω να τον δω μετα απο καποιο ατυχημα (που πραγματικα το απευχομαι) πως θα εναι.
κατα την γνωμη μου ολα ειναι θεμα παιδειας
μας παν στο δημοτικο σε κατι ηλεκτρικα αμαξακια για 10 λεπτα και πεφτουμε και ο ενας πανω στον αλλο. χωρις καμια ενημερωση
εγω παντως χαιρομαι που ο πατερας μου ειναι μοτοσυκλετιστης. και επειδη γουσταρω να τον ακολουθω σε διαφορες εκδρομουλες, μου εχει αγορασει εξοπλισμο εφαμιλο του δικου του (κρανος nolan, μπουφαν και γαντια colori,μποτακια) και ετσι οταν σε ενα χρονο βγαλω διπλωμα θα ειμαι ετοιμος.
μου εχει διδαξει επισης πολλα σε θεματα συμπεριφορας στον δρομο (μιας και ειναι χρονιααααα μοτοσυκλετιστης) ειδικα οταν εισαι με μοτοσυκλετα που πιστευω κανενας απο τους τροχονομους που βαζουν να μας μιλουν δεν θα ηξερε
kai ego dn forousa kranos palia..![]()
nomiza me to mialo mou oti,einai diskolo na skoto8eis me ta liga klmme to 50raki
dn to bgazo pleon apo to kefali mou![]()
και πολυ καλα κανεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από snow
kai ego dn forousa kranos palia..![]()
nomiza me to mialo mou oti,einai diskolo na skoto8eis me ta liga klmme to 50raki
dn to bgazo pleon apo to kefali mou![]()
Δεν φοραγα κρανος οσο καιρο εκανα τα μα8ηματα γιατι ο δασκαλος δεν ειχε μικρο κρανος και το αλλο μου επλεε και δεν εβλεπα τιποτα..ευτυχως δεν ειχα σαβουριαστει τοτε....
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...