....τί γίνεται όταν έχεις τα μυαλά στα κάγκελα και χάνεις τιμολόγιο αγοράς,το οποίο δε θυμάσαι από που είναι αλλά το φπα του το έχεις περάσει στην εφορία από το 1ο 3μηνο του 2008??????
....τί γίνεται όταν έχεις τα μυαλά στα κάγκελα και χάνεις τιμολόγιο αγοράς,το οποίο δε θυμάσαι από που είναι αλλά το φπα του το έχεις περάσει στην εφορία από το 1ο 3μηνο του 2008??????
"Φυτεύεις" ένα πλαστό!!Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
Η αξία του είναι πάνω απο 300? προ Φ.Π.Α ;
Fortis Fortuna Adiuvat
Μπορώ να σε βοηθήσω πολύ ευχαρίστως.Σίγουρα κάτι γίνεται.Επειδή όμως το μύνημα σου είναι λίγο ασαφές πάρε με τηλ. 6948469845
"Μην ντρέπεσαι να ρωτήσεις Σύντροφε/ Μην αφεθείς να πείθεσαι/ Μάθε να βλέπεις συ ο ίδιος!/
Ο,τι δεν ξέρεις ο ίδιος/ καθόλου δεν το ξέρεις/ Έλεγξε το λογαριασμό/ Εσύ θα τον πληρώσεις/
Ψάξε με τα δάχτυλα κάθε σημάδι/Ρώτα: πώς βρέθηκε αυτό εδώ/Εσύ να πάρεις πρέπει την εξουσία."
"Εγκώμιο για τη μάθηση" Μπέρτολτ Μπρεχτ
βρισκεις την καταχωρηση στο βιβλιο εσοδων-εξοδων σου,αναγοντας το φπα σε καθαρη αξια ,εφ οσον μιλαμε για ατομικη, παιρνεις τα στοιχεια και εν συνεχεια ζητας απο τον προμηθευτη αντιγραφο...Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
frankly my dear, i dont give a damn...
αν είναι αρκετά αναλυτικά συμπληρωμένο το βιβλίοΑρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
βρισκεις την καταχωρηση στο βιβλιο εσοδων-εξοδων σου,αναγοντας το φπα σε καθαρη αξια ,εφ οσον μιλαμε για ατομικη, παιρνεις τα στοιχεια και εν συνεχεια ζητας απο τον προμηθευτη αντιγραφο...
ως εκ των πραγματων θα γραφει επωνυμια προμηθευτη, αριθμο παραστατικου,καθαρη αξια,φπα,τελικο συνολο...τα βασικα...Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
αν είναι αρκετά αναλυτικά συμπληρωμένο το βιβλίο
frankly my dear, i dont give a damn...
ως εκ των πραγμάτων δε θα έπρεπε να είχει χαθεί και το τιμολόγιοΑρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ως εκ των πραγματων θα γραφει επωνυμια προμηθευτη, αριθμο παραστατικου,καθαρη αξια,φπα,τελικο συνολο...τα βασικα...
απλώς μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι αυτά τα στοιχεία δεν υπάρχουν
κλεινεις με περαιωση![]()
θελω 4κυλινδρο για Α1!!!!!!!!!!!!
πωλειται cbf250
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=96752
Σας ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σας.Αργησα να μπω σήμερα με αποτέλεσμα να δω τώρα τα μηνύματά σας.Σήμερα με τον πρωινό καφέ και καθαρό μυαλό θυμήθηκα τί είχα αγοράσει και από που και μου έβγαλαν αντίγραφο
![]()
![]()
![]()
Χοντρό μπέρδεμα,πράγματι μέχρι χθες δε μπορούσα να καταλάβω πώς υπήρχε το ποσό στην περιοδίκή ΦΠΑ και δεν υπήρχε στο βιβλίο.....το βιβλίο και το τιμολόγιο εκείνες τις μέρες δεν ήταν στα χέρια μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
ως εκ των πραγμάτων δε θα έπρεπε να είχει χαθεί και το τιμολόγιο
απλώς μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι αυτά τα στοιχεία δεν υπάρχουν
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από TassosK
κλεινεις με περαιωση![]()
+1