2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Αυτό,σε αντίθεση με το διήγημα τού Βασίλη,δεν είναι καλαμπούρι.Τό'ριξες χαμηλά κι άμα κάποιος διαμαρτυρηθεί,θά'χει δίκηο.Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
πουτανα βασηληηηηη :a13:![]()
![]()
![]()
ρε συ ουτε ενα δεν ειναι σωστο !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
παμ παρακατ...
![]()
σε ΟΛΑ εισαι λαθος
ανακατεψες το "πιστευω" με τον Κωνσταντινο οπως ο Βασίλης το vstrom με τα 280χλμ![]()
![]()
![]()
αιντε κανε καμια ροικη που την ξερεις![]()
Βασιλακη....![]()
ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥ.....
(να τους εχεις παντα κοντα σου)![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Το ζόρι που τραβάτε μερικοί με τα πιστεύω των άλλων είναι απίστευτο.
Προφανώς κάτι σας ενοχλεί και δεν καταλαβαίνω γιατί σας ενοχλεί κάτι που δεν υπάρχει?
Ναι η θρησκεία έχει κάνει πολύ κακό αλλά η θρησκεία, όχι αυτά που δίδαξε ο Χριστός.
Ημιμαθείς και άσχετος γίνεσαι όταν καταδικάζεις κάτι που δεν γνωρίζεις, κρίνοντας το από αυτόκλητους πρεσβευτές του που καμιά σχέση δεν έχουν με αυτά που ο ίδιος κήρυξε.
Θα μου πεις δηλαδή απέτυχε? Σίγουρα όχι.Υπάρχουν πολλοί που έχουν κυριολεκτικά σωθεί μέσο και δια της πίστης, αυτό που δεν έχεις και εύκολα ειρωνεύεσαι και καταδικάζεις.
Επίσης η ανθρωπότητα θα ήταν πολύ διαφορετική εάν δεν είχαν διεισδύσει τόσο πολύ στην Χριστιανική κοινωνία οι αρχές δικαίου του Χριστού.
Τώρα αν κάποιοι άλλοι σε ενοχλούν ασχολήσου με αυτούς και άσε εμάς τους λιγότερο ψαγμένους και ευκολόπιστους να είμαστε τα θύματα μιας απάτης.
Πρόσεχε όμως μπορεί τον πρόλογο να τον έφαγες εσύ, γιατί και εγώ σε ένα δήθεν χριστιανικό κράτος μεγάλωσα όπου όλοι τελικά μου έλεγαν, και μου λένε, ότι δεν υπάρχει Θεός.
Αυτά από έναν πρώην (φανατικό θα έλεγα) αθεϊστή.
" Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"
Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/
Μπαρδο για το διπλοποστ αλλα επειδη πιστευω και γω στον Τζισους στα θαυματα και στις παραβολες,ειμαι σιγουρο το οτι δεν ειναι καθολου τυχαια που φανατικος χριστιανος που κατηγορει δημοσιως (και ω Θαυμα,γραπτως) τους αλλους για ημιμαθεια αποκαλει τον εαυτο του "Θρησκοληπτο" και οχι "Θρησκο" .![]()
Υ.Γ Thank you lord.![]()
![]()
![]()
Υ.Γ2 Δειτε οσοι μπορειτε και το "Religulous" του Bill Maher που ειναι και επικαιρο.:wacko:
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
το οτι ειπα "ιερα συνοδο της νικαιας" αντι για "α'οικουμενικη συνοδο της νικαιας" η το οτι ειπα "πιστευω" αντι για "συμβολο της νικαιας" σε πειραξε παλιογερε?Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
πουτανα βασηληηηηη :a13:![]()
![]()
![]()
ρε συ ουτε ενα δεν ειναι σωστο !!!![]()
σε ΟΛΑ εισαι λαθος
ανακατεψες το "πιστευω" με τον Κωνσταντινο οπως ο Βασίλης το vstrom με τα 280χλμ![]()
![]()
![]()
αιντε κανε καμια ροικη που την ξερεις![]()
![]()
![]()
http://el.orthodoxwiki.org/Α'_Οικουμενική_Σύνοδος
υ.γ.ποιος σου ειπε οτι ξερω να κανω ροϊκη?
frankly my dear, i dont give a damn...
Αυτά που μάθαμε οτι κήρυξε, τα μάθαμε από τους πρεσβευτές του και μόνο....Αρχικά δημιουργήθηκε από gregorgeous89
Ημιμαθείς και άσχετος γίνεσαι όταν καταδικάζεις κάτι που δεν γνωρίζεις, κρίνοντας το από αυτόκλητους πρεσβευτές του που καμιά σχέση δεν έχουν με αυτά που ο ίδιος κήρυξε.
Στη σύνοδο της Νίκαιας αποφάσισαν πια γραπτά θα μείνουν ως κανόνας, διότι ως γνωστόν ο Γιεχοσούα Μπαρ Γιοσέφ (aka Μανώλης) δεν έγραψε τίποτα
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
σας ευχαριστώ όλες... με πήγατε ένα βήμα μπροστά... (η)ρωική εξέλιξη λέγεται αυτό
γης μαδιαμ...
[σπαμΚΑΡΑΣΠΑΜ ΟΝ] η Θρησκεια ειναι "απατη" και "παραπλανηση" με τον ιδιο τροπο που η
ευχαριστηση του Sex ειναι "παραπλανηση" της φυσης για να σε τρεψει σε αναπαραγωγη ... με τον
ιδιο τροπο που η φυση κανει ολα τα νεογεννητα "ζωντανα" χαριτωμενα , για να σε "παραπλανησει
και να νιωσεις συμπαθεια γι'αυτα.... ΠΟΥΤΑΝΑ ΦΥΣΗ [σπαμΚΑΡΑΣΠΑΜ OFF]
ΥΓ. ειμαι σιγουρος οτι αυτο το θρεντακι θα εχει την ιδια "εξελιξη" που ειχαν και τα εξωφυλλα των δισκων του Τζιμάκου ....![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
τα παιδιά του σωλήνα...![]()
γης μαδιαμ...
Βαγγέλη,Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Αυτό,σε αντίθεση με το διήγημα τού Βασίλη,δεν είναι καλαμπούρι.Τό'ριξες χαμηλά κι άμα κάποιος διαμαρτυρηθεί,θά'χει δίκηο.![]()
Το ποστ μου ήταν ...προσπάθεια εικονογράφησης του συγκεκριμένου quote (καθώς για μένα δεν νομίζω ότι διαφέρει και πολύ η εικόνα από τη φράση εκείνη). Δεν ήταν απάντηση στην αρχική ιστορία του thou-vou την οποία την βρήκα απολαυστική... (αν και έχω σοβαρές ενστάσεις για το Στρώμα)
Εξάλλου, στην ιστορία του πράκτωρ, ο Μανώλης εικάζεται ότι πήγε στην goa και τίγκαρε στις χημείες (1ο ποστ), οπότε μια αναφορά στην αθώα cannabis (soft) θα πειράξει? επειδή είναι εικονογραφημένη και οχι αλλιώς γραπτά διατυπωμένη? Ειλικρινά, επι της ουσίας δεν βλέπω καμία μα καμία διαφορά...
Λοιπόν,καλαμπούρι κάνω και εγώ και δεν θεωρώ περισσότερο προσβλητικό το ποστ μου απο κάποιες άλλες αράδες που έχουν γραφτεί λίγο πιο πίσω...
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
+++++Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
Βαγγέλη,
Το ποστ μου ήταν ...προσπάθεια εικονογράφησης του συγκεκριμένου quote (καθώς για μένα δεν νομίζω ότι διαφέρει και πολύ η εικόνα από τη φράση εκείνη). Δεν ήταν απάντηση στην αρχική ιστορία του thou-vou την οποία την βρήκα απολαυστική... (αν και έχω σοβαρές ενστάσεις για το Στρώμα)
Εξάλλου, στην ιστορία του πράκτωρ, ο Μανώλης εικάζεται ότι πήγε στην goa και τίγκαρε στις χημείες (1ο ποστ), οπότε μια αναφορά στην αθώα cannabis (soft) θα πειράξει? επειδή είναι εικονογραφημένη και οχι αλλιώς γραπτά διατυπωμένη? Ειλικρινά, επι της ουσίας δεν βλέπω καμία μα καμία διαφορά...
Λοιπόν,καλαμπούρι κάνω και εγώ και δεν θεωρώ περισσότερο προσβλητικό το ποστ μου απο κάποιες άλλες αράδες που έχουν γραφτεί λίγο πιο πίσω...
![]()
Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί ότι έχει να κάνει με θρησκεία πρέπει να τυγχάνει ιδιαίτερης αντιμετώπισης. Άποψη είναι, που συμμερίζονται κάποιοι άνθρωποι και που δε συμμερίζονται άλλοι.
Όπως λοιδωρούμε/σατιρίζουμε/σχολιάζουμε την οποιαδήποτε άποψη, έτσι και με τη θρησκεία, η λογική του "απυρόβλητου" με χαλάει.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
εγω δεν παω εκκλησια σχεδον ποτε ουτε νηστευω ουτε τιποτα
αλλα εχω επικαλεστει τον Θεο και μου εχει δωσει θαρρος σε δυσκολες καταστασεις
και αυτο που μου εδωσε εμενα ελπιδα μεσα μου και με εκανε να ηρεμισω δε μπορει κανεις να το κανει γελοιο οπως και εγω ποτε δε θα κανω γελοια τα πιστευω αυτα που δινουν δυναμη στους αλλους
και αυτο ειναι μεσα στις αρχες της δημοκρατιας.
και μην ακουω τσαμπα θεωριες και το γυρισετε στην Ελλαδα και αν εχει δημοκρατια η οχι οκ?
εχετε καταντησει πια γραφικοι αυτοι που και καλα ΝΟΜΙΖΕΤΕ οτι τα ισοπεδωνετε ολα
εχεις το δικαιωμα να λες οτι θες
εχω το δικαιωμα να σου απανταω
αν η απαντηση μου δεν ειναι ιδια με την δικια σου δε με καθιστα ασχετο η ηλιθιο
ουτε και σενα
απλα.
να μαθουμε να ζουμε αρμονικα μεταξυ μας αυτο ειναι το δυσκολο
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αποφάσισε τι απ' τα δύο θες ΕviΑρχικά δημιουργήθηκε από EVI
...και αυτο που μου εδωσε εμενα ελπιδα μεσα μου και με εκανε να ηρεμισω δε μπορει κανεις να το κανει γελοιο[...]
[...]εχεις το δικαιωμα να λες οτι θες [...]![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais