....τι να τις κανουμε τις Balaklaves Οεοοοο....?
παιζει να εχουμε συντροφους μηχανοβιους για προσωρινη κρατηση?![]()
...η παιζει οι αναρχικοι να αφησουν τις κουκουλες και να βλεπουμε να τα σπανε με Arai και SHoei σε απευθειας μεταδοση?
....τι να τις κανουμε τις Balaklaves Οεοοοο....?
παιζει να εχουμε συντροφους μηχανοβιους για προσωρινη κρατηση?![]()
...η παιζει οι αναρχικοι να αφησουν τις κουκουλες και να βλεπουμε να τα σπανε με Arai και SHoei σε απευθειας μεταδοση?
Accipere quam facere praestat injuriam
Δεν ποινικοποιήθηκε η κουκούλα...
Αν σπάσεις κάτι το οποίο δεν σου ανήκει, και φοράς και κουκούλα, πας για κακούργημα δηλαδή σου επιβάλεται αυστηρότερη ποινή.
A Noisy Tappet is a Happy Tappet!
Και τα κράνη θα είναι παράνομα, αλλοίωση χαρακτηριστικών προσώπου![]()
Θα σε πετάει κάτω ο άλλος στο δρόμο με το κουτί, θα μανουριάζεις, θα καβγαδίζεις και θα σε τραβάνε στο τμήμα με το αντιτρομοκρατικό .....
Όπως έγραψε ο συνάδελφος παραπάνω. Δεν ποινικοποιήθηκε η χρήση κουκούλας, απλα η τέλεση αδικημάτων με αλλοίωση χαρακτηριστικών επιφέρει επιπλέον ποινή.
Να διαβάζετε σωστά αυτά που γράφονται και να μην κάνετε δημοσιογραφία πρωινου καφέ...
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Να διευκρινίσω εδώ οτι θεωρώ το μέτρο τελείως ηλίθιο και καμωμένο κατω απο την πίεση του πολιτικού κόστους.
Το ποινικό μας σύστημα είναι επαρκές σε ότι αφορα την καταδίκη για φθορά ξένης περιουσίας. Προϋπόθεση βέβαια είναι η σύλληψη - όχι απλά προσαγωγή, τεκμηρίωση αδικημάτων, παραπομπή σε δίκη και, τέλος, καταδίκη.
Εμείς πάσχουμε σε όλες τις βαθμίδες, η αστυνομία αδυνατεί να κάνει συλλήψεις, κάνει πορσαγωγές απο τις οποίες σπάνια τεκμηριώνεται η τέλεση αδικημάτων και όοοοοταν και αν οριστεί η δικάσιμος, καλείται ο αστυνομικός 6-10 μήνες μετα να αποφανθεί εεάν θυμάται οτι το συγκεκριμένο πρόσωπο που βλέπει στο εδώλιο είχε στα χέρια του μια μολότωφ ενα βράδυ πριν τόσο καιρό...
Μύλος, πάσχουμε στην πρόληψη και αντ' αυτού διπλασιάζουμε τη δοσολογία του παυσίπονου για προσωρινή ανακούφιση.
Κανένας δεν ασχολείται με το πραγματικό πρόβλημα που είναι ΤΙ και ΠΟΙΟΣ όπλισε αυτούς τους 50 παπάρες που τα έκαναν λαμπόγυαλο. Διότι αυτοί ειναι πιόνια...
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Να διευκρινίσω εδώ οτι θεωρώ το μέτρο τελείως ηλίθιο και καμωμένο κατω απο την πίεση του πολιτικού κόστους.
Το ποινικό μας σύστημα είναι επαρκές σε ότι αφορα την καταδίκη για φθορά ξένης περιουσίας. Προϋπόθεση βέβαια είναι η σύλληψη - όχι απλά προσαγωγή, τεκμηρίωση αδικημάτων, παραπομπή σε δίκη και, τέλος, καταδίκη.
Εμείς πάσχουμε σε όλες τις βαθμίδες, η αστυνομία αδυνατεί να κάνει συλλήψεις, κάνει πορσαγωγές απο τις οποίες σπάνια τεκμηριώνεται η τέλεση αδικημάτων και όοοοοταν και αν οριστεί η δικάσιμος, καλείται ο αστυνομικός 6-10 μήνες μετα να αποφανθεί εεάν θυμάται οτι το συγκεκριμένο πρόσωπο που βλέπει στο εδώλιο είχε στα χέρια του μια μολότωφ ενα βράδυ πριν τόσο καιρό...
Μύλος, πάσχουμε στην πρόληψη και αντ' αυτού διπλασιάζουμε τη δοσολογία του παυσίπονου για προσωρινή ανακούφιση.
Κανένας δεν ασχολείται με το πραγματικό πρόβλημα που είναι ΤΙ και ΠΟΙΟΣ όπλισε αυτούς τους 50 παπάρες που τα έκαναν λαμπόγυαλο. Διότι αυτοί ειναι πιόνια...
Τι λες ρε Ηλία γιατί το σκέφτηκες αυτό; Ηλίθιο;;;; Απαπαπαπαπαπα μα πρόκειται για το επιστέγασμα της εξυπνάδας!![]()
ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΑ είναι!!!!!![]()
![]()
Από πλευράς πρακτικής θα αποτύχει οικτρά. Αλλά για μένα το ζήτημα δεν είναι αυτό. Το χειρότερο όλων είναι ότι υιοθετήθηκε μία πρακτική η οποία από όσο ξέρω δεν υπάρχει πουθενά αλλού αν ξέρει κάποιος κάτι με διορθώνει και επίσης θυμίζει Ελλάδα του 20 και του 30. Εμείς ως κοινωνία το αποφασίσαμε αυτό ξεχνώντας ότι ζούμε στην ΕΕ και ότι έχουμε 2009!!!! Με ποια "αιτία"; Μα απλό. Εξαιτίας της δράσης κάποιων ανώριμων, προβληματικών και δεν ξέρω γω τι άλλο πλασμάτων.
Εν ολίγοις για να μην σας κουράζω είπαμε ως κοινωνία:
Είμαστε ανίκανοι να κάνουμε ζάφτι τη μειοψηφία αυτή είμαστε ανίκανοι να τους ελέγξουμε. Γι αυτό ανασύρουμε την πρακτική του 20 και εφαρμόζουμε αυτό το εντελώς γελείο μέτρο ΑΝ εφαρμοστεί που μας κάνει να μοιάζουμε πιο πολύ χώρα της μέσης ανατολής σε εμφύλιο.
Και βέβαια εξυπηρετούμε και την "σκληρή" πτέρυγα της κοινωνίας (λέγε με ακροδεξιά κατάλοιπα) οι οποίοι θέλουν πως και πως να δούνε να γίνεται κάτι. Ότι μα ότι να ναι...![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Όλως περιέργως ......Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Κανένας δεν ασχολείται με το πραγματικό πρόβλημα που είναι ΤΙ και ΠΟΙΟΣ όπλισε αυτούς τους 50 παπάρες που τα έκαναν λαμπόγυαλο. Διότι αυτοί ειναι πιόνια....... θα συμφωνήσω μαζί σου
Απλά είναι τα πράγματα. Για άλλη μια φορά σπασμοδικές κινήσεις για επικοινωνιακούς λόγους. Έτσι για να λέμε ότι ασχολούμαστε με τα προβλήματα και προτείνουμε λύσεις.
Η ανικανότητα της κυβέρνησης ή αν θέλετε του κράτους σε όλο της το μεγαλείο.
Ποινικοποίηση της κουκούλας και επιχειρηση το μεγάλο παπί τα νέα επιτευγματα της ανθρώπινης ευφυίας.
Φοβερό το σχόλειο του Πιτσιρίκου εδώ
Το επόμενο μέτρο της κυβέρνησης για την υπογεννητικότητα θα είναι η ποινικοποίηση της καπότας.
Ρε που έχουμε μπλέξει....να μην γεννηθώ σε καμιά πολιτισμένη χώρα π.χ. Αγκόλα....![]()
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
συμφωνώ οτι το μέτρο είναι ηλίθιο μιας και το μόνο που αρκεί είναι να δούμε τις αιτίες που δημιουργούν το πρόβλημα και οτι εναπομένει απο αυτό το πρόβλημα μπορεί να λυθεί με εφαρμογή των υπάρχοντων νόμων.
alxmistis..."αδιάβαστος" φίλε μου...χεχεχε
Το μέτρο για τις κουκούλες απο εγκληματίες εν ώρα τέλεσης ποινικώς κολάσιμης πράξης, ισχύει σε Γαλλία , Γερμανία, UK σήμερα. Δεν είναι κάτι καινούριο , αλλά σίγουρα δεν είναι εκείνο που θα δώσει και την λύση στο πρόβλημα της Ελλάδος.αλλά για μένα το ζήτημα δεν είναι αυτό. Το χειρότερο όλων είναι ότι υιοθετήθηκε μία πρακτική η οποία από όσο ξέρω δεν υπάρχει πουθενά αλλού αν ξέρει κάποιος κάτι με διορθώνει και επίσης θυμίζει Ελλάδα του 20 και του 30.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
σήμερα το πρωί, έξω απο το σπίτι μου έχω βάλει μπροστά το μηχανάκι και ενώ βάζω τη μπαλακλάβα ακούω ενα "ψιτ, έιιι" ... ένας τύπος, 50άρης, με κοιτάζει και μου κάνει νόημα δείχνοντας τη μπαλακλάβα, ότι και καλά θα με πάνε μέσα...
του έριξα ένα πολύ παγερό, αδιάφορο και (ναι, ναι) απειλητικόβλέμμα, γύρισα απο την άλλη, κράνος και αντίο...
πραγματικά, δεν ήξερα αν ήταν για γέλια ή για κλάμματα το σκηνικό.... ή και τα δυο...
ΓΤΠΚ
να ετοιμαστείτε να ακούσετε και άλλες τέτοιες ιστορίες απο συναδέλφους αλήτες μηχανόβιους
![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
αυτο το περιστατικό απλά επιβεβαιώνει τα περί δημοσιογραφίας πρωινού καφέ ...Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
σήμερα το πρωί, έξω απο το σπίτι μου έχω βάλει μπροστά το μηχανάκι και ενώ βάζω τη μπαλακλάβα ακούω ενα "ψιτ, έιιι" ... ένας τύπος, 50άρης, με κοιτάζει και μου κάνει νόημα δείχνοντας τη μπαλακλάβα, ότι και καλά θα με πάνε μέσα...
του έριξα ένα πολύ παγερό, αδιάφορο και (ναι, ναι) απειλητικόβλέμμα, γύρισα απο την άλλη, κράνος και αντίο...
πραγματικά, δεν ήξερα αν ήταν για γέλια ή για κλάμματα το σκηνικό.... ή και τα δυο...
ΓΤΠΚ
να ετοιμαστείτε να ακούσετε και άλλες τέτοιες ιστορίες απο συναδέλφους αλήτες μηχανόβιους
![]()
![]()
![]()
και όλα αυτά σε επίπεδο πλημμελήματος που οι δικαστές είναι πιο εύκολοι στο να επιβάλουν ποινή δεδομένης και της, στις περισσότερες φορές, σχετικά μικρής ποινής.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Άντε τώρα να αποφασίσουν και για κακούργημα που 99 στα 100 πας μέσα.
Το πρόβλημα όμως με το νέο νόμο είναι άλλο. Δεδομένου ότι μιλάμε για κακούργημα: ετοιμαστείτε για τρελή προφυλάκιση
Οι νόμοι μπορεί να γράφονται, να ψηφίζονται και να είναι συγκεκριμένοι. Άλλο ότι δεν εφαρμόζονται.Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
ΓΤΠΚ
![]()
![]()
Όμως παράλληλα υπάρχουν και άλλοι "παράπλευροι" στόχοι, οι οποίοι επιτυγχάνονται σιγά σιγά. Οι ίδιοι οι πολίτες αυτής της χώρας επιβάλλουν μια "χούντα" στον εαυτό τους, ώστε να προστατευούν καλύτερα. Αλήθεια, από ποιον??![]()
![]()
http://www.tvxs.gr/v7499
+1050Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
αυτο το περιστατικό απλά επιβεβαιώνει τα περί δημοσιογραφίας πρωινού καφέ ...
![]()
Oι σημερινοι τίτλοι των εφημερίδων λένε "ποινικοποιηση της κουκούλας", οπότε ο άσχετος κόσμος αυτό καταλαβαίνει.
Ποινικοποίηση θα ήταν εαν βάζαμε τη γερμανική διάταξη (στην ουσία ιδιώνυμο αδίκημα), αλλα δεν έγινε κάτι τέτοιο (ακόμα τουλάχιστον...)
Απο την άλλη βέβαια πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να καταλάβουμε οτι κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν κυκλοφορεί με κουκούλα ή καλ(τ)σόν στο κεφάλι του...
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Λες και τηρηται στο Ελλαντα ο νομος κατα γραμμα.
Καλα ειναι δυσκολο να καταλαβεις οτι αμα περπατας αμεριμνος και επειδη κρυωνει ο σβερκος σου, μπορει να βαλεις την κουκουλα σου και χωρις να το καταλαβεις να σε εχουν μποζουριασει για εξακριβωση.![]()
Ορισμενοι εχουν μια ταση να δικαιολογουν της μαλακιες της καθε κυβερνησης.![]()