Ποτέ ένα θέμα δεν είναι μονοδιάστατο.Αυτό είναι άλλωστε που κάνει και μια κουβέντα ενδιαφέρουσα.Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
μην πείτε πάντως ότι εγκαίρως προειδοποίησα να παραμείνει το θέμα μόνο στα όρια του χιούμορ και μόνο! Επειδή φαινόταν που πάει.![]()
Νομίζω πως αυτό το θρεντάκι είναι μία ακόμα απόδειξη του ότι εδωμέσα κάποια θρεντάκια δεν "καταστρέφονται" από τον δημιουργό τους από αυτά που γράφει όσο από αυτά που... ακολουθούν. Κοινώς τα γραφόμενα των υπολοίπων. Το θρεντάκι ΟΦΕΙΛΕ να αντιμετωπιστεί ως αυτό που ήταν!!! Χιούμορ και μόνο!!! Δεν υπήρχε λόγος να ξεκινήσει συζήτηση-αντιπαράθεση περί θρησκειών πίστης απιστίας κλπ. Κανένας. Για 2 λόγους.
1 επειδή έπρεπε να μας ενδιαφέρει η αρχική συγγραφική ιδέα του πρακτοράκου μαςκαι να ασχοληθούμε λογοτεχνικοσυγγραφικοχιουμοριστικά με αυτήν.
2 διότι τώρα θα δοθεί μεγαλύτερη σημασία νομίζω στην αντιπαράθεση στη γνώμη του από πάνω τι είπε ο παραδίπλα και όχι στο κείμενο αυτό καθεαυτό.
Εγώ το χαρακτήρισα το κείμενο του Bill του τρομερού ένα άπαιχτο κατ εμέ πάντα σατιρικό κείμενο με έντονο το στοιχείο της σάτιρας και κάποια σημεία... αιχμές (σπόντες). Είτε άρεσαν σε κάποιους είτε όχι δεν ήταν ενοχλητικές ούτε έθιγαν κανενός το θρησκευτικό συναίσθημα πλην του elle σόρι δεν γνωρίζω αν είναι άντρας που δήλωσε όμως έτσι κι αλλιώς θρησκόληπτος.
Κακώς κάκιστα δεν έμεινε εκεί το θέμα. Τουλάχιστυον μην το χοντρύνουμε άλλο γιατί ίσως σουταριστεί από τους μοντς και θα είναι αδικία ρε παιδιά για το κείμενο.
Όπως πολύ σωστά επεσήμανε και ο Θ...ο MikeG ήθελα να πωπριν,έχει τσουλήσει μια χαρά ως τώρα.
Μπύρες λοιπόν έστω και χειμωνιάτικες!![]()
![]()