Σελίδα 9 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 245

Θέμα: H πιο διάσημη ιστορία του κόσμου...

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    μην πείτε πάντως ότι εγκαίρως προειδοποίησα να παραμείνει το θέμα μόνο στα όρια του χιούμορ και μόνο! Επειδή φαινόταν που πάει.

Νομίζω πως αυτό το θρεντάκι είναι μία ακόμα απόδειξη του ότι εδωμέσα κάποια θρεντάκια δεν "καταστρέφονται" από τον δημιουργό τους από αυτά που γράφει όσο από αυτά που... ακολουθούν. Κοινώς τα γραφόμενα των υπολοίπων. Το θρεντάκι ΟΦΕΙΛΕ να αντιμετωπιστεί ως αυτό που ήταν!!! Χιούμορ και μόνο!!! Δεν υπήρχε λόγος να ξεκινήσει συζήτηση-αντιπαράθεση περί θρησκειών πίστης απιστίας κλπ. Κανένας. Για 2 λόγους.
    1 επειδή έπρεπε να μας ενδιαφέρει η αρχική συγγραφική ιδέα του πρακτοράκου μας και να ασχοληθούμε λογοτεχνικοσυγγραφικοχιουμοριστικά με αυτήν.
    2 διότι τώρα θα δοθεί μεγαλύτερη σημασία νομίζω στην αντιπαράθεση στη γνώμη του από πάνω τι είπε ο παραδίπλα και όχι στο κείμενο αυτό καθεαυτό.
    Εγώ το χαρακτήρισα το κείμενο του Bill του τρομερού ένα άπαιχτο κατ εμέ πάντα σατιρικό κείμενο με έντονο το στοιχείο της σάτιρας και κάποια σημεία... αιχμές (σπόντες). Είτε άρεσαν σε κάποιους είτε όχι δεν ήταν ενοχλητικές ούτε έθιγαν κανενός το θρησκευτικό συναίσθημα πλην του elle σόρι δεν γνωρίζω αν είναι άντρας που δήλωσε όμως έτσι κι αλλιώς θρησκόληπτος.
    Κακώς κάκιστα δεν έμεινε εκεί το θέμα. Τουλάχιστυον μην το χοντρύνουμε άλλο γιατί ίσως σουταριστεί από τους μοντς και θα είναι αδικία ρε παιδιά για το κείμενο.
    Ποτέ ένα θέμα δεν είναι μονοδιάστατο.Αυτό είναι άλλωστε που κάνει και μια κουβέντα ενδιαφέρουσα.

Όπως πολύ σωστά επεσήμανε και ο Θ...ο MikeG ήθελα να πω πριν,έχει τσουλήσει μια χαρά ως τώρα.
    Μπύρες λοιπόν έστω και χειμωνιάτικες!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Η αγελάδα μπορεί να είναι υπαρκτή,είναι όμως σύμβολο για τούς Ινδούς.
    Αν το δούμε δηλαδή το πράγμα ορθολογιστικά,θα πούμε ότι οι Ινδοί είναι εντελώς ηλίθιοι που λιμοκτονούν και δεν τίς τρώνε.
    Βαγγελη συμφωνω αλλα δεν υπαρχει ορθολογισμος σε πιστη-θρησκεια-ιεροσυνη.

οντως θα λυνοταν ενα μερος της σιτισης αλλα γι'αυτους το οτι προστατευουν κατι τοσο "ιερο" ειναι πιο σημαντικο και (για μενα) απολυτως αποδεκτο!
    νομιζεις οτι και οι ιδιοι δεν θα το εχουν σκεφτει?

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    Βαγγελη συμφωνω αλλα δεν υπαρχει ορθολογισμος σε πιστη-θρησκεια-ιεροσυνη.

οντως θα λυνοταν ενα μερος της σιτισης αλλα γι'αυτους το οτι προστατευουν κατι τοσο "ιερο" ειναι πιο σημαντικο και (για μενα) απολυτως αποδεκτο!
    Αυτή είναι και η δική μου άποψη.Ο ορθολογισμός,η τάση δηλαδή να δούμε τα πράγματα 1+1=2,ασκείται απ' όποιους είναι έξω απ' αυτό.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Αυτή είναι και η δική μου άποψη.Ο ορθολογισμός,η τάση δηλαδή να δούμε τα πράγματα 1+1=2,ασκείται απ' όποιους είναι έξω απ' αυτό.
    Προφανώς, διότι εάν ασκείτο απ' όσους είναι μέσα θα φτάναμε στο παράδοξο αυτοαναφοράς του Ράσελ...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιο τόμαρο
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    οπως πολυ σωστα επισημανε ο Αλ Πατσινο στο Devils Advocate, "αγαπη;...υπερεκτιμημενη... πρακτικα ειναι σαν να τρως μεγαλες ποσοτητες σοκολατας...".

Η πλακα ειναι οτι επιστημονικα εχει επιβεβαιωθει αυτο...ενδορφινες λενε και καποιες αλλες ορμονες που ...
    κι εδώ είναι το ζουμί του πράγματος... Η αγάπη προφανώς είναι η ονομασία μιας κοινωνικής σχέσης την οποία έχει ρημάζει και η θρησκεία και η επιστήμη και η κοινωνία. Άλλος ορίζει αγάπη την υποταγή, άλλος τις ανασφάλειες, άλλος τη συνήθεις, αλλος γιατί δεν μπορεί να πάει αλλού, άλλος την τυραννία...
    Ο καθένας μπορεί να έχει μια φιλοσοφική απάντηση για το τι νιώθει και πιστεύει αλλά αυτά δεν είναι ούτε θρησκεία ούτε επιστήμη (η θρησκεία των καιρών μας ή σίγουρα μια από αυτές). Το τι νιώθεις και τι πιστεύεις είναι η προβολή των ατομικών εμπειριών σου στο κοινωνικό. Που μπορεί να θεωρούνται αδιαπραγμάτευτες (οχι προσωπικά εσυ ετσ?) γιατί έχεις την υποψία οτι αν αυτά που έμαθες δεν υπάρχουν είναι σαν να σου παίρνουν το χαλάκι κάτω από τα πόδια.
    Γι' αυτό και άμα μας λένε για τη μάνα μας θυμώνουμε περισσότερο (όσοι το κάνουν) από όταν τριαντάχρονοι και σαραντάχρονοι σχολιάζουν με σεξουαλικά υπονοούμενα μαθήτριες λυκείου ενω θα πρεπε να συμβαίνει το αντίθετο (όχι να σχολιάζουν οι μαθήτριες ρε γίδια, να θυμώνουμε περισσότερο με αυτό).

Καλά το πάμε όμως...
    γης μαδιαμ...

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
    όταν τριαντάχρονοι και σαραντάχρονοι σχολιάζουν με σεξουαλικά υπονοούμενα μαθήτριες λυκείου
    Μάλλον φίλε, δεν ξέρεις σε τι επίπεδο παίζουν πλέον οι -αθώες μόνο κατά τα άλλα- μαθήτριες λυκείου...
    Μήν κρίνεις από το πώς ήταν, όταν ήσουν εσύ λύκειο.

Ψιλοατυχές, μου κάνει το παράδειγμά σου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Μάλλον φίλε, δεν ξέρεις σε τι επίπεδο παίζουν πλέον οι -αθώες μόνο κατά τα άλλα- μαθήτριες λυκείου...
    Μήν κρίνεις από το πώς ήταν, όταν ήσουν εσύ λύκειο.

Ψιλοατυχές, μου κάνει το παράδειγμά σου.
    Τασο ΔΕΝ εχει καμια μα καμια ομως σημασια.
    παραμενουν ανηλικες.

επισης σε μεγαλυτερα επιπεδα απο των δικων μας -αθωων κατα τα αλλα- μαθητριων παιζουν και 12χρονα στην Ινδονησια και Μαλαισια (οπου ανθει η παιδικη πορνεια)...

το υποστηριζουμε?

το τακτ

η ελευθερία του λόγου

η σάτιρα

ο σεβασμός των ιερών και οσίων του άλλου

ο φόβος της εκθεσης απο ανασφάλεια

το γελιο

η σιγουριά του "πιστευω" σου

οι διαφορετικές οπτικές της κριτικής μας

οι αντιπαραθέσεις χωρίς μπινελίκι

σαν πολύ υγιές μου φαίνεται αυτο

σκόρδα ρε θα μας ματιάσουν:wacko:

Ηλία λες μπαρουφες:smilea:

ολα, μα ΟΛΑ, δεν ειναι ετσι.

ενα δυο μόνο για να μην το πάμε αλλού

τα γραματα του Παυλου ειναι 10 σελίδες ΜΟΝΟ στον τομο που ειναι η γραφή

Ο Ιωάννης
    και
    Ο Λουκάς
    και
    Ο Μάρκος
    οχι μονο γνώρισαν αλλα και έμειναν για αρκετά χρόνια με Τον Χριστό

Ο αγαπημενος μαθητής ηταν ο Ιωάννης και όχι ο Πέτρος

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Επειδή ακριβώς ΟΛΑ όσα ξέρουμε για τον "εχοντα το χρίσμα" (χριστό) προέρχονται απο μεταγενέστερες πηγές (με εξαίρεση το Ματθαίο) και μάλιστα απο πηγες επιλεγμένες 300+ χρόνια αργότερα στη σύνοδο της Νίκαιας, όπου αποφασίστηκε ποια ευαγγέλια θα αποτελούν τον κανόνα,
    υπάρχει το αρχαιότερο ευαγγέλιο στο Σινά, και ειναι απο το 70μχ
    στην Νίκαια κράτησαν ΜΠΡΟΣΤΑ τα 4 σαν πιο συγκεντρωτικά των Λόγων Του
    τα υπόλοιπα ήταν και είναι σε δευτερεύουσα χρήση.

ετσι για να σου δείξω θέλεις διάβασμα και οτι μένεις μετεξεταστέος

Χρήστο την έχεις ξαναπατήσει σε αυτό

Ο Ιωάννης ο ευαγγελιστής δεν είναι ο μαθητής του χριστου
    Ο Λουκάς κι ο Μαρκος ειναι σαφώς μεταγενέστεροι
    Όσο για το ρόλο που έπαιξε ο Παύλος στη διαμόρφωση/εξάπλωση τηε ιουδαϊκής αίρεσης που έμελε να γίνει θρησκεία, είναι γνωστός και πολύ αμφιλεγόμενος

Υπάρχουν ένα σωρό βιβλία για αυτό το θέμα... βέβαια δεν τα εγκρίνει η εκκλησία αλλα τί να κάνουμε

Ο αγαπημένος μαθητής του χριστού ΗΤΑΝ ο Πέτρος, τον Πέτρο όρισε διάδοχο. Ο Ιωάννης (Γιοχανάν) σαν πιο μικρός φρόντισε τη μητέρα του.

Αυτά λένε οι μυθολογίες

Αλλα φταίω εγώ που ανοιγω κουβέντα με ιερομόναχους :rotflmao: :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Χρήστο την έχεις ξαναπατήσει σε αυτό
    Αλλα φταίω εγώ που ανοιγω κουβέντα με ιερομόναχους :rotflmao: :rotflmao:
    εσυ με τα ονειρα που βλέπεις θα μας τρελάνεις
    δεν κάνεις μια προσπάθεια να την"ξαναπατήσω" με τπτ στοιχεία, βιβλιογραφία, ή εστω γραπτές φήμες

και λίγα με την μοναχους μοναχους

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    ή εστω γραπτές φήμες
    ρε θείο, γραπτές φήμες είναι ΟΛΟΣ ο χριστιανισμός, τι να λέμε τώρα

φέυγω έχω διαγώνισμα γερμανικών
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ρε θείο, γραπτές φήμες είναι ΟΛΟΣ ο χριστιανισμός, τι να λέμε τώρα

φέυγω έχω διαγώνισμα γερμανικών
    για στοιχεία, βιβλιογραφία τπτ?

τρεχααααα :rotflmao: :rotflmao:
    καλή επιτυχία

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
    κι εδώ είναι το ζουμί του πράγματος... Η αγάπη προφανώς είναι η ονομασία μιας κοινωνικής σχέσης την οποία έχει ρημάζει και η θρησκεία και η επιστήμη και η κοινωνία. Άλλος ορίζει αγάπη την υποταγή, άλλος τις ανασφάλειες, άλλος τη συνήθεις, αλλος γιατί δεν μπορεί να πάει αλλού, άλλος την τυραννία...
    Ο καθένας μπορεί να έχει μια φιλοσοφική απάντηση για το τι νιώθει και πιστεύει αλλά αυτά δεν είναι ούτε θρησκεία ούτε επιστήμη (η θρησκεία των καιρών μας ή σίγουρα μια από αυτές). Το τι νιώθεις και τι πιστεύεις είναι η προβολή των ατομικών εμπειριών σου στο κοινωνικό. Που μπορεί να θεωρούνται αδιαπραγμάτευτες (οχι προσωπικά εσυ ετσ?) γιατί έχεις την υποψία οτι αν αυτά που έμαθες δεν υπάρχουν είναι σαν να σου παίρνουν το χαλάκι κάτω από τα πόδια.
    Γι' αυτό και άμα μας λένε για τη μάνα μας θυμώνουμε περισσότερο (όσοι το κάνουν) από όταν τριαντάχρονοι και σαραντάχρονοι σχολιάζουν με σεξουαλικά υπονοούμενα μαθήτριες λυκείου ενω θα πρεπε να συμβαίνει το αντίθετο (όχι να σχολιάζουν οι μαθήτριες ρε γίδια, να θυμώνουμε περισσότερο με αυτό).

Καλά το πάμε όμως...
    +1

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    άιντε γιατί δεν άντεξα

κάπου την έχετε πατήσει κι οι δυο (Ηλία και Χρήστο).

1). Ηλία κάνεις λάθος ο Ιωάννης ήταν ο αγαπημένος μαθητής του χριστού και όχι ο Πέτρος. Απλώς κάνεις και συ το γνωστό σφάλμα που κάνουν πολλοί μπερδεύουν το ποιος ήταν ο "διάδοχός του" με τον αγαπημένο του μαθητή. "Διάδοχος" ήταν ο Πέτρος αυτός "κράτησε" και "εξάπλωσε" τον χριστιανισμό αλλά ο Ιωάννης ήταν ο μαθητής του. Πέντε όχι μία ούτε δύο αλλά πέντε κύριε Ηλία αναφέρεται ο Ιωάννης ως ο αγαπημένος του κυρίου!

2). Ο Λουκάς και ο Μάρκος τον γνώρισαν;;;;;;;;
    ΑΝ εννοείς Χρήστο ότι ήταν μαθητές του... τσακίσου άνοιξε κανά βιβλίο να διαβάσεις. Δεν ήταν ποτέ μαθητές του ούτε ο Λουκάς ούτε ο Μάρκος.
    Οι μαθητές του αν θυμάμαι καλά ήταν οι Πέτρος Ιάκωβος Ιωάννης Θωμάς Ιούδας Ματθαίος πρέπει να υπάρχει ένας Φίλιππος και ένας Θαδαίος... τους άλλους δεν τους θυμάμαι αλλά Μάρκος και Λουκάς ΔΕΝ υπάρχουν είμαι βέβαιος.
    Τώρα για τον Ιωάννη τον ευαγγελιστή αν ήταν ο μαθητής του... δεν το κόβω το φεάλι μου αλλά νομίζω πως αυτός ήταν με επιφύλαξη όμως. Και ήταν και αυτός που έγραψε την αποκάλυψη.

ΑΥτά και καλό σας διάβασμα...
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Μωρε καλα εκανα εγω οταν στο κατηχητικο αποκαλουσα τον κατηχητη "τουμπεκα" και ηταν ετοιμος καθε Κυριακη να με λουσει κολυβα κυριολεκτικα.
    Ετσι εγω διατηρησα τα λογικα μου, εκεινος την πιστη του και ολοι περνουσαμε καλα.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Σελίδα 9 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ο πιο επικίνδυνος δρόμος του Κόσμου!
    από villy στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 20/09/2006, 11:19
  2. ΟΙ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
    από SUPERSPORT στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11