Βγήκα το πρωί στο μπαλκόνι, έφαγα μια γερή κρυάδα και πήρα το τουτού για τη δουλειά.![]()
Βγήκα το πρωί στο μπαλκόνι, έφαγα μια γερή κρυάδα και πήρα το τουτού για τη δουλειά.![]()
εγω κοιταξα απο το παραθυρο το πρωι είδα λιακαδα και μοτο ντυθηκα, το κρυο δεν με ενοιαξε ποτε με την μοτο την πολλή βροχη δεν μπορω οταν δεν ειμαι full αδιαβροχα ντυμενος :hypnotize
καλα εννοείτε πως η δουλειά μου είναι μόνο 4 χλμ απόσταση χεχεχε![]()
![]()
The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.
παντως ανεξάρτητα απο το κρύο και τα κονιακάκια (αντε γεια μας)
νομίζω ότι οι μέρες με λιακάδα μετά απο βροχή, ειναι ότι καύτερο για βόλτα με την μηχανη...
το κρυο ρε καρντασια παλευεται!!
η βροχη η π0υτανα δεν παλευεται με τιποτα!!:a37:
που οτι και να φορας,αυτη θα βρει τροπο να τρυπωσει και να σε κανει σκατα. ακομα και αδιαβροχα ντελιβεραδικα να φορας (ναι αυτα τα κιτρινατσια) σε μουσκευει η υγρασια.![]()
Θα έλεγα το ακριβώς αντίθετο Στάυρο...Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
το κρυο ρε καρντασια παλευεται!!
η βροχη η π0υτανα δεν παλευεται με τιποτα!!:a37:
που οτι και να φορας,αυτη θα βρει τροπο να τρυπωσει και να σε κανει σκατα. ακομα και αδιαβροχα ντελιβεραδικα να φορας (ναι αυτα τα κιτρινατσια) σε μουσκευει η υγρασια.![]()
![]()
Χθες το απογεμα φεύγω με τα τουλούμια απ' τη δουλειά για κέντρο. Μπουφαν, αδιάβροχο παντελόνι, μπότες, έφτασα στο μάθημα μια χαρα, "απ' έξω εμφάνιση απο μέσα άνεση"![]()
Το βράδυ που έφυγα για Χολαργο και είχε ξαστερώσει κι εκανε το #$%@#$κρυο δεν παλευόταν με τίποτα![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ρε καπετανιο ήσουν έξω χθες με τις καρεκλες που εριχνε , σε τρώει ο κ@λος σου για φουσκοθαλασιες βλεπω (καπετανιος γαρ).
Καλα σοβαρα τώρα ήμουν με το αμαξι κατα τις 8 στην Βουλιαγμενης και το νερο επεφτε με τους κουβαδες πανω στο αυτοκίνητο μίλαγα με την γυναικα μου στο τηλ. και δεν την άκουγα απο την φασασρία. Άσε που νομιζε οτι είχα ανοιχτο το παραθυρο![]()
![]()
The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.
Ναι, ρε συ, έριχνε τουλούμια αλλα τουλάχιστον δεν είχε κρύο.Αρχικά δημιουργήθηκε από danaos75
ρε καπετανιο ήσουν έξω χθες με τις καρεκλες που εριχνε , σε τρώει ο κ@λος σου για φουσκοθαλασιες βλεπω (καπετανιος γαρ).
1 το πρωί που ανεβοκατέβαινα τη Μεσογείων νομισα πως θα μου πέσουν τα δάχτυλα![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ειναι αλλες οι αντοχες μας και προφανως ο εξοπλισμος μας.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Θα έλεγα το ακριβώς αντίθετο Στάυρο...![]()
Χθες το απογεμα φεύγω με τα τουλούμια απ' τη δουλειά για κέντρο. Μπουφαν, αδιάβροχο παντελόνι, μπότες, έφτασα στο μάθημα μια χαρα, "απ' έξω εμφάνιση απο μέσα άνεση"![]()
Το βράδυ που έφυγα για Χολαργο και είχε ξαστερώσει κι εκανε το #$%@#$κρυο δεν παλευόταν με τίποτα![]()
εγω π.χ. δεν εχω κορντουρα παντελονι.
οι απλες μου μποτες (για την πολη και για χαλαρα ταξιδακια-probiker-εχουν παραδωσει πνευμα).
αλλα κανω ολο τον χρονο μπανιο με κρυο νερο και αρχιζω μπανια στην θαλασσα απο αρχες Απριλιου και σταματαω τελη Οκτωβριου.
στο κρυο ειμεθα ανθεκτικοι αλλα η βροχη μας γ@μαει την ψυχολογια, παρ'οτι νομιζεις οτι το μοτερ σου εχει μπουσταριστει με τουρμπο ΚΑΙ νιτρο και ας καβαλας ενα ταπεινο 250.
:rotflmao:
Τις δύο τελευταίες μέρες οταν πάω να πάρω το παπί αρχίζει η βροχή.
Τι διαολο ρε εμένα περιμένει να κατέβω για να αρχίσει ??
Και επειδή το εχω για backup ουτε γάντια δεν είχα φέρει στο γραφείο και μονο το μοτοκροσάδικο κράνος. Χρόνια είχα να φάω τέτοιο κρύο. Ετρεμε το παπί από την τρεμούλα μου.
Αντε άλλη μια μέρα και μετά τουτου γιατι δεν παλεύεται
ψωφοκρυο απο τα χιονισμενα βουνα..
ευτυχως για μας το φορουμ εχει κλιματισμο..
![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Εψες το νερο ηταν πολυ, με αδιαβροχα και καταφερα να βρεξω το βρακι μου, κατα της 12.00 που γυριζα ειχε κρυο αλλα τουλαχιστον χωρις βροχη, σημερα ειναι τζαμι.
![]()
εγω ειμουν χθες εξω με το παπι οταν εριχνε τα κερατα του ο κωλοκαιρος.δεν ειχα ξαναδει κατι τετοιο δεν εβλεπα στα 3 μετρα !!! οι δρομοι ειχαν γινει εννοειτε ποταμοι κ σκεφτομουν μηπως φερω το τσετ σκι απο το εξοχικο να γουσταρω! ας ειναι καλα το μπερινγκ το παντελονι κ το αδιαβροχο.
οι μποτες πανε για πεταμα , πλατσα πλουτσα εκανα τα δαχτυλακια....... ουσσττττ σκατοκαιρε ,φυγε δε σε θελω πια ,θελω ηλιο ηλιο ηλιο να πηγαινω βολτες βολτες βολτες γαμω!![]()
Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
και να 'χω πάντοτε παρέα
σου λέω θέλω να με πας
Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
όλους τους πόνους μου να΄πάρει
να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
εκεί για πάντα να με πας
Η αληθεια ειναι οτι η βροχη και το κρυο με τον ενα η τον αλλον τροπο παλευοντε.
Αυτο ομως που δεν παλευεται με τιποτα ειναι η γ@μυμαινει η κινηση οταν εισαι με κουτακι και βρεχει.![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Χτες το βράδυ έφαγα το νερό της αρκούδας (είχα αφήσει τα αδιάβροχα στο άλλο μηχανάκι :a31: )
.... αλλά μετά αφού είχα βραχεί μέχρι εκεί που δεν παίρνει άλλο μ' έπιασε μια απάθεια απίστευτη ... λέω τώρα δε πα να ρίξεις και ντουλάπες ρε πούστη ...![]()
Γιατι μπορεις να πας και παραπανω με το χρεπι που εχεις???Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Δεν μπόρεσα να διατηρήσω πάνω από 85-90, ήμουν καρυδότσουφλο...
![]()
![]()
![]()
Και εδω στα μερη μου(ΑΡΓΟΣ)το πρωι ειχε πεοκρυο και δεν παλευοταν μεχρι να φτασω στο μαγαζι αλλα μετα ζεστανε και το απογευματακι που γυρνουσα ηταν good!!!!!
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)