τα ττ φορανε usd απο την μανα τους (οχι τα ττρ) και εγω για αλλαγη τσιμουχες λαδια κανα 100ρικο ειχα δωσει σε ψιλογνωστο (κοιτα μηπως ειναι στραβα και χανουν)
τωρα για νικελ δεν ξερω
τα ττ φορανε usd απο την μανα τους (οχι τα ττρ) και εγω για αλλαγη τσιμουχες λαδια κανα 100ρικο ειχα δωσει σε ψιλογνωστο (κοιτα μηπως ειναι στραβα και χανουν)
τωρα για νικελ δεν ξερω
Αγαπητοί ΤTRάδες
Έχω να σας θέσω τις παρακάτω ερωτήσεις:
1)Τελικά για σχάρα βρήκαμε τίποτα;
Εμένα μου είπανε από μαγαζί για παραγγελία με 40€, αλλά δεν υπάρχει να τη δείς
πριν τη παραγγείλεις και φοβάμαι μήπως είναι καμιά γκουμούτσα.
2)Έχει βάλει κανείς σταθερά μαρσπιέ συνεπιβάτη;
3)Παίζει καμιά πατέντα για τάπα που κλειδώνει;
4)Τί εξατμίσεις φοράτε;
5)Πότε θα κανονίσουμε μια συνάντηση για ανταλλαγή εμπειριών;
1) υπαρχει στο www.kedo.com με 70 ευρω, και μπορεις να την δεις, αλλα μου φαινετε ακριβα για μια σχαρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από gong
Αγαπητοί ΤTRάδες
Έχω να σας θέσω τις παρακάτω ερωτήσεις:
1)Τελικά για σχάρα βρήκαμε τίποτα;
Εμένα μου είπανε από μαγαζί για παραγγελία με 40€, αλλά δεν υπάρχει να τη δείς
πριν τη παραγγείλεις και φοβάμαι μήπως είναι καμιά γκουμούτσα.
2)Έχει βάλει κανείς σταθερά μαρσπιέ συνεπιβάτη;
3)Παίζει καμιά πατέντα για τάπα που κλειδώνει;
4)Τί εξατμίσεις φοράτε;
5)Πότε θα κανονίσουμε μια συνάντηση για ανταλλαγή εμπειριών;
2) σταθερα, αν εννοεις να μην ανοιγοκλεινουν τοτε δεν παιζει γιατι το δεξιο αν ειναι κατεβασμενο οταν παιζεις μανιβελα βρισκει το ποδι σου, αρα πρεπει να σηκωνεται.
3)υπαρχουν ταπες και απο μαμα και απο acerbis με 21 ευρω μεταλλικες, δες στο κεντρικο σαιτ του ttr sub foroum τα links και μετα πας στην καλλιροης στην acerbis και το αγοραζεις, εχουν ετοιμοπαραδοτα.(παρε και ενα τηλ πρωτα)
4) μαμα
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Σ'ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!![]()
Η σχαρίτσα στο kedo είναι πολύ συμπαθητική, όμως βρήκα έναν τύπο που μου παρήγγειλε την ελληνική χωρίς δέσμευση, οπότε θα τη δώ και θα επανέλθω.
Μαρσπιέ εννοώ αυτά που πιάνουνε με μπράτσο στο σκελετό και έχουνε λαστιχένια πατητήρια, π.χ. σαν αυτά που βάζανε στα XR. Μπαίνουν τα πόδια του συνοδηγού πιο πίσω και πιο κάτω και είναι πολύ πιο άνετα.
Πήγα στον Παπαθανασίου στην Καλλιρόης, μου είπε 25€ για την τάπα αλλά 99% κάνει λέει μόνο για το μεγάλο τεπόζιτο της acerbis και όχι για το μαμά. Ούτως ή άλλως το σκεφτόμουνα για το μεγάλο τεπόζιτο, κοστίζει όμως 320€! Την τάπα δεν την είχε να τη δοκίμαζα.
Εμένα φοράει εξάτμιση MIG αγωνιστική και κάνει αρκετή φασαρία. Αν ψήνεται κανείς, την ανταλλάζω με τη μαμίσια ή με κάποια πιό ήσυχη. Δοκιμή δεκτή.
Καλές βόλτες σε όλους!![]()
για την σχαρα ενδιαφερομαι και γω, οποτε οταν την δεις πες μας, και ακομα καλητερα ΦΩΤΟ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gong
Η σχαρίτσα στο kedo είναι πολύ συμπαθητική, όμως βρήκα έναν τύπο που μου παρήγγειλε την ελληνική χωρίς δέσμευση, οπότε θα τη δώ και θα επανέλθω.
Μαρσπιέ εννοώ αυτά που πιάνουνε με μπράτσο στο σκελετό και έχουνε λαστιχένια πατητήρια, π.χ. σαν αυτά που βάζανε στα XR. Μπαίνουν τα πόδια του συνοδηγού πιο πίσω και πιο κάτω και είναι πολύ πιο άνετα.
Πήγα στον Παπαθανασίου στην Καλλιρόης, μου είπε 25€ για την τάπα αλλά 99% κάνει λέει μόνο για το μεγάλο τεπόζιτο της acerbis και όχι για το μαμά. Ούτως ή άλλως το σκεφτόμουνα για το μεγάλο τεπόζιτο, κοστίζει όμως 320€! Την τάπα δεν την είχε να τη δοκίμαζα.
Εμένα φοράει εξάτμιση MIG αγωνιστική και κάνει αρκετή φασαρία. Αν ψήνεται κανείς, την ανταλλάζω με τη μαμίσια ή με κάποια πιό ήσυχη. Δοκιμή δεκτή.
για τα μαρσπιε θα κοιταξω νετ τι παιζει
για την ταπα κοιτα, εγω εχω ντεποζιτο acerbis και η ταπα που εχω(πλαστικη) μπαινει και στο μαμα.
με την ιδια λογικη και η ταπα με κλειδι αφου κανει στο acerbis θα κανει και στο μαμα
προσεξε ομως, η acerbis βγαζει 2 ειδη ταπας πλαστικες, μεγαλο και μικρο (δεν ξερω αν διαφερουν μονο εξωτερικα ή και στο σπειρωμα)
το ντεποζιτο λοιπον παιρνει την μεγαλη ταπα, οποτε αν οι μεταλικες εχουν μεγεθοι να παρεις το μεγαλο..
καλητερα ψαχτο και συ πριν αγορασεις κατι
οσο αφορα την εξατμιση και γω προτιμαω αθορυβες οποτε αν αλλαξω παλι καποια ησυχη θα βαλω..![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Ποια ειναι η ελληνικη σχαρα?Αρχικά δημιουργήθηκε από gong
Για ταπα περνα μια βολτα κ απο τον Καρερ, δεν παιζει να μην υπαρχει.
Το ντεποζιτο αν δεν εχεις σκοπο να οργωσεις ολη την ανατολικη ασια μαλλον δεν εχει νοημα μιας που τα 150-160χλμ αυτονομια σε φτανουν μια χαρα.
Φωτο απο την εξατμιση παιζει? Με ενδιαφερει η ανταλλαγη....
Η ελληνική σχάρα πρέπει να είναι σιδηροκατασκευή από κάποια βιοτεχνία.
Άν περάσω να τη δώ, θα βγάλω φωτογραφία και θα την ποστάρω.
Από Καρρέρ θα περάσω, ευχαριστώ.
Για το τεπόζιτο το σκέφτομαι γιατί δεν μου αρέσει σε εκδρομές να έχω το άγχος του βενζινάδικου.
Για την εξάτμιση δες τη φωτό, σου έστειλα και π.μ.
![]()
Καλημερα φιλε, ειδα το πμ σου.
Η εξατμιση ομως δυστηχως δεν με ενδιαφερει, ψαχνω μια στο στυλ της Leovince X3, να ειναι "κοφτη" στο τελειωμα της![]()
Αν τελικα βγαλω ακρη θα σε ενημερωσω για την μαμα γιατι ετσι κι'αλλιως δεν θα την χρειαζομαι πλεον![]()
Εντάξει φίλε μου, κανένα πρόβλημα.
Οι γείτονες μου σου εύχονται ολόψυχα καλή επιτυχία.![]()
Πολυ καλη τιμη και πολυ ομορφη εξατμιση!! Αυτο που με φοβιζει ειναι οτι βλεπω πολυ μεγαλη μπουκα κ ισως κανει και αυτη πολυ φασαρια. Εχει σιγαστηρα??Αρχικά δημιουργήθηκε από gong
Γι'αυτή την εξάτμιση παιδιά ξέρετε τίποτα;
Την έχει 200 € ένας στην Καλλιρόης και μου είπε οτι δεν κάνει πολύ φασαρία.
Ένα άλλο μαγαζί στον Πειραια την έχει 190 € .
Δεν ξέρω αν έχει σιγαστήρα, ο μάστορας μου είπε "από ήχο ούτε ψιθυρίζει, ούτε σκοτώνει".
Είναι ένα κατάστημα που γράφει απ' έξω dainese, στην Καλιρρόης λίγο πριν το φιξ, τις εξατμίσεις τις έχει κάτω, στο συνεργείο.
Μου φαίνεται οτι με λίγη κουβεντούλα ακόμα μπορεί και να τον ψήσω να την βάλουμε επάνω για δοκιμή, πολύ εξυπηρετικός.
Επειδη ο ηχος ειναι κατι το υποκειμενικο για πολλους αυτο το "από ήχο ούτε ψιθυρίζει, ούτε σκοτώνει" δεν μου λεει κατι. Αν μπορουσες να την δοκιμασεις θα ηταν οτι καλυτεροΑρχικά δημιουργήθηκε από gong
Δεν ξέρω αν έχει σιγαστήρα, ο μάστορας μου είπε "από ήχο ούτε ψιθυρίζει, ούτε σκοτώνει".
Είναι ένα κατάστημα που γράφει απ' έξω dainese, στην Καλιρρόης λίγο πριν το φιξ, τις εξατμίσεις τις έχει κάτω, στο συνεργείο.
Μου φαίνεται οτι με λίγη κουβεντούλα ακόμα μπορεί και να τον ψήσω να την βάλουμε επάνω για δοκιμή, πολύ εξυπηρετικός.![]()
παιδια αυτην την εξατμιση τη εχω ακουσει σε xr250 και κανει πολυ θορυβο.
μου εχει πει και ενας γνωστος που δουλευει στα motomarket και πουλανε τετοιες (αυτος την εχει στο xr) οτι δεν εχει ταπα γιατι τον ειχα ρωτησει.
Γιωργος
Άμα είναι έτσι... άκυρο