Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 11 από 11

Θέμα: Bi-xenon telescope

Παλαιό μέλος

Bi-xenon telescope

vrika mia kalh eukairia gia xenon ,

h4 bi-xenon 8000k , slim ballast .

to thema einai oti rwthsa ton pwlhth pws ginetai h metafora apo low se high skala , mou leei oti einai telescope ( h telescopic den 8umamai akribws )

ti shmainei akrivws ? einai kalo ? einai stigmiaia h allagh ?

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Στιγμιαια ειναι η αλλαγη γιατι η λαμπα ειναι μονιμος αναμενη, απλος ειτε αλλαζει θεση η λαμπα μεσα στην "θηκη" της η εχει καποια "καθρευτακια" που παιζουν, αναλογα τον τυπο, μαρκα..
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Παλαιό μέλος
    nai alla , ti shmainei TELESCOPE ? ti methodo xrhsimopoiei ?

Λογικα θα κινειται μεσα-εξω ηλεκτρομαγνητικα στην βαση της
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"

Είναι η πιο πρόσφατη... Το avatar του/της stavrouliasp
    Για το telescope δεν μπορώ να σου πω, αλλά εάν δε σε πειράζει θα σου πω τις εντυπώσεις μου από τα δικά μου Η4. Έχουν τρομερή! διαφορά, αλλά η αλλαγή σε μεγάλη σκάλα είτε καθυστερεί λίγο (και όταν είσαι στο δρόμο το λίγο είναι πάρα πολύ) είτε κολλάει και δεν ανάβει καθόλου!!!

Δεν ξέρω εάν φταίει που είναι κινέζικα, αλλά όσο και αν έψαξα δεν βρήκα κατασκευής άλλης χώρας. (ακόμη και κάτι bosch, στην κίνα φτιάχνονταν).

Το λοιπόν, δεν κάνω σινιάλο και δεν ανάβω μεγάλη σκάλα, αλλά δεν με πολυαπασχολεί γιατί η απόδοση της σκάλας πορείας είναι καλύτερη από κάθε μεγάλη σκάλα που έχω δει....

Πάντως ψάξε για κάτι καλό και ακριβό...

Αν καθυστερει τοτε ειναι ο τυπος που αναβει ξεχωριστα, θελει 3-4 δευτερα για να "ζεσταθουν" οποτε ειναι λιγο "ακυρα" για σινιαλο. Αν και μολις ζεσταθουν ειναι στιγμιαια αν περασει λιγη ωρα που ειναι σβηστα παμε παλι απ'την αρχη.
    Ο "τηλεσκοπικος" τυπος δεν το εχει αυτο λογο του οπως ειπα πανω ειναι μονιμος αναμενη

ΥΓ. Οτι Bosch βλεπεις, δεν ειναι Bosch. Απλος αντιγραφη του ονοματος ειναι.

όχι παλιός... Το avatar του/της PanVas
    Πάρε εδώ τηλέφωνο. http://www.xenonhellas.gr/
    Κάποιοι από δω, όπως και εγώ τον έχουμε χρησιμοποιήσει και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι.
    Ζήτα τον Χρήστο και κάνε ότι ερώτηση θες και θα σου ληθούν όλες οι απορίες. Μην διστάσεις να ρωτήσεις και τα πιο χαζά.
    Πές ότι είσαι από το forum και αν θές πές και ότι σου είπε ο Παναγιώτης με το Vstrom.

Τώρα από που θα ψωνίσεις δικιά σου επιλογή.

και περισσότερες ίνφο για την ερώτησή σου: http://www.xenonhellas.gr/hid/h4-moto.html

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Μου αρέσει που το site http://www.xenonhellas.gr/

Ενω πληροφορεί τον επισκέπτη για τα μαιμού Bosch, τον παραπλανεί με πολύ πιο πονηρό τρόπο.

Εχει την σελίδα http://www.xenonhellas.gr/info/certified.html

όπου λεει

'Το σύστημα που σας προσφέρουμε καλύπτει τις προδιαγραφές CE και SAE, καθώς έχει περάσει όλα τα απαραίτητα Tests.

E.S.D test: EN61000-4-2
    E.M.I. test: CISPR22
    Vibration test: IEC 68-2-6
    Waterproof test: EN 60529
    Salt Spraytest test: DIN 50021
    CE Approved
    SAE Approved
    TUV & E13 '

Παραλείπει όμως να αναφέρει οτι τα HID Conversion kits δεν επιτρέπονται στην Ευρωπαική Ενωση.

Κανονικά είναι υποχρεωμένοι απο το νόμο να αναφέρουν οτι τα συστήματα που πουλάνε απαγορευεται να χρησιμοποιούνται στον δρόμο, είναι αποκλειστικά για off road χρήση η για επιδείξεις.

Ελλαδάρα με τα μπλε σου φωτακια, τα Xenon στα παπιά και άλλα πολλά....

Λέτε το
    http://www.autobulbsdirect.co.uk/hid-kit.htm

να είναι Μ@@@ες που αναφέρουν

'However aftermarket HID kits have yet to be approved by the EU regulations so are sold for off road and display purposes only.'

Mπα απλά η Αγγλία είναι πολιτισμένη χώρα.

sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    ^ έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα....
    Give me fuel, Give me fire

I ride my dreambike Το avatar του/της Locksmith
    Μέχρι να καταλάβουν πόσο θαμπώνουν εμάς τους απέναντι με τα αφτερμάρκετ ζένον, θα περάσουν χρόνια, έχουμε ακόμα...

Τα φανάρια τα οποία είναι κατασκευασμένα για κανονικές χάλογκεν λάμπες, ΔΕΝ είναι κατάλληλα για ζένον λάμπες. Τα κάτοπτρα τους δηλαδή, δεν διαχέουν σωστά το φως των ζένον το οποίο είναι κατά πολλές φορές δυνατότερο, με αποτέλεσμα να διαχέεται και ψηλότερα απ' το επιθυμητό, τυφλώνοντας όλες τις φορές, και τους απέναντι. Το να χαμηλώσετε κι άλλο τα φανάρια ίσως βοηθήσει την κατάσταση, δυστυχώς όμως δεν λύνει το πρόβλημα.

Άσε που πλέον, τα γαλάζια ζένον είναι η υπέρτατη καγκουριά, σε αυτοκίνητα ή μηχανές...

Βάλτε το λίγο πιο κίτρινο, δεν θα το μετανιώσετε.
    My SV1OOOS...

SVοεκλογές 2009 - If you SVote for me, I will make your wildest dreams come true! Vote for Pedro

>> Πωλείται άριστο YAMAHA Tenere XTZ 660 '91

Παλαιό μέλος
    μου αρεσει το καγκουρικο γαλαζιο !! 8000κ

αυτο θα βαλλω . Εδω στο ellada ειναι πανακριβα . λες κ ειναι επιχρυσωμενα τα ballasts και τα καλωδια απο την nasa ... ελεος δηλαδη .

ρωτησα , ( με τοποθετηση ) , κ μου παν γυρω στα 240 e , για 1 h4 bi-xenon slim, 8000k,

ενω απο το internet κανει γυρω στα 80-100 e

και μην μου πει κανενας για china και japan τωρα ...

Παρόμοια θέματα

1. Cbr 929 Bi-xenon Projectors Retrofit
    από banditgr στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 73
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2010, 16:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ