Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 38 από 38

Θέμα: Παρεμβάσεις στις Αγγελίες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Νομιζω πως δωθηκαν οι απαντησεις απο 2-3 ατομα εδω, με πολυ λογικα επιχειρηματα και αν σε ολα αυτα προσθεσετε οτι (οσο ειναι δυνατον) οι μοντς κανουν σωστα τη δουλεια τους και χωρις "διαχωρισμους" κλπ...
    τοτε δεν υπαρχει λογος να το συζηταμε αλλο

ευχαριστω

Σε ορισμένες περιπτώσεις θα πρέπει να επιτρέπονται τα σχόλια και εξηγούμαι.Κάποια στιγμή παλιότερα στο forum ένας συμφορουμίτης αγόρασε τρακαρισμένο Ζ1000 από Γερμανία και έκανε post δείχνοντας βήμα βήμα πως το έφτιαξε.Κάποια στιγμή αργότερα,μετά από καιρό,το έβαλε αγγελία και το πουλούσε παραλείποντας να αναφέρει πως το μηχανάκι ήταν σακατεμένο και ότι το έφτιαξε.Εκεί λοιπόν σχολίασα και παρέπεμψα τους υπόλοιπους αναγνώστες στο thread της ανακατασκευής.Δεν έπρεπε να το κάνω;Εγώ το θεώρησα κοροϊδία και δεν θέλω να με περνάνε για ηλίθιο...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Σε τέτοιες περιπτώσεις ή όταν κάποιος ηθελημένα ή αθέλητα πληροφορίες για την κατάσταση της μοτοσυκλέτας ή του έτους κατασκευής κλπ καλό θα ήταν να το επισημαίνουμε.
    Το θέμα είναι να μην αρχίζει ο καθένας να πετάει το μακρύ και το κοντό του σχετικά με την τιμή που ζητάει ο άλλος.

Το συγκεκριμένο περιστατικό που ανέφερες, δεν νομίζω ότι είχε γίνει επίτηδες όπως είχε πει και ιδιοκτήτης. Είναι χαζό να παρουσιάζεις μια επισκευή βήμα βήμα στο net και να προσπαθείς να το δώσεις κρύβοντας το ότι ήταν επισκευασμένο.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Σε τέτοιες περιπτώσεις ή όταν κάποιος ηθελημένα ή αθέλητα πληροφορίες για την κατάσταση της μοτοσυκλέτας ή του έτους κατασκευής κλπ καλό θα ήταν να το επισημαίνουμε.
    Το θέμα είναι να μην αρχίζει ο καθένας να πετάει το μακρύ και το κοντό του σχετικά με την τιμή που ζητάει ο άλλος.

Το συγκεκριμένο περιστατικό που ανέφερες, δεν νομίζω ότι είχε γίνει επίτηδες όπως είχε πει και ιδιοκτήτης. Είναι χαζό να παρουσιάζεις μια επισκευή βήμα βήμα στο net και να προσπαθείς να το δώσεις κρύβοντας το ότι ήταν επισκευασμένο.

Ρε συ Βύρωνα ειλικρινά τώρα,πιστεύεις πως κάποιος που αγοράζει μια μοτοσυκλέτα σακατεμένη με σκοπό να την επισκευάσει,την πουλάει μετά από καιρό και απλά ξεχνάει να αναφέρει πως το μηχανάκι ήταν σακατεμένο;Πες με δύσπιστο,αλλά δεν το πιστεύω...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Για να μην επικεντρωνόμαστε όμως σε ένα μεμονωμένο περιστατικό,γνώμη μου είναι όταν έχουμε αμφιβολίες για τους ισχυρισμούς ενός πωλητή είτε για το αν είναι τρακαρισμένο ή όχι,είτε για το μοντέλο να τους εκθέτουμε.Υπάρχουν παιδιά εδώ μέσα μικρότερης ηλικίας που δουλεύοντας πιάσαν κάποια λεφτά στα χέρια τους και πάνω στον ενθουσιασμό τους για την αγορά κάποιας μοτοσυκλέτας να την πατήσουν.Είναι κρίμα και άδικο γιατί κι εγώ αν ήμουν αγοραστής και κάποιος φίλος συμφορουμίτης είχε ενστάσεις για την μοτοσυκλέτα που επρόκειτο να αγοράσω ΣΙΓΟΥΡΑ θα ήθελα να τις μάθω.Η μοτοσυκλέτα εκτός από την ευτυχία,την χαρά και τα όμορφα συναισθήματα που μπορεί να προσφέρει δεν παύει να είναι ένα υλικό αγαθό,ένα περιουσιακό στοιχείο που κοστίζει λεφτά,σε ορισμένες περιπτώσεις πολλά λεφτά.Είναι κρίμα να την πατήσουμε ενώ βρισκόμαστε υπό την σκέπη ενός forum που όλοι αγαπάμε το ίδιο πράγμα.Προστατέψτε τον συμφορουμίτη σας,αυτό λέω
    Fortis Fortuna Adiuvat

Είναι η πιο πρόσφατη... Το avatar του/της stavrouliasp
    Η δική μου άποψη είναι η εξής :

Όποιος πιστεύει οτι έχει κάτι σημαντικό! να προσθέσει, ας το κάνει. Από εκεί και πέρα να αφήσει τους mods να κρίνουν αν πρέπει να κοπεί ή όχι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrouliasp
    Η δική μου άποψη είναι η εξής :

Όποιος πιστεύει οτι έχει κάτι σημαντικό! να προσθέσει, ας το κάνει. Από εκεί και πέρα να αφήσει τους mods να κρίνουν αν πρέπει να κοπεί ή όχι...
    Σωστά.

Μια και οι mods ειναι γνωστό οτι ειναι αργόσχολοι τύποι που κάθονται συνεχώς στο pc κάνοντας refresh για να δουν τι να κόψουν...

Πόσο εύκολα σ' αυτή τη χώρα μεταθέτουμε το πρόβλημα σε άλλους...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Είναι η πιο πρόσφατη... Το avatar του/της stavrouliasp
    Τώρα που το λες δεν έχεις και άδικο...:a13:

...αλλά εγώ επιμένω στην άποψή μου........

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 22/05/2007, 15:55
  2. Πρόταση για υποκατηγορίες στις Αγγελίες
    από zanny στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2006, 13:07
  3. Και στις Αγγελιες μπορουσε να πάει
    από dukeandthecity στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2005, 11:25