Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 80

Θέμα: δυναμομετρησεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Αντουάν, τώρα τα είδα και τα διαγράμματα ροπής, ρε...

Γιατί ρε συ, άδειασε έτσι από χαμηλά μέχρι 6+...?

το 1,5 κιλό+ μιάς και δεν είναι πολύ -σχετικά- θα το περίμενα σε πιό χαμηλές...όπως θα περίμενα ομαλότερη αυξηση...
    Από την άλλη όμως η αίσθηση στον δρόμο μάλλον θα διαψεύδει τα χαρτιά, φιλολογικά λοιπόν σχολιάζω.

Αν μου επιτρέπεις βεβαίως-βεβαίως.
    τατσο σορρυ για την καθυστερηση αλλα δεν το χα παρει χαμπαρι...ο βασικος λογος γι αυτο το χαλι χαμηλα ειναι οτι το πραμα ειναι"καπως" αγριο απο εκκεντροφορους και η δυναμομετρηση γινεται με 6η και περιπου 2.500 στροφες και τερμα γκαζι οποτε παθαινει ενα σοκ το πραμα και θελει χρονο να συνελθει...επιπροσθετως ειναι και χωρις χαρτογραφηση...

φυσικα ,οπως επισημανες κι εσυ ,στον δρομο δεν εχει καμια σχεση με αυτο που βλεπεις....

με εντελως νορμαλ hayabusa ανοιγοντας απο 2ες και 3 κατι χιλιαδες ,εφευγα απ ευθειας με το μηχανακι οπως το ηταν στην δυναμομετρηση...

τωρα φυσικα ειναι σαφεστατα πολυ καλυτερο...θα κοιταξω μολις βρω χρονο να το ξανανεβασω μια να δουμε αν θα εχει περασει τα 200...

εξυπακουεται βεβαια,οτι στην δυναμομετρηση απο 6, ποτε δεν θα φτασει χαμηλα ενα νορμαλ...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Πυροβολημένο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    τατσο σορρυ για την καθυστερηση αλλα δεν το χα παρει χαμπαρι...ο βασικος λογος γι αυτο το χαλι χαμηλα ειναι οτι το πραμα ειναι"καπως" αγριο απο εκκεντροφορους και η δυναμομετρηση γινεται με 6η και περιπου 2.500 στροφες και τερμα γκαζι οποτε παθαινει ενα σοκ το πραμα και θελει χρονο να συνελθει...επιπροσθετως ειναι και χωρις χαρτογραφηση...

φυσικα ,οπως επισημανες κι εσυ ,στον δρομο δεν εχει καμια σχεση με αυτο που βλεπεις....

με εντελως νορμαλ hayabusa ανοιγοντας απο 2ες και 3 κατι χιλιαδες ,εφευγα απ ευθειας με το μηχανακι οπως το ηταν στην δυναμομετρηση...

τωρα φυσικα ειναι σαφεστατα πολυ καλυτερο...θα κοιταξω μολις βρω χρονο να το ξανανεβασω μια να δουμε αν θα εχει περασει τα 200...

εξυπακουεται βεβαια,οτι στην δυναμομετρηση απο 6, ποτε δεν θα φτασει χαμηλα ενα νορμαλ...
    Φίλε μου επειδή καταλαβαίνω οτι το κατέχεις πολύ το θέμα της βελτίωση (μάγος είμαι??), θέλω να μου πείς την γνώμη σου σχετικά με την βελτίωση του 750. Το Commander δεν ρυθμίστηκε στο δυναμόμετρο αλλα στο δρόμο, με όργανο καυσανάλυσης που συνδέεται στον λ και στο Commander. Κατόπιν το ανεβάσαμε στο δυναμόμετρο για να δούμε τί έγινε.

Γεια σου Θανο με το ΤΕΡΑΣ σου!Αντε σε 3-4 μερουλες θα φαμε τον κοσμο!
    Μάθε απο τα λάθη σου

Αρχικά δημιουργήθηκε από ThanosGSXR
    Φίλε μου επειδή καταλαβαίνω οτι το κατέχεις πολύ το θέμα της βελτίωση (μάγος είμαι??), θέλω να μου πείς την γνώμη σου σχετικά με την βελτίωση του 750. Το Commander δεν ρυθμίστηκε στο δυναμόμετρο αλλα στο δρόμο, με όργανο καυσανάλυσης που συνδέεται στον λ και στο Commander. Κατόπιν το ανεβάσαμε στο δυναμόμετρο για να δούμε τί έγινε.
    προφανως εννοεις οτι χρησιμοποιηθηκε wideband για καυσαναλυση στον δρομο...

το μετα σου,ειναι σαφεστατα πολυ καλυτερο απο το πριν σου οποτε μαλλον καλη δουλεια εγινε...

το θεμα ειναι οτι αν δεν ξερω με τι αναλογια ρυθμιστηκε δεν μπορω να σου πω αν ειναι ενταξει..."ενταξει"=ασφαλες για παρατεταμενη χρηση τερμα γκαζιου με 5η-6η...

goux goux
    na rotisw kati????
    reinmeister
    pws anevase 1000 strofes panw???
    apo tre me 6H
    an ksereis pws mporw na anevasw 1000 strofes
    kofti se oles tis taxytites me endiaferei.
    kati me flash ecu klp
    ta exei kanei kaneis???
    giati OLOI to kseroune alla kaneis den mou exei pei leptomereies pou na exoun endiaferon
    thanks
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

με μπερδεψες μαρον...

ποιο ανεβασε 1000 στροφες πανω στην 6η?

σε τι μηχανακι θες εσυ να ανεβασεις στροφες?

εγω προσωπικα μπορω να κανω hayabusa 02-07 να ανεβασει μεχρι 12.550 πραγματικες...με χαρτογραφηση του μαμα εγκεφαλου...

oi dynamometriseis pou exeis postarei exoun diafora sto poses strofes anevazoun.

den kserw me ti taxytita eginan

an eginan me 6 einai eykolo

alla gia na min se mperdepsw allo
    mporeis na kaneis ayto pou perigrafeis se gsxr 1000 2006???
    se oles tis taxytites???
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

Πυροβολημένο μέλος
    προφανως εννοεις οτι χρησιμοποιηθηκε wideband για καυσαναλυση στον δρομο...

το μετα σου,ειναι σαφεστατα πολυ καλυτερο απο το πριν σου οποτε μαλλον καλη δουλεια εγινε...

το θεμα ειναι οτι αν δεν ξερω με τι αναλογια ρυθμιστηκε δεν μπορω να σου πω αν ειναι ενταξει..."ενταξει"=ασφαλες για παρατεταμενη χρηση τερμα γκαζιου με 5η-6η...
    Kαλησπέρα, ναι αυτό ξέχασα να το πώ ο βλάκας και έμεινα μόνο στο διάγραμμα. Το μηχανάκι ρυθμίστηκε όπως λες στο δρόμο, με ένα μηχανημα που δεν θυμάμαι πώς λέγετε ( enevator ή κάπως έτσι) το οποίο κάνει εγγραφή της βόλτας. Το μίγμα ρυθμίστηκε στο 13,1 με 13,2/1.

Αρχικά δημιουργήθηκε από maron
    oi dynamometriseis pou exeis postarei exoun diafora sto poses strofes anevazoun.

den kserw me ti taxytita eginan

an eginan me 6 einai eykolo

alla gia na min se mperdepsw allo
    mporeis na kaneis ayto pou perigrafeis se gsxr 1000 2006???
    se oles tis taxytites???
    με εκτη εγιναν και οι δυο...απλως η μια του νορμαλ εχει τον γνωστο κοφτη της 6ης στις 10.070 ενω η αλλη ειναι με gps mod κι ανεβαζει κανονικα...

μπορω να το κανω και σε 1000 κ5-6 μια κι εχω και definition maps και το software αλλα δεν εχω ετοιμη καλωδιωση οπως για τα μπουσα... και δεν σκοπευω να φτιαξω...κι αυτο γιατι πλεον εχω ελαχιστους με 5-6...σχεδον ολοι τα εχουν δωσει κι εχουν παρει εχουν 7-8...γι αυτα δεν παιζει σπασιμο του μαμα εγκεφαλου οποτε εχουν βαλει em pro και τους τα σεταρω με αυτο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από ThanosGSXR
    Kαλησπέρα, ναι αυτό ξέχασα να το πώ ο βλάκας και έμεινα μόνο στο διάγραμμα. Το μηχανάκι ρυθμίστηκε όπως λες στο δρόμο, με ένα μηχανημα που δεν θυμάμαι πώς λέγετε ( enevator ή κάπως έτσι) το οποίο κάνει εγγραφή της βόλτας. Το μίγμα ρυθμίστηκε στο 13,1 με 13,2/1.
    αν εγινε με κρυο καιρο εισαι ασφαλης...

καλες βολτες...

Πυροβολημένο μέλος
    αν εγινε με κρυο καιρο εισαι ασφαλης...

καλες βολτες...
    Nαί , η αληθεια είναι οτι είχε καπου στους 5 βαθμούς. Υποθέτω οτι θα έχει να κανει με την πυκνότητα του αέρα.

GSXR 1000 K5

Το μικρο μου 1000!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc00125.jpg 
Προβολές:	308 
Μέγεθος:	31,6 KB 
ID:	158720

kantalis

na kai to diko moy motori meta ta teleytea dragster

185 aloga me 11.7 ropi troxo panta etsi

Όνομα:	suzuki k6 1000.jpg 
Προβολές:	259 
Μέγεθος:	20,3 KB 
ID:	159052

Φρέέέένοοοο!! *&^%#@& Το avatar του/της pipis
    να και το δικό μου!!! πρεπει να φάει λιγακι ακομη.......

Υ.Γ. όποιος έχει κανα power commander για K4 600 κ δεν το θέλει, πραγματικά θα το δεχθώ!! όχι για εμένα.... αλλα για το κακόμοιρο το GSX-Rακι μου!!!

Φρέέέένοοοο!! *&^%#@& Το avatar του/της pipis

Όνομα:	dyno.jpg 
Προβολές:	205 
Μέγεθος:	69,1 KB 
ID:	159665

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. δυναμομετρησεις, 0-400, Gs, klp klp
    από PALADIN στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 16/05/2006, 09:09
  2. Δυναμομετρησεις διαφορων vfr
    από hornet στο forum Honda VFR's