Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 45

Θέμα: Νέα μηχανή --- Street --- Γνώμες

Νέα μηχανή --- Street --- Γνώμες

Καλησπέρα,
    Μέχρι τώρα είχα διάφορα παπιά , πρόσφατα πήρα ένα dominator 250 δεύτερο χέρι και πλέον μου μπήκε το μικρόβιο και θέλω να εκπληρώσω το απωθημένο μου και να πάρω μια μεγαλύτερη street μηχανή.
    Πάντα είχα κόλλημα με τa CB που είναι και το μόνο "μεγάλο" που έχω οδηγήσει. Προτιμώ παλιάς αισθητικής μοντέλα , στρογγυλοφάναρα, έχω διάφορα υπόψιν σε yamaha ,honda, suzuki .

Θέλω να είναι ευέλικτο , για καθημερινή χρήση(μόνο με αυτό θα μετακινούμαι) αλλά και να κάνει άνετα μεγάλα ταξίδια.
    Αν είναι δυνατόν να έχει χαμηλή κατανάλωση και εννοείται να μην είναι πολύ απαιτητικό. Από 400 κυβικά και πάνω και τιμή πάνω κάτω στα 5000 (και παραπάνω,δόσεις θα βάλω έτσι και αλλιώς)
    Έχετε να προτείνετε κάτι;;

--Είναι too much να πάω απο τα 250 κατευθείαν στα 1000+ κυβικά;

Ευχαριστώ

I ride my dreambike Το avatar του/της Locksmith
    Κατά την άποψη μου όχι δεν είναι too much να πας στα 1000, αρκεί να μην είσαι ινδιάνος και σκοτωθείς. Καλό βέβαια θα ήταν να αποφύγεις μηχανάκια που έχουν τη φήμη ότι σκοτώνουν ή αρκετά παλιά, κυρίως για τα φρένα τους, ή την έλλειψη ιδιότητας να στρίβουν, σε γενικές γραμμές. Από κει και πέρα ότι 600-750 ή ότι 1000 πάρεις είναι πάνω κάτω τα ίδια σε ποιότητα, όλα καλά -που λένε- είναι. Καλύτερα δηλαδή να κατασταλάξεις πρώτα στο τι θες και να ρωτήσεις πιο συγκεκριμένα.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις ένα πανέμορφο, ροπάτο, στριφτερό, αξιόπιστο και πολύ χαμηλά τιμολογημένο, SUZUKI SV1000/ SV1000 S, ή αντι για 1000, σε 650 αν δεν θέλεις τόση δύναμη..! Εγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένος απ' αυτή μου την επιλογή.

:rotflmao:
    My SV1OOOS...

SVοεκλογές 2009 - If you SVote for me, I will make your wildest dreams come true! Vote for Pedro

>> Πωλείται άριστο YAMAHA Tenere XTZ 660 '91

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67

Re: Νέα μηχανή --- Street --- Γνώμες

Αρχικά δημιουργήθηκε από spiridaus

1. να κάνει άνετα μεγάλα ταξίδια.

2. --Είναι too much να πάω απο τα 250 κατευθείαν στα 1000+ κυβικά;
    1. Γυμνό και άνετα ταξίδια είναι δυο καταστάσεις που δε συνάδουν.

2. Γιατί να το κουράσουμε οι μισοί να προσπαθούμε να σε πείσουμε για τα μικρά βήματα κι οι άλλοι μισοί να λένε πως μπορείς να πάρεις ό,τι να 'ναι γιατί εκείνοι ανέβηκαν με την μία σε ΧΧ χωρίς να έχουν πέσει ποτέ (χεράδες) απλά πήγαινε απευθείας στο τζίξερ.

------------------------------------------------------------------

Σε πρώτο πλάνο τα παραπάνω.

Σε δεύτερο πλάνο, κοίτα το πολύ τίμιο bandit.
    -----------------------------------------------------------------
    Σε τρίτο πλάνο ο καιρός φτιάχνει. Τον επόμενο χειμώνα θα είσαι πάνω σε μηχανή ή είναι μόνο για τους εαρινούς μήνες; Μη βάλεις δόσεις για 6 μήνες δεν αξίζει.
    --------------------------------------------------------------------
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

ΑΡΧΑΙΟ ΜΕΛΟΣ
    παπακι και 1000!!! ολα τα αλλα ειναι τζαμπα λεφτα...

Από τα γυμνά τότε ,ποιο είναι το πιο ταξιδιάρικο ;

Χειμώνα - καλοκαίρι κυκλοφορώ, δόσεις θα βάλω παραπάνω απο 6 σίγουρα.

¨Οσο για τα κυβικά δεν έχω πρόβλημα και με τα 650 μια χαρά καλυμμένος είμαι και δεν είμαι "ινδιάνος" χεχε, απλά έχω βρέι κάποια μεταχειρισμένα 1000-1300 που μου αρέσουν πολύ (π.χ. xjr) για αυτό το σκέφτομαι. Από ότι καταλαβαίνω road εσύ είσαι υπέρ των μικρών βημάτων ,ε ; Και εμένα αυτό μου φαίνεται πιο λογικό.

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Έχεις πμ
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    ΕΓΩ θα ελεγα μεχρι 750 κυβικα....

γιατι? γιατι να πληρωνεις τα ιδια τελη κυκλ. με ενα ΙΧ αυτοκινητο και το 1000αρι σου μεσα στην πολη να "πινει" σαν νεροφιδο την βενζινη? εκτος αν εχεις παπι στην ακρη και παρεις μεγαλο ετσι για το γαμωτο και τα ταξιδια...

600-750 ειναι οτι πρεπει για μεταβαση Also
    Accipere quam facere praestat injuriam

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Bandit 650
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

1. to na pareis 1000 einai ligo apotomh kai epikindinh allagh (kata thn apopsh mou) alla oti kai na parei prosexe kai dose lefta na pareis 1 KALO kranos (kai auto forato panta)
    2. mias pou sou aresoun ta stroggilofanara koita to DUCATI MONSTER 620 kai to TRIUMPH STREET TRIPLE, einai kai ta 2 sto stilaki pou 8es (stroggilofanara) , ropata, pollh kales anartiseis kai teleia frena... ( prosopika 8a sou protina perissotero to monster gia thn diafora sta aloga)
    3. to ta3idh me tetoies mhxanes einai kapos kourastiko logo tou aera pou tros (kai idika sta polla xiliometra)
    4. sxetika me tis apetiseis pou les, ola ta mhxanakia an exoun kanei sthn ora tous ta servis einai sxedon ok, alla panta kati pezei na sou bgalei...
    5. auta ta 2 pou sou protina exoun ligo poio akrhbh sintirish apo tous iapones alla pisteuo oti a3izoun ta lefta tous kai me to parapano...

kalh skepsh kai otan pareis thn apofash enimerose mas...
    http://www.youtube.com/watch?v=_LRtticU6ZU&feature=channel_page

Το σίγουρο είναι ότι πάω μέχρι 750cc max .
    Με προβληματίζει όμως το ότι τα μηχανάκια που θέλω δεν κάνουν για ταξίδια και εχω σκοπό να κάνω αρκετά.

@loco το monsteρ μ'αρέσει και εμένα αλλά είναι για συνεπιβάτη δεν βολεύει πολύ,σωστά;

ριξε και σ'αυτο μια ματια [ SV 650 ]

τα ΜΤΧ πουλιουνται σε ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ τιμες....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	sv650sk6.jpg 
Προβολές:	1034 
Μέγεθος:	36,2 KB 
ID:	158846

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    ριξε και σ'αυτο μια ματια [ SV 650 ]

τα ΜΤΧ πουλιουνται σε ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ τιμες....
    +1000

Αρκεί να μη το πάρει σε κίτρινο...

h 8esh tou sunodhgou den einai kai kanapes alla einai mia xara (toulaxiston gia mena),
    koita na pareis kati pou 8a sou aresei (kai pou pisteueis oti den 8a einai uperboliko gia'sena)
    kai ase ton sunodhgo... se opoion aresei as anebenh...
    sthn telikh skepsoun na pareis kati pou den 8a sou aresei kai toso (den milao gia na pareis to MONSTER alla genika) mono kai mono gia einai o sunodhgos aneta... apo 1 sumeio kai meta 8a to kabalas kai 8a 3eneroneis...

sxetika me to ta3idia, an den pisgeneis me to polla xiliometra paleuete to 3ulo apo ton aera (toulaxiston etsi mou exoun pei filoi me ghmna mhxanakia)

LEPTOMERIA:
    oti kai na pareis an einai metaxeirismeno mhn doseis oute 1 euro prokatabolh an den to dei kapoios mhxanhkos pou empisteuese kai sou pei oti einai ok....
    http://www.youtube.com/watch?v=_LRtticU6ZU&feature=channel_page

Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Αρκεί να μη το πάρει σε κίτρινο...

:a28: :a28: :a28: :a28: :a28: :a28: :a28: :a28: ΚΙΤΡΙΝΟ μαμαει

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	svc.jpg 
Προβολές:	1047 
Μέγεθος:	34,5 KB 
ID:	158893

Αρχικά δημιουργήθηκε από aoc7
    παπακι και 1000!!! ολα τα αλλα ειναι τζαμπα λεφτα...

Oκ ότι πεις...

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μηχανη ss! Γνωμες....
    από Hondakias23 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2010, 09:51
  2. ΝΕΑ Sidi Street Burner
    από SUZUKAKIAΣ στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 08/05/2008, 19:48
  3. Ψαχνω για νέα μηχανή...
    από giannisbreva750 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2007, 17:14
  4. Απαντήσεις: 64
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2005, 17:00

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ