apo mod
apo mod
ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΧΡΗΣΤΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ.Αρχικά δημιουργήθηκε από pissaman
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κανονικά, πρέπει να βάλουν διόδια στο μπουρνάζι!
Αλήθεια, ξέρετε πόσα SS παίζουν στο μπουρνάζι με τετράγωνα λάστιχα?![]()
![]()
![]()
ΤΙΤΑΝΙΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΩΣΟΠΙΚΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.
ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΚΑΙ 5 ΒΟΛΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΤΣΙ ΤΗ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ![]()
Έλα ρε τίγκα!Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΧΡΗΣΤΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ.
ΤΙΤΑΝΙΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΩΣΟΠΙΚΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.
ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΚΑΙ 5 ΒΟΛΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΤΣΙ ΤΗ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τσάκο άλλη μία![]()
![]()
Το παιδί θέλει να κάνει αισθητή την παρουσία του!!!
Βλέπε ....![]()
υπερ23, 24, 22, κάπου εκεί!
![]()
ΟΠΟΙΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ
ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ADMINISTRATORS ΚΑΙ ΜΟD ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΚΤΡΑΠΕΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ
Έχει άμμουδιά στην άλλη παραλία? Δε μου αρέσουν τα βότσαλα!Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από pissaman
Έχει άμμουδιά στην άλλη παραλία? Δε μου αρέσουν τα βότσαλα!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ε βρέ SCBR1000RR, ξεχνάς οτί υπάρχουν και άτομα που δεν μπορούν να καταλάβουν και να προσδιορίσουν την έννοια του χαβαλέ !!! Και ξέρεις ε! Αυτό συνήθως γίνεται γιατί αυτοί είναι που είναι στην πραγματικότητα ``κολλήμενοι`` και τσακώνονται πραγματικά μεταξύ τους για το τι καβαλάει ο καθείς...
![]()
![]()
vrooommmmm!!!
Αλήθεια εσύ σε πιά παραλία πηγαίνεις με το κουβαδάκι σου???Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
![]()
![]()
![]()
![]()
vrooommmmm!!!
apo modΑρχικά δημιουργήθηκε από LittleJohn
Ε βρέ SCBR1000RR, ξεχνάς οτί υπάρχουν και άτομα που δεν μπορούν να καταλάβουν και να προσδιορίσουν την έννοια του χαβαλέ !!! Και ξέρεις ε! Αυτό συνήθως γίνεται γιατί αυτοί είναι που είναι στην πραγματικότητα ``κολλήμενοι`` και τσακώνονται πραγματικά μεταξύ τους για το τι καβαλάει ο καθείς...
![]()
![]()
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΡΓΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΜ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ
Ρε τίγκα,
χαλάρωσε ρε!
Τσάκο άλλη μίαγιατί οι πρώτες δε σε έπιασαν!
Έλα και είναι παρασκευή και δε μπορώ τέτοια πράγματα παρασκευάτικα!![]()
![]()
ΤΩΡΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ, ΟΧΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ.
ΝΑ ΤΣΑΚΩΣΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΙΑΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Ή ΟΧΙ;
ΚΑΙ ΠΟΥ ΄ΣΤΕ, ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΣΗΚΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΟΥΛΑ![]()
ΧΩΣΤΕ ΤΑ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τσάκο μίαπου την έχω ανοίξει (για να μην ζεσταίνετε)
και πέρνεις άλλη μετά!![]()
ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΕΧΥΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΨΩ ΤΗ ΜΠΕΡΔΑ ΜΟΥΑρχικά δημιουργήθηκε από pissaman
τσάκο μίαπου την έχω ανοίξει (για να μην ζεσταίνετε)
και πέρνεις άλλη μετά!![]()
![]()
![]()
xik, μπαααααααααααα xik:hypnotize :hypnotize
SAN THN BMW ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ!!!!!!ΔΕΝ ΦΤΟΥΡΑ ΑΛΛΗ ΜΑΛΑΚΟΜΗΧΑΝΗ!![]()
![]()
![]()
ΑΧ ΝΑ ΤΙΣ ΠΛΑΚΟΣΩ ΜΕ ΜΙΑ ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΩΡΕΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!
:rotflmao:
to poli to tiriri ,moy zalizi to poyli......