Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 57

Θέμα: i texni tis ptwsis!

nai i alithia einai pws arketes fwres epesa kai einai poli pithanon na xanapesw me auta pu kanw...

alla egw milaw gia glistrima kai me tus dio troxus tautoxrona kai oxi apla na to swseis alla na to diasedazeis kiolas!!

:wacko:

den einai gia olus!!

prosopika ematha na peftw swsta (kalo kai auto e?) otan ekana inline scates-blades... xerete patinia polles fores kai scateboard..

oso gia ta podilata den to sizitame...

stupid is hwo stupid does mem... (forest gump)

A.I.R.P. Το avatar του/της pissaman
    Affiliate
    Εγώ πάντως, πηγαίνω πολύ Σέρρες, αν καταφέρεις να γλιστρήσεις εκεί και εμπρός και πίσω, τράβα να τρέξεις και στο πρωτάθλημα!

Είναι πάρα πολύ σημαντικό να ξέρεις να πέφτεις, σημαντικότερο είναι να ξέρεις να αποφύγεις την πτώση!
    Προτιμώ το δεύτερο!

Σίγουρα βοηθάει να μην φοβάσαι, αλλά για μερικούς ανθρώπους δε γίνετε αυτό! Όταν έχεις πίσω σου, δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις που αν χτυπήσεις, καταστράφηκαν, τότε φοβάσαι μην πέσεις.
    Επίσης, είναι πάρα πολύ εύκολο να κάνει ινδιανιλίκια με παπάκια και σκούτερ, αν όμως δοκιμάσεις να ντριφτάρεις, μπρος - πίσω, με το ΧΧ. τότε να σε δω!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Do You Ride? Ανταλλακτικά Μοτο
    Τα πάντα είναι εφικτά! Είναι απλά θέμα χρόνου και χρήματος!
    Videos

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan

Δηλαδή, όταν επεμβαίνουμε στην μεταβολή δυναμικής ενέργειας του κλειστού ενεργειακά συστήματος μηχανής εδάφους (κοινώς σηκώνουμε το μηχανάκι) ΔΕΝ κάνουμε καλά ????
    Δε νομίζω ότι είναι κλειστό σύστημα...

Τίμιος Γιάννης.. Το avatar του/της Arcteryx
    Παιδιά εγώ έχω το εξής πρόβλημα.. εδώ και λίγο καιρό που έχω βάλει λάστιχα.. προσπαθώ να πέσω και δεν μπορώ! Πλαγιάζω, πλαγιάζω, πλαγιάζω.. και δεν λέει να πέσει η μηχανή! Ρε συμφορά που μας βρήκε..

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	lastixomprosta.jpg 
Προβολές:	71 
Μέγεθος:	88,9 KB 
ID:	16551
    That which does not kill us
    makes us stronger..

koita an thes na peseis esi gire to kefali su brosta... ki allo... ki allo
    kai kapia stigmi tha fas ta moutra su...

twra an thes na pesei i mixani sou protina na tin rixeis apo to stant i an thes na pesei kala apo ton likavito..

:rotflmao:

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Θεωρώ το όλο ποστ, τουλάχιστον απρεπές και προσβλητικό γιατί διακωμωδεί ένα γεγονός που έχει συμβεί σε όλους μας και ευτυχώς είμαστε ακόμα εδώ και το συζητάμε.

Υπάρχουν όμως και πάρα πολλοί (δυστυχώς) φίλοι και γνωστοί που δεν είναι εδώ από το αποτέλεσμα μια πτώσης.

Τα περί καλλιτεχνικού πατινάζ και την ρίχνω από το stand μου γυρνάνε τα έντερα ιδιαίτερα όταν σκέφτομαι τις δικές μου πτώσεις.

Αν θέλαμε να κάνουμε πλάκα να το βάζαμε από την αρχή στα ανέκδοτα κι όχι εδώ μέσα.

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Arcteryx
    Παιδιά εγώ έχω το εξής πρόβλημα.. εδώ και λίγο καιρό που έχω βάλει λάστιχα.. προσπαθώ να πέσω και δεν μπορώ! Πλαγιάζω, πλαγιάζω, πλαγιάζω.. και δεν λέει να πέσει η μηχανή! Ρε συμφορά που μας βρήκε..
    Και δεν χαιρεσαι? Μετα την πτωση ολα αλλαζουν (και σοβαρευουν)......

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
    Και δεν χαιρεσαι? Μετα την πτωση ολα αλλαζουν (και σοβαρευουν)......
    ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΦΕΥΓΕΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΞΑΝΑΟΔΗΓΗΣΕΙΣ ΟΡΙΟ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ

Τίμιος Γιάννης.. Το avatar του/της Arcteryx
    Sorry δεν ήθελα να προσβάλλω κανέναν.. και εγώ έχω πέσει και μου έφυγε η μαγκιά..
    Το θέμα είναι να μαθαίνεις απο τα λάθη σου για να ξέρεις καλύτερα την επόμενη φορά και όχι να φοβάσαι να ξανα οδηγήσεις στο όριο ή σε πίστα.. εφόσον βέβαια η πτώση ωφείλεται σε σένα καθαρά και όχι αν σε χτυπήσει κάποιος άλλος.
    Φίλε sniper τις περισσότερες πτώσεις μας τις θυμόμαστε και γελάμε μετά απο καιρό. Πού νομίζεις οτι ωφείλεται μια πτώση; Εξαιρείται το χτύπημα απο άλλο όχημα.. μιλάμε καθαρά για προσωπικό φταίξιμο.
    That which does not kill us
    makes us stronger..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Arcteryx
    Sorry δεν ήθελα να προσβάλλω κανέναν.. και εγώ έχω πέσει και μου έφυγε η μαγκιά..
    Το θέμα είναι να μαθαίνεις απο τα λάθη σου για να ξέρεις καλύτερα την επόμενη φορά και όχι να φοβάσαι να ξανα οδηγήσεις στο όριο ή σε πίστα.. εφόσον βέβαια η πτώση ωφείλεται σε σένα καθαρά και όχι αν σε χτυπήσει κάποιος άλλος.
    Φίλε sniper τις περισσότερες πτώσεις μας τις θυμόμαστε και γελάμε μετά απο καιρό. Πού νομίζεις οτι ωφείλεται μια πτώση; Εξαιρείται το χτύπημα απο άλλο όχημα.. μιλάμε καθαρά για προσωπικό φταίξιμο.
    Φυσικά και τα σκεφτόμαστε (ξανά και ξανά) αλλά για να μαθαίνουμε (και φυσικά δεν μιλάμε να μας ρίξει κάτι/κάποιος άλλος)....

Αλλά δεν μίλαγα για σένα αλλά για το ποστ όπως ξεκίνησε για να καταλήξει σε @@ιες και αστειάκια....

Πάντως εγώ προσωπικά δεν έχω μιλήσει με κανέναν σχετικά με πτώση και να μην έχω δει το πρόσωπό του να αλλάζει έκφραση και να γίνεται σοβαρό και να μπαίνει σε σκέψεις....

Το όλο θέμα ίσως ξεκίνησε από κάποιον που δεν έχει την εμπειρία μίας καλής πτώσης ή τις μόνες πτώσεις που έχει δει να είναι στην Τιβϊ....

Αλλά άμα μάθεις να πέφτεις με τα rollers.... ε μετά όλα εύκολα είναι...... εκεί μαθαίνεις πως πέφτεις με ασφάλεια αν φας high-side με 120+

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

.
    Συμφωνω μαζι σας - η πτωση ειναι μεγαλο σχολειο.......

Εφοσον επεσες σταματας τα κλαψ-λυγμ και σκεφτεσαι που εκανες λαθος, προσπαθεις να στιψεις το μυαλο σου και να μαθεις οσα περισσοτερα γινεται απο αυτο......

Τωρα για την πτωση, το μονο που συμβουλευω ειναι να αφηνεις την μηχανη οσο ποιο γρηγορα γινεται για συνεχισεις μονος σου και οχι αγκαλια με 200+ κιλα καυτο μεταλλο......

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

Eγω παλι..

με τις πτωσεις...δε τα παω καλα...εχω πεσει 2 φορες..τη μια με 120 στο Σουνιο...

οπου απλα δεν επαθα τιποτα....και γυρισα μια χαρα και οδηγουσα κιολας και τι ωραια κτλ..

και αλλη μια με 30 χιλιομετρα...

οπου εκατσα και 2 μηνες στο κρεβατι!
    το να κανουμε πλακα με αυτα δεν εχει νοημα...

πιστευω πλεον οτι ειναι εντελως τυχερο..το τι θα παθεις απο μια πτωση...και πραγματικα ειναι πολυ δυσκολο να οδηγεις και να εχεις στο μυαλο σου οτι τωρα..θα πεσω..ωχ εκει θα πεσω..κτλ.
    καλυτερα να μην οδηγεις!

επισης το αν εχεις εμπειρια απο πτωσεις δε νομιζω οτι βοηθα σε κατι..
    αν σου κατσει η στραβη..το μονο που μπορεις να ξερεις απο εμπειρια...ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙΣ!φυσικα με εξοπλισμο σωστο...αλιως...χεστα ...
    Το θεμα ειναι να προσπαθεις οσο μπορεις να ''βλεπεις''που υπαρχει ο κινδυνος να πεσεις!
    φυσικα αν στη δυσκολη στιγμη μπορεις και κρατας τη ψυχραιμια σου...θα βοηθησει στον να αντιδρασεις σωστα..αν ξερεις φυσικα ποιο ειναι το σωστο και αν υπαρχει και κατι σωστο στην ολη υποθεση!

τωρα μπορει καποιος ο οποιος οδηγει χωμα κυριως να πει οτι ξερει να πεφτει..και καλα θα λεει...αλλα ειναι αλιως στο χωμα και στις ταχυτητες που πιανει εκει..και διαφορετικα σε μια ασφαλτινη διαδρομη....οπου εχεις πιασει και καμποσα μιας και εισαι γληγολος...

εκει ξερεις δε ξερεις...δεν μπορεις να κανεις και τιποτα!

απο κει και περα σονι22 αν πεσεις ...και ξυπνήσεις μετα απο κανα μηνα ...και σου εχει κοπει και κανα χερι η κανα ποδι..και στο πουνε με τροπο..

ελα εδω παλι να γραψεις με αστειο υφος τι εμαθες και εσυ απο πτώσεις!
    μεχρι τοτε..μη κανεις πλακα..γιατι μετα θα νιωθεις ασχημα και για τον εαυτό σου και αυτα που γραφεις εδω!

epidei to eftiaxe o ipofenomenos to thema auto ofilw na parathesw...

exw figei me 80km/h (frenarontas apo ta 120) se gremo... kai exasa ena mikro komati sarkas apo to podi mou... stravosa kai to kokalo mou alla eftixos den to espasa... vrika stous diakoptes ton fwtwn kathos efeuga panw apo tin mixani kai ekini xoropidage sta vraxia... meta den borusa na stathw panw sto mixanaki alla den to evala katw... me to mixanaki girisa spiti mou (7xiliometra) kai to podi na trexei aima...
    den einai tipota se sxesi me alous travmatismous pu borei na exei pathei kaneis...

episeis exw figei se alma 4 metrwn (ida tin skia mou sto edafos kai ta xreiastika) kai exw skasei me to kefali kai xoris kranos...

exw episeis prosperasei leoforeio ekdromiko pigenodas me tin plati eftixos foraga kranos...

kai afta einai mono liga hilights giati apo kapakia, glistrimata kai den simazeuete exw polla...

high-siding den mu exei tixei pote na exw pesei giati stin zakintho den exoume toso kalus dromus...

kotsia (gia na min pw alli lexi kai prosvalo kapion xwris na thelw) den apoktas an den gnorizeis i den fadazese pws tha peseis.

kathe fora pu anevenw se mixani-mixanaki gnorizw pws bori na min boresw na xana anevw se mixani ...

kai omws gelaw oso kaneis me tis ptwseis mou.
    kai apo tarzanies ston dromo allo tipota!

an den boreseis na simfiliotheis me tin idea oti to mono siguro stin zwi einai pws kapia stigmi tha pethaneis kai tha prokaleseis pono se osous agapas kai se agapane den eise axios gia dimiourgia...

den thelw na pw perisotera...

opoios den to exei piasei to thema den to exei piasei...

den borw na kanw tipota gia auto...

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ti gnomi exete gia to vstrom 650???
    από vstrom650 στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2007, 11:56
  2. to prwto tis xronias!
    από Nefeli- στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 06/01/2004, 21:48
  3. To gramma tis pontias manas... (Syggnomi Petri)
    από delichoussein στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 16:06
  4. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2003, 11:23
  5. ti pezetai me ta grammatia ???????
    από ele@s στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 14:17

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε