Σελίδα 97 από 212 ΠρώτοΠρώτο ... 47879293949596979899100101102107147197 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.441 έως 1.455 από 3169

Θέμα: GSF 600/650 s Bandit

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tsofras
    χαιρετώ την παρέα των Bandit , επειδή μου τράβηξε την προσοχή το συγκεκριμένο μοντέλο, μπορείτε να μου πείτε πως και είναι τόσο φθηνό?

Sorry αν είναι βλακώδης η ερωτησή μου
    Εγώ θα έλεγα : Χρηση γνωστης και δοκιμασμενης τεχνολογιας και τεχνογνωσιας.

Περα απο τον υδροψυκτο κινητηρα που ειναι καινουργιος,δεν εχει καποια αλλη τεχνολογικη υπεροχή.
    Ουτε εξεζητημενες αναρτησεις,ουτε εξεζητημένα φρενα.

Για καποιον που ζηταει ενα ας πουμε all around μηχανακι δρόμου...δεν θα επρεπε να κοστιζει και παραπανω.

Μέλος Το avatar του/της tsofras
    αν και θα αργήσω κάποιους μήνες μέχρι να ξαναπάρω μηχανή, και τα λεφτά θα βγούν τσίμα τσίμα, πιστεύω ότι η τιμή του είναι αρκετά δελεαστική.
    Δεν ξέρω βέβαια σχεδον τπτ για το συγκεκριμένο μοντέλο, αλλά εξωτερικά μου αρέσει....

Οπότε αρχίζω το διάβασμα

Υ.Γ. καλά μιλάμε ρυθμούς chat έχετε σε αυτό το τοπικ.
    Υ.Γ. φωτος ρε παιδιά που έχετε παραθέσει για οφθαλμόλουτρο, γιατί σε αυτό το ποστ δεν βρήκα και πολλές
    http://tsofras.blogspot.com

αν και θα αργήσω κάποιους μήνες μέχρι να ξαναπάρω μηχανή, και τα λεφτά θα βγούν τσίμα τσίμα, πιστεύω ότι η τιμή του είναι αρκετά δελεαστική.
    Δεν ξέρω βέβαια σχεδον τπτ για το συγκεκριμένο μοντέλο, αλλά εξωτερικά μου αρέσει....

Οπότε αρχίζω το διάβασμα

Υ.Γ. καλά μιλάμε ρυθμούς chat έχετε σε αυτό το τοπικ.
    Υ.Γ. φωτος ρε παιδιά που έχετε παραθέσει για οφθαλμόλουτρο, γιατί σε αυτό το ποστ δεν βρήκα και πολλές
    Και οσο το εχει η αντιπροσωπεια ακομα...κανε κανα test ride.
    Εκει θα σου λυθουν οι περισσοτερες αποριες...γιατι ως γνωστον...περι ορέξεος...

τι εννοείς όσο το έχει ακόμα? Παίζει να το σταματήσει?

Παλαιό μέλος
    Επειδή όπως λες θα αργήσεις ακόμα, τότε σε κάνα μήνα θα έρθει το καινούργιο μοντέλο.....

Καμία σοβαρή αλλαγή εκτός από το καινούργιο φέρινγκ που είναι πολύ πιο ωραίο!

Φρένα - άγκυρες από το αδερφάκι του το 1250
    Αναρτήσεις - τίποτα το φοβερό...στρίβει είναι σταθερό όλα καλά...αν θες ρυθμούς ss τότε παίρνεις ss. Βέβαια αν είσαι χεράς μπορεί και να το εξαντλήσεις γρήγορα...εγώ είμαι κουλάδι οπότε δεν πρόκειται!
    Σχεδιασμός - εμένα μου αρέσει πολύ...για αυτό και το πήρα άλλωστε
    Ταξίδι - Φόρτωμα: σαμάρια, σάκος, tank bag και παραμένει βράχος στον δρόμο. Βοηθάει και το βάρος του βέβαια. Αλλάζεις ζελατίνα και είσαι αρχηγός! Η σέλα εμένα με ξένισε στην αρχή και μου φάνηκε κουραστική αλλά τελικά δεν είναι έτσι!

Εν ολίγοις αν σου αρέσει πάρτο. Μην σε απασχολεί το ότι είναι φτηνό! Στην Ευρώπη αν το ψάξεις λίγο θα δεις ότι ξεπουλάει!! Βέβαια εμείς εδώ οι Ελληναράδες με ?700 τον μήνα θέλουμε μηχανάκι απο 9-10.000 και πάνω - γιατί τα ακριβά είναι και καλά - οπότε το σνομπάρουμε (άσε που δεν έχει τελική 300κμ/ω, τραγικό!).

Αυτά.....

Α, αν σε ενδιαφέρουν ταξίδια ποιο πολύ τότε κοίτα και το 1250....πολύυυυ πιο άνετο από οτι λένε, βασικά ταξιδέυεις με 6.000 στροφές αντί για 8.000...

Έχουμε φωτό για το καινούριο? Γιατί μάλλον μετά απο Σεπτέμβρη θα πάρω με το καλό.
    Και εγώ κουλάδι είμαι :rotflmao: και εμπειρία απο μεγάλα δεν έχω, ένα cbf250 είχα.
    Όσο για την τιμή, δίκιο έχεις, αλλά δυστυχώς έτσι μας έχουν καταντήσει να σκεφτόμαστε, όταν όλα στην κατηγορία του ξεκινάνε απο 7.000ε (αν κάνω λάθος πείτε)

Οπότε και με το 650 μια χαρά θα είμαι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της cptm
    Photo από το καινούριο εδώ: http://www.mototriti.gr/news/PREVIEW...category_id=80

Αν σε ενδιαφέρει κάπου στις αγγελίες κυκλοφορεί ένα μεταχειρισμένο με λίγα χιλιόμετρα στις 5,000 ? περίπου.

δυστυχώς έχω πάρα πολλά έξοδα αυτή τη στιγμή λόγω σπιτιού και γάμου, μακάρι να μπορούσα να την τσίμπαγα και τώρα, αλλά αναγκαστικά θα περιμένω

Πολύ ωραίο και το καινούριο

τι εννοείς όσο το έχει ακόμα? Παίζει να το σταματήσει?
    Εννοω οσο θα το εχει για test ride....οχι οσο θα το εχει για πωληση.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zvailakis
    Η σέλα εμένα με ξένισε στην αρχή και μου φάνηκε κουραστική αλλά τελικά δεν είναι έτσι!
    Εμενα συνεχίζει και με ξενιζει.Για να ειμαι ανετα παω πολυ μπροστα στο τεποζιτο.Δλδ.η μιση σελα πισω μου μενει ανεκμεταλευτη.Και να θελω να καθησω εκει...ερχεσαι σε περιεργη γωνια με τα χειριστιρια και τους λεβιεδες των ποδιων.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zvailakis
    Εν ολίγοις αν σου αρέσει πάρτο. Μην σε απασχολεί το ότι είναι φτηνό! Στην Ευρώπη αν το ψάξεις λίγο θα δεις ότι ξεπουλάει!! Βέβαια εμείς εδώ οι Ελληναράδες με ?700 τον μήνα θέλουμε μηχανάκι απο 9-10.000 και πάνω - γιατί τα ακριβά είναι και καλά - οπότε το σνομπάρουμε (άσε που δεν έχει τελική 300κμ/ω, τραγικό!).
    [/B]
    Στη Γερμανια και στην Αγγλια εχει forums με πανω απο 12.000 μέλη.
    Τα αεροψυκτα 600αρια και 1200αρια που κυκλοφορουνε εκει εχουν πανω απο 90.000 απροβληματιστα χλμ πανω τους.
    Και οπως πολυ σωστα ειπες....εδω ειναι Ελλαδα.R1 , XT και Dainese....
    Οτι δεν ξερουμε μας φοβιζει και το απορριπτουμε.

Μολις παρέλαβα αυτα ---> http://i8.ebayimg.com/07/i/001/1b/61/926a_1.JPG

EBC Double -H Sintered Streetbike Pads

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Σχετικα με ελαστικα.
    Οταν ερθει η ωρα....εχετε και αυτο στο νου σας.

http://www.mandp.co.uk/productInfo.aspx?catRef=557311

Ηδη 3 συναδελφοι μου εχουν παραγγειλει για τα μηχανακια τους.

Ενδεικτικα αναφερω τιμες για το "δικο" μας:

Metzeler Sportec M3
    Μρποστινο------>91 λιρες
    Πίσω------------->113 λίρες
    Μεταφορικα---->20 λιρες

Συνολο 224 λίρες δλδ. 239 ευρω μεχρι την πορτα.

Εδω τα ιδια λαστιχα κυμαινονται απο 350 ως 370 ευρώ

+1 ο τύπος είναι απίστευτος !!!!!

και αξιόπιστος!!!!!!!
    Bandit 650 s ABS K7

Ρε κοπέλια !!! Το έιχα βάλει και παλιά στις αγγελίες
    αλλα δεν το διάβασε κανένας με Bandit .

Απο λάθος έχω ενα σετάκι καρίνα, φτεράκι πίσω προσταευτική σχάραα για το ψυγείο Λαδιου αφόρετα για το 650 του 2005-2007

απο λάθος τα παράγγειλα για το δικό μου το οποίο κατα την Suzuki ειναι 2008 ( Αν Και αγορασμένο Δεκέμβριο του 2007 )

εαν ενδιαφέρεται κανένας με τέτοιο ληστή ας μου στείλει ενα pm τα δίνω με ενα συμβολικό ποσο !!
    Bandit 650 s ABS K7

Το Metzeler Μ3 το φορούσε το δικό μου όταν το πήρα πίσω, μπροστά είχε ένα Bridgestone. Το έλιωσα σε 2 πήγαινε/έλα Θεσ.κη και σε 5000 χιλιόμετρα συνολικά. Όταν λέμε λιώσιμο, το εννοώ, λινά. Δε θα το ξαναέβαζα. Φτηνό μεν, αλλά...

Με 'γειά Portis άντε να τη δούμε και live στον καφέ!

tsofras θα το πρότεινα με κλειστά μάτια, ειδικά σε κάποιον σχετικά άπειρο. ΠΟΛΥ φιλικό, άνετο για 2, ότι πρέπει. Ότι δεν κάνει, απλά δε χρειάζεται στο 90% του κόσμου. Και πίστα μπαίνει, και μαρσπιεδάκια αφήνει στην άσφαλτο και ντροπιάζει και τις κότες με τα SS άμα λάχει.

Σήμερα οδήγησα πάλι το Ζ που κόντευε να πιάσει αράχνες. Έχουμε και λέμε: Έμεινα από βενζίνη αλλά ως μέγας κ*λόφαρδος στην κατηφόρα 1χλμ πριν το βενζινάδικο οπότε ρολάρισα χαλαρά ως την αντλία και γυρνώντας σπίτι παραλίγο να γίνω χαλκομανία-σιδερότυπο στην πόρτα ενός Astra αλλά ο τύπος (πάλι καλά) είδε το μπλοκαρισμένο μπροστινό της προσπάθειας να αποφύγω τους δύο που πετάχτηκαν πριν από αυτόν (άσχημο σκηνικό γενικά) και σταμάτησε... Και τη γλίτωσα. Παρατήρηση #1: Ο άγιος ABSιος θα έπρεπε να είναι στάνταρ εξοπλισμός και ας λένε ότι θέλουν οι γρήγοροι ξερόλες. #2 το μπροστινό του Z ενώ είναι μαλακό γενικά, έχει εξαιρετική ικανότητα να μην τερματίζει και να ακολουθεί απροβλημάτιστα το δρόμο ακόμα και μπλοκαρισμένο. Εντυπωσιάστηκα από το γεγονός ότι δεν τρόμαξα καθόλου! Το οποίο και σημαίνει, revalving-ελατήρια-λαδάκια με την πρώτη ευκαιρία στο Bandit. Η άλλη παλαβή σκέψη ήταν να βάλω πηρούνι από παλιότερο GSXR αλλά δε θα παίρνει τα φρένα και τους αισθητήρες του ABS μάλλον.

Για το πισινό, πέρα από το ελατήριο που καλό θα ήταν να το προσαρμόσει κανείς στο βάρος του, το "καλό" αμορτισέρ πάντα θα χαντακώνεται από το πολύ ελαστικό πλαίσιο και το σιδερένιο ψαλίδι, μεγάλο αναρτώμενο βάρος. Αν δε σκοπεύεις να το σκίσεις το μηχανάκι οριακά, δεν έχει νόημα η αλλαγή. Εκτός αν τα έχεις και δε σε νοιάζει να τα δώσεις, οπότε... Με 'γειά!

Παλαιό μέλος
    Από την άλλη αν τα έχεις τα ??? βάζεις ohlins μπρος πίσω με ?1000 (παράδειγμα) αλλά και πάλι έχεις μια μηχανή φτηνότερη από τους ανταγωνιστές (cbf)!!! Και πολύ ανώτερη!

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Προχθές πήρα το busa ενός φίλου...Είχα καιρό να καβαλίσω & είχα ''ξεχάσει'' την απίστευτη ροπή!!H μηχανή σκίζει από 3.000rpm & πάνω.........
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Παρόμοια θέματα

1. καταναλωση gsf 600s
    από salivaras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2008, 20:28
  2. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  3. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •