Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 11 από 11

Θέμα: Ελατηρια και λαδια αναρτησης για 1000 κ7

Μέλος

Ελατηρια και λαδια αναρτησης για 1000 κ7

Καλησπερα σε ολους.Εχω γυρω στις 18 000 χλμ και σκεφτομαι να βαλω ελατηρια και λαδια στις αναρτησεις.Ξερει καποιος ποια εταιρια βγαζει και σε τι τιμες και αν δοκιμασε καποιος αν εκανε διαφορα?
    Ευχαριστω προκαταβολικα.
    "ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ"(Τζιεσεξαριος ο εβδομος)
    [img]http://xs321.xs.to/xs321/07474/suzukaki.jpg[img]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Κοίτα εδώ
    http://www.moto.gr/forums/showthread...3%E7+gsxr+1000
    Ολοκληρωμένη λύση.

Αέρα Πατέρα!!!! Το avatar του/της gousouxourou
    προλαβες να κανεις κιολας 18.000? μπραβο μπραβο

Μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
    Κοίτα εδώ
    http://www.moto.gr/forums/showthread...3%E7+gsxr+1000
    Ολοκληρωμένη λύση.
    Καλη περιπτωση φαινεται αλλα ηθελα να τη βγαλω λιγο πιο φθηνα για να βαλω ζαντες.
    Πηρα σημερα σε ενα φιλο και μου ειπε ελατηρια wp και λαδια +εργατικα 200-220 ευρω αλλα
    μου ειπε οτι αν σφιξουμε το μπροστινο ειναι πιθανον να βγαλει αδυναμια το πισω και να χρειαστει
    αναρτηση αν δεν στρωσει με σφιξιμο.
    "ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ"(Τζιεσεξαριος ο εβδομος)
    [img]http://xs321.xs.to/xs321/07474/suzukaki.jpg[img]

Τι να σου πω.Πάντως αν θες πάρε το παλικάρι να του μιλήσεις.Απλά θα ξενοιάξεις από αναρτήσεις.Οι τιμή να τις αγοράσεις αρκετά μεγάλη.

Εγω πηρα ohlins ελατηρια μπροστα συν τα λαδια 125 ευρω!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tasos1010
    Εγω πηρα ohlins ελατηρια μπροστα συν τα λαδια 125 ευρω!
    Kαι με τοποθετηση ποσο ?

Τοποθετηση δεν ξερω ποσο, επειδη ειμαι κω και παω σε τοπικο μαστορα που φτιαχνει απο παπι μεχρι διαστημοπλοιο δεν ξερω τι θα φτιαξει με την τιμη θα σου πω ομως γιατι εχω και ενα wp για πισω να βαλω!!!

Η αλλαγή λαδιών και ελατηρίων δεν είναι πάντα σωστή λύση.Πρέπει να διαπιστώσεις τα μειονεκτήματα της ανάρτησεις και να κάνεις τις κατάλληλες αλλαγές.Τα μαμά ελατήρια μπορεί να είναι καλά για το βάρος του αναβάτη και να χρειαστεί απλά ένα σωστό revalving.Γενικά θέλει ψάξιμο και σωστές επιλογές για να βγάλεις ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.Πχ στο δικό μου το GSXR 600K6 τα ελατήρια είναι ήδη σκληρά και δεν θέλει σκληρότερα(πιθανόν 1 νουμεράκι μαλακότερο.)Έγινε revalving και αλλαγή λαδιών με 5αρι WP και πραγματικά είναι ΑΨΟΓΟ.Για σκληρή χρήση δεν χρησιμοποιούν λάδια με ιξώδες μεγαλύτερο του 5 γιατί σπάει εύκολα.
    Έτσι λοιπόν μετρήστε SAG δείτε αν σας φτάνουν οι ρυθμίσεις (δεν είναι τέρμα ρυθμίσεις) και τι ακριβώς θέλετε.Το πίσω τώρα ειδικά στα GSXR για σκληρή χρήση θέλεις άλλο.Προσωπικά κατέληξα σε ένα WP SuperCompetition και είναι άριστο.

Φιλε μου για τα κιλα μου 98 κιολας επρεπε να δινει η αλλαγη μπροστα... Οσο για το πισω εβαλα και εγω ενα wp αλλα μεταχειρισμενο, ποσο πανε αυτα καινουργια να δω αν το πηρα καλα??? Οπως ειπες κιολας αριστο, αλλο μηχανακι αδερφε!!

Τα Super Competition πάνε γύρω στα 1100-1200.Προσπάθησε να ψαχτείς με τις αναρτήσεις γιατί όταν θα καταλήξεις σε μία καλή ρύθμιση πραγματικά θα ξαφνιαστείς με την απόδοση και την βελτίωση του κρατήματος της μηχανής.Καλορίζικο το απόκτημά σου είναι εξαιρετικό.

Παρόμοια θέματα

1. Σεταρισμα αναρτησης για Gsx-r K2 1000
    από thanosRX7 στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2008, 06:37
  2. Ερώτηση για λάδια σε Moulti 1000
    από alximistis στο forum Ducati
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2008, 13:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε