ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΚΙΛΩΝ ΑΝΑ ΙΠΠΟ ΕΧΕΙΑρχικά δημιουργήθηκε από stako
Και με πολύ λιγότερα κυβικά τα MotoGP να προσθέσω.....![]()
![]()
ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΚΙΛΩΝ ΑΝΑ ΙΠΠΟ ΕΧΕΙΑρχικά δημιουργήθηκε από stako
Και με πολύ λιγότερα κυβικά τα MotoGP να προσθέσω.....![]()
![]()
Το παιδί μίλησε για τα φρένα, οκ και του απαντήσατε.
Εγώ θα πω μια σκέψη μου:
η μόνη σχέση που έχει το GP με την F1 είναι ότι πρόκειται για μηχανοκίνητο αθλητισμό.
Σα να πας να συγκρίνεις τώρα επιδόσεις του subaru του WRC με το τηλεκατευθυνόμενο του johnpagr... κανένα νόημα. Τώρα, αν θέλετε να μιλήσετε με πόσο κάνει το γύρο κάθε όχημα, απ'ότι φαντάζομαι πάει:
1. F1
2. open-wheel
3. GP
4. SB
5. 1000cc RR
6. closed-wheel
to thema den einai autokinito vs mixani...
einai cart (f1) vs motogp...
ta monothesia epidei exoun 4 rodes den einai autokinita...
kaliteri sigrisi tha itan sbk vs wtcc
kai ekei oi diafores fenonte xekathara...
Καλημερα
Οπως και να εχει τα μοτοgp ειναι για να τα θαυμαζεις με τον τροπο που στριβουν πανω σε 2 ροδες. Αλλωστε η φορμουλα και το αμαξι εχουν την δυναμικη που εχει και ενα τραπεζι με 4 ποδια.
Μοτοgp power!!!!!!!!!!
Το φοβερό είναι η συνεργασία (κινήσεις σώματος) που πρέπει να υπάρχει μεταξύ αναβάτη-μοτοσυκλέτας. Αν κάθεσαι σαν βλάκας όπως κάθονται στα κουτιά............δεν γίνεται τπτ..........!Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Καλημερα
Μην ξεχνατε το τζοκερ.!!!!!!!!
Ολοι παιζουμε τζοκερ. Την κυριακη ολοι μπροστα στις τηλεορασεις.
Αρε και να το κερδιζα. ΑΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φεραρι και πορσε μαζι.
Μv Agusta και ducati κανα cbr1000 για να περναει η ωρα
ενα KTM 660, ενα 640, ενα husaberg 650 motard, ενα παπι, εναν μπομπο για πλακα, .....................................και ο καταλογος συνεχιζεται.
Ασχετο τελειως.!!!!!!!
Οπως και να εχει τα μοτοgp ειναι για να τα θαυμαζεις με τον τροπο που στριβουν πανω σε 2 ροδες. Αλλωστε η φορμουλα και το αμαξι εχουν την δυναμικη που εχει και ενα τραπεζι με 4 ποδια.
Μοτοgp power!!!!!!!!!!
![]()
kapote, palia, epoxi sena i honda, an den kanw lathos, eixe ftiaxei ena prototipo oxima f1 me "tilekatefthinsi"!!!!
kai oloi vlepane ena oxima xwris odigw (mesa) na kanei girous konta stous xronous twn prwtwn omadwn...
panikos stin arxi twn spor!!! kai ti den kanane kai ti den eipane...
kai tote ta cart itan poli pio diskola apo ta simerina...
auto kai to oti enas kalos exomiotis gia mixanes se pc den exei akoma (kai oute prokite) ftiaxtei leei polla...
Σωστός, αν και νομίζω ήταν στην επόμενη γενιά που έβγαλαν το "τηλεκατευθυνόμενο". Και όντως έγινε χαμός. Ήταν η εποχή που στα ηλεκτρονικά βοηθήματα είχε κορυφωθεί η εξέλιξη, τις επόμενες χρονιές έβαλαν νέους κανόνες και τα περιόρισαν κάπως. Τώρα νομίζω είναι πάλι τα βοηθήματα στο full. Εκτός από το σύστημα εκκίνησης αν δεν κάνω λάθος που τώρα είναι manual?Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
kapote, palia, epoxi sena i honda, an den kanw lathos, eixe ftiaxei ena prototipo oxima f1 me "tilekatefthinsi"!!!!
kai oloi vlepane ena oxima xwris odigw (mesa) na kanei girous konta stous xronous twn prwtwn omadwn...
panikos stin arxi twn spor!!! kai ti den kanane kai ti den eipane...
kai tote ta cart itan poli pio diskola apo ta simerina...
auto kai to oti enas kalos exomiotis gia mixanes se pc den exei akoma (kai oute prokite) ftiaxtei leei polla...
Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
..................
Τώρα νομίζω είναι πάλι τα βοηθήματα στο full. Εκτός από το σύστημα εκκίνησης αν δεν κάνω λάθος που τώρα είναι manual?
Εχει απαγορευτει εδω και τεσσερα χρονια ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ "επεμβαση" στο οχημα απο τα pits.
Μονο εντολες στον οδηγο μπορουν να δωσουν, ωστε ΑΥΤΟΣ να αλλαξει κατι (αν θελει και μπορει).
Εχει απαγορευτει εδω και δυο χρονια το "launch control" (συστημα αυτοματης εκκινησης) και υπαρχει συμπλεκτης στο χερι γι' αυτον τον λογο!
ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ (δεν επιτραπηκε) ABS!!!
Συστημα αντιμπλοκαρισματος φρενων.
Σιγουρα ειναι "ευκολοτερα" απο παλιοτερα, τα σημερινα μονοθεσια, αλλα λογω των αυξημενων δυνατοτητων, ΔΕΝ ειναι και cart ... :wacko:
![]()
![]()
![]()
Τώρα δηλαδή θέλετε α μας πείτε ότι το να οδηγήσει κανείς ένα μονοθέσιο της F1 είναι εύκολο ενώ μια μηχανή του motogp είναι πακέτο;
Εγώ πιστεύω πως είναι πιο εύκολο το αντίθετο!
Οι μηχανές παραγωγής έχουν πολλές ομοιότητες με τις αγωνιστηκές ενώ το μονοθέσιο καμία με τα αυτοκίνητα παραγωγής!
Ούτε να το στρίψετε δεν θα μπορέσετε!
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Oι αγωνιστικες μηχανες δεν μοιαζουν σε τιποτα με τιποτα.
Αν θελουμε να κανουμε παραλληλισμο θα ελεγα καλυτερα
τα SBK ειναι πιο κοντα. Αλλα τα αγωνιστικα με ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ.
Οχι εγω πιστευω οτι ειναι πολυ δυσκολο να τα οδηγησεις και τα 2.
Τωρα τα γνωστα, οτι η Φ1 ισως σου συγχωρηση κατι. Αν υποθεσουμε οτι μπορεις να το πας(αδυνατον)
Τα motogp ομως αν κανεις λαθος την εκατσες. 260 αλογα ανακοινωνει η Honda για 140 κιλα .. (επισης αδυνατον να το πας, λεμε τωρα)
Σκετος Τρομος.!!!!!!!:hypnotize:hypnotize
(οχι σαν τον Διατσιδη που παει κοτα το kawasaki, επι ποδος sidi και βλακειες) .![]()
.
![]()
.
![]()
![]()
Φιλικα οπως παντα.
"(οχι σαν τον Διατσιδη που παει κοτα το kawasaki, επι ποδος sidi και βλακειες) . . . "
kai exei kanei kai athlies lipseis...
:rotflmao:
![]()
Εχει βγαλει ολοκληρο το videa-κι με τα γυρισματα στη Τσεχια με το Kawasaki στο Vodafone live αλλα με καλυτερες ληψεις.....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Oι αγωνιστικες μηχανες δεν μοιαζουν σε τιποτα με τιποτα.
Αν θελουμε να κανουμε παραλληλισμο θα ελεγα καλυτερα
τα SBK ειναι πιο κοντα. Αλλα τα αγωνιστικα με ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ.
Οχι εγω πιστευω οτι ειναι πολυ δυσκολο να τα οδηγησεις και τα 2.
Τωρα τα γνωστα, οτι η Φ1 ισως σου συγχωρηση κατι. Αν υποθεσουμε οτι μπορεις να το πας(αδυνατον)
Τα motogp ομως αν κανεις λαθος την εκατσες. 260 αλογα ανακοινωνει η Honda για 140 κιλα .. (επισης αδυνατον να το πας, λεμε τωρα)
Σκετος Τρομος.!!!!!!!:hypnotize:hypnotize
(οχι σαν τον Διατσιδη που παει κοτα το kawasaki, επι ποδος sidi και βλακειες) .![]()
.
![]()
.
![]()
![]()
Φιλικα οπως παντα.
Δεν εννοώ ότι οι μηχανές είναι ίδιες αλλά ότι είναι πιο κοντά στης παραγωγής μηχανές. Φυσικά και η αναλογία κιλών/ίππο είναι τελείως διαφορετική όπως και το στήσιμο και τα καλούδια.
Αλλά συγκριτικά με ένα μονοθέσιο έχει περισσότερες ομοιότητες με τα παραγωγής.
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Εγώ έχω αντίθετη άποψη πάνω σε αυτό. Δε λέω ότι θα μπορέσει κάποιος κοινός άνθρωπος να κάνει καλούς χρόνους με μια F1 άλλα θα μπορέσει τουλάχιστον να το πάει γρήγορα. Ενώ το motogp... θα έιναι πολύ δύσκολο. Δε θυμάστε που βάλανε τον Max Biaggi πριν λίγα χρόνια και τον Rossi (φέτος νομίζω) να οδηγήσουν τη Ferrari F1 και κάναν χρόνους λίγα δευτερόλεπτα κάτω απο το ρεκόρ πίστας; Άραγε αν βάλουν τον Schumi να οδηγήσει motogp τι χρόνους θα κάνει;Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Τώρα δηλαδή θέλετε α μας πείτε ότι το να οδηγήσει κανείς ένα μονοθέσιο της F1 είναι εύκολο ενώ μια μηχανή του motogp είναι πακέτο;
Εγώ πιστεύω πως είναι πιο εύκολο το αντίθετο!
Οι μηχανές παραγωγής έχουν πολλές ομοιότητες με τις αγωνιστηκές ενώ το μονοθέσιο καμία με τα αυτοκίνητα παραγωγής!
Ούτε να το στρίψετε δεν θα μπορέσετε!
![]()
re seis egw xerw na denw grigora ta kordonia mou...
gia sigrinete to auto me tis odigikes ikanotites tou rossi i tou soumi...
min kanete sigriseis odigwn plz... einai exidikeymenoi se kati kai oti kai na einai auto einai adinato gia olous tous ipolipus "erasitexnes"...
![]()
![]()
![]()