Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 27 από 27

Θέμα: GSX-R 1000 K9

Παλαιό μέλος Το avatar του/της k7600
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Chris 71
    A3iopistia 8a vreis mono ston sfakianakh file.
    ε οχι και ετσι ρε παλικαρε , δεν ειναι ετσι τα πραγμτα .
    Εγω εχω αλλαξει 3 μηχανακια ( παω για το τεταρτο σε λίγο καιρο αν ολα πανε καλα ) και ολα ηταν παραεισαγωγης . Σε πληροφορω δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα και με τα δυο μαγαζια που συνεργαστικα και απ αυτους θα ξαναφωνισω . Την μεγαλυτερη αδιαφορια την εχω συναντισει στις αντιπροσωπειες , ασε δε που περυσι περιμενα το κ8 το λευκο απλα να το δω μπας και το περνα και με πηγαιναν απο εβδομαδα σε εβδομαδα .

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Γενικά πάντως δεν έγιναν ριζικές αλλαγές σε σχέση πχ με R1,1198(κατά MCN).Οι αλλαγές ήταν σημαντικές αλλά όχι στον ίδιο βαθμό του ανταγωνισμού.

http://www.youtube.com/watch?v=emUSvMGH9s8
    Σε αυτά τα άλογα αν δεν μπει traction και μάλιστα ρυθμιζόμενο δεν...

Νέο μέλος

Re: k9

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikjoker
    κανεις κατοχος κ7-8 να μην δωσει ανταλλαγη και παρει κ9
    θα του παρουν το μηχανακι κοψοχρονια
    δεν ειναι η τρομερη αλλαγη
    κουλ
    κ7-8 ειναι φοβερα εργαλεια που δυσκολα θα βρουνε τον μαστορα τους
    οποιος δεν εχει μηχανακι και μπορει να παρει καινουργιο κ 7-8 να το
    αρπαξει με κλειστους τους οφθαλμους
    περιμενετε για σουζουκι 2010-11
    exis ipopsi su ti mpori na vgali i suzuki gia 2010-2011 pu na aksizi kapios na perimeni?

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από k7600
    Εγω εχω αλλαξει 3 μηχανακια ( παω για το τεταρτο σε λίγο καιρο αν ολα πανε καλα ) και ολα ηταν παραεισαγωγης . Σε πληροφορω δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα και με τα δυο μαγαζια που συνεργαστικα και απ αυτους θα ξαναφωνισω . Την μεγαλυτερη αδιαφορια την εχω συναντισει στις αντιπροσωπειες , ασε δε που περυσι περιμενα το κ8 το λευκο απλα να το δω μπας και το περνα και με πηγαιναν απο εβδομαδα σε εβδομαδα .

Σεβαστό φίλε μ.. Αλλά όπως ξέρεις πολλά γίνονται .. όλα καλά να σ πηγαίνουν πάντα αλλά μην αγνοούμε το γεγονός αυτό.
    Ποιες αντιπροσωπείες έτσι από περιέργεια ???

Νέο μέλος

Re: Re: k9

Αρχικά δημιουργήθηκε από c_r_s_o
    exis ipopsi su ti mpori na vgali i suzuki gia 2010-2011 pu na aksizi kapios na perimeni?

Μην μπερδεύεστε το κ9-κ10 (2009-2010) θα είναι ακριβώς τα ίδια με μόνη διάφορα τα χρώματα.. από το κ11 (2011) περιμένετε να δείτε κάτι ποιο καινούργιο.

2 χρονάκια αντέχετε?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της akis_1
    +10000000 και εγω την ιδια αποψη εχω για το θεμα.Στο κ7 1000 που αγορασα παραεισαγωγης οταν εγινε η ανακληση για εγκεφαλο και βαλβιδα ρελαντι πηγα στον εισαγωγεα που το αγορασα και δεν μου ζητησε ουτε βιβλιο σερβις ουτε μου ειπε να το δουμε και κανενος ειδους δικαιολογιες απλα ελενξε το πλαισιο ειδε στα χαρτια του τι πρεπει να μου αλαξει και το αλαξε...για πηγαινε αντι/πεια να δεις που σε περνανε απο χιλιες δυο μ@λ@κιες για να κανεις την δουλεια σου....ασε τις ωρες που εχεις φαει στο πηγαινε ελα.....

ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ
    When the unnamed feeling
    It comes alive
    Then the unnamed feeling
    Takes me away

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από akis_1
    +10000000 και εγω την ιδια αποψη εχω για το θεμα.Στο κ7 1000 που αγορασα παραεισαγωγης οταν εγινε η ανακληση για εγκεφαλο και βαλβιδα ρελαντι πηγα στον εισαγωγεα που το αγορασα και δεν μου ζητησε ουτε βιβλιο σερβις ουτε μου ειπε να το δουμε και κανενος ειδους δικαιολογιες απλα ελενξε το πλαισιο ειδε στα χαρτια του τι πρεπει να μου αλαξει και το αλαξε...για πηγαινε αντι/πεια να δεις που σε περνανε απο χιλιες δυο μ@λ@κιες για να κανεις την δουλεια σου....ασε τις ωρες που εχεις φαει στο πηγαινε ελα.....

ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ
    ΦΙΛΙΚΆ ΠΑΝΤΑ . ΣΟΡΡΥ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ.. ΠΕΣΑΤΕ ΣΕ ΜΛΚΣ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ Ή ΔΕΝ EIΧAΝ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ... ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ!?!?! ΠΗΡΑΝΕ ΤΑ @@ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΕΙΣ ???
    ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Chris 71
    ΦΙΛΙΚΆ ΠΑΝΤΑ . ΣΟΡΡΥ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ.. ΠΕΣΑΤΕ ΣΕ ΜΛΚΣ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ Ή ΔΕΝ EIΧAΝ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ... ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ!?!?! ΠΗΡΑΝΕ ΤΑ @@ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΕΙΣ ???
    ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ.
    Ας μην σου πω εγω ιστοριες με τον Σφακιανακη γιατι αν ψαχτεις λιγο εδω μεσα μαλλον τα δικα σου θα πεσουν απο ιστοριες φιλων....Οντως υπηρχαν παραεισαγωγης που δεν καλυψαν τους πελατες τους και προτιμοτερο ειναι να μην αναφερουμε ονοματα,αλλα εγω δεν αντιμετοπισα κανενα προβλημα και ετσι εμεινα ευχαριστημενος...Φαντασου να το ειχα παρει απο τον Σφακιανακη και να εκανα τα σερβις σε καποιο συνεργειο εκτος Suzuki πραγμα που απο την νομοθεσια δεν ακυρωνει την εγγυηση(καποιος mod το εχει ανεβασει καπου στο φορουμ) και να μου ελεγαν ξερεις να δεν σε καλυπτουμε γιατι αυτο....Τι φταιω εγω να τρεχω στα δικασηρια για μια κ@λ@βαλβιδα των 50 ευρω...ΘΑ μου πεις τους γραφεις και την πληρωνεις για να τελειωνεις πιο γρηγορα..Ναι ρε φιλε αλλα εσκασα 15.000 στην επισημη αντι/πεια για την κ@υλα μου γιατι να μην με εξυπηρετησουν....Αυτα στα λεω οχι για να ερθω σε προστριβη μαζι σου αλλα γιατι σερβις σε εξουσιοδοτημενο δεν εχω κανει ποτε και μια φορα που ΕΓΩ χρειαστηκα να με καλυψει ο εισαγωγεας το εκανε και με το παραπανω.

Και εγω φιλικα λεω την γνωμη μου επιδη ειδικα με την Suzuki εχω μια αδυναμια....
    When the unnamed feeling
    It comes alive
    Then the unnamed feeling
    Takes me away

παραεισαγωγεις 4 μοτο απο τον imported και προβλημα=0
    τελος στο νταβαντζιλικη και την τρομοκραριεια του επισημου εισαγωγεα
    που πουλαει το ιδιο προιον σε μεγαλητερη τιμη.
    Αν εχεις παραδειγματα πες τα.............
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

Παλαιό μέλος Το avatar του/της k7600
    αφου λεμε ονοματα εμπορων ας πω και εγω
    moto japan και moto hellas και απο εδω και περα euromoto . TΕΛΟΣ
    για εμενα νουμερο ενα στην αγορα και ας πουν καποιοι οτι κανω διαφημιση .
    Α , το μονο service που εκανα στον Σφακιανακη ηταν του στρωσιματος ( για μια αλλαγη λαδιων του κωλου και ενος φιλτρου πληρωσα 90 Ε ) . Εξω με και γαμω λαδια ( ΙPONE )
    κανενα 50 αρι και πολλα λεω . Τελος στο νομιμο κλεψιμο του Σφακιανακη , τι θα πει δεν καλυπτω παραεισαγωγης μηχανακι , δεν το καταλαβαινω , ολα στο ιδιο εργοστασιο δεν φτιαχνονται? Δηλαδη αν αγορασω απο Σφακιανακη και παω οδηκος Ιταλια και μεινω , τι θα μου πει η αντιπροσωπεια εκει οτι δεν σε καλυπτω ?

αφου λεμε ονοματα εμπορων ας πω και εγω
    moto japan και moto hellas και απο εδω και περα euromoto . TΕΛΟΣ
    για εμενα νουμερο ενα στην αγορα και ας πουν καποιοι οτι κανω διαφημιση .
    Α , το μονο service που εκανα στον Σφακιανακη ηταν του στρωσιματος ( για μια αλλαγη λαδιων του κωλου και ενος φιλτρου πληρωσα 90 Ε ) . Εξω με και γαμω λαδια ( ΙPONE )
    κανενα 50 αρι και πολλα λεω . Τελος στο νομιμο κλεψιμο του Σφακιανακη , τι θα πει δεν καλυπτω παραεισαγωγης μηχανακι , δεν το καταλαβαινω , ολα στο ιδιο εργοστασιο δεν φτιαχνονται? Δηλαδη αν αγορασω απο Σφακιανακη και παω οδηκος Ιταλια και μεινω , τι θα μου πει η αντιπροσωπεια εκει οτι δεν σε καλυπτω ?
    Αστα φιλε η Ελληνικη αντι/πεια ειναι ολιγων........:a31:
    When the unnamed feeling
    It comes alive
    Then the unnamed feeling
    Takes me away

Αρχικά δημιουργήθηκε από maron
    παραεισαγωγεις 4 μοτο απο τον imported και προβλημα=0
    τελος στο νταβαντζιλικη και την τρομοκραριεια του επισημου εισαγωγεα
    που πουλαει το ιδιο προιον σε μεγαλητερη τιμη.
    Αν εχεις παραδειγματα πες τα.............
    Ανθρωπε μου πες τα με τους @λητες....
    When the unnamed feeling
    It comes alive
    Then the unnamed feeling
    Takes me away

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Ρελαντί Gsx-r 1000 K9(χάρτης C)
    από Tigas στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 09/12/2010, 19:41
  2. gsx-r 1000 k5 turbo