Περαστικά και αγύριστα billy
![]()
Περαστικά και αγύριστα billy
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=aRO5UtYxFjM&feature=related
Περαστικά ρε αγορίνα
Μην μασάς. Θα φτιαχτούν τα σίδερα.
Προέχει η υγεία σου φίλε.
Σιδερένιος, και ποτέ ξανά.
![]()
![]()
![]()
![]()
περάστικα και αγύριστα
![]()
![]()
![]()
τουλάχιστον ο ... γκαβός το παραδέχθηκε.
φαντάζεστε να το έπαιζε κινέζος και να είχες και άλλα ...
![]()
περαστικα σου!!!
![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Αδέρφια, σας ευχαριστώ πολύ όλους.
Μου δίνετε πολύ θάρρος τις δύσκολες στιγμές που περνάω...![]()
![]()
Υπάρχουν εξελίξεις...
Ο τυφλός με πήρε τηλέφωνο, και καλά για να μάθει πως είμαι, αλλά διέκρινα την πονηριά...![]()
Του πέταξα ξερά, "Τι έκανες, μου έκανες δήλωση?"
Και άρχισε να μου τα ψιλομασάει, ότι δεν έφταιγε 100% κ.λ.π.![]()
Του μίλησα πολύ όμορφα, ότι θέλω απλά να φτιάξω τη μηχανή μου... Τίποτα άλλο.
Ο τύπος μου τα ψιλομάσαγε, "και ότι πουν οι ασφαλιστικές" και "δεν είναι στα χέρια μας"...
Ρε άνθρωπε, του λέω, μεταξύ μας μιλάμε... Εγώ κι εσύ...
Γιατί μου τα γυρίζεις τώρα?
Εκεί μου έκλαιγες και μου ζήταγες συγγνώμη, και τώρα άλλα μου λες?
Του έκλεισα το τηλέφωνο γιατί μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι και μ'έπιασαν σουβλιές στο πόδι...
Πήρα καπάκι τηλέφωνο τον ασφαλιστή μου, (φίλος και πορωμένος μοτοσυκλετιστής), ο οποίος μου είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γλυτώσει. Και επειδή και η ασφαλιστική του δεν θα δεχτεί να πληρώσει χαμένες δίκες, θα αποζημιωθώ κανονικά.
Αυτός μάλλον μίλησε με την ασφαλιστική του, και του είπαν φαίνεται διάφορα...
Θα τον πάρω τηλέφωνο το απόγευμα και θα τον φτιάξω τον καργ*&^%!!!![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Θα ζητήσεις για ηθική βλάβη και απ'τη στιγμή που τα μασάει την ποινική του δίωξη.Υπήρξε τραυματισμός,άρα γίνεται αυτεπάγγελτα.αν τους τσιτώσεις και συ να δεις τι θα γίνει...Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Αδέρφια, σας ευχαριστώ πολύ όλους.
Μου δίνετε πολύ θάρρος τις δύσκολες στιγμές που περνάω...![]()
![]()
Υπάρχουν εξελίξεις...
Ο τυφλός με πήρε τηλέφωνο, και καλά για να μάθει πως είμαι, αλλά διέκρινα την πονηριά...![]()
Του πέταξα ξερά, "Τι έκανες, μου έκανες δήλωση?"
Και άρχισε να μου τα ψιλομασάει, ότι δεν έφταιγε 100% κ.λ.π.![]()
Ο τύπος μου τα ψιλομάσαγε, "και ότι πουν οι ασφαλιστικές" και "δεν είναι στα χέρια μας"...
Ρε άνθρωπε, του λέω, μεταξύ μας μιλάμε... Εγώ κι εσύ...
Γιατί μου τα γυρίζεις τώρα?
Εκεί μου έκλαιγες και μου ζήταγες συγγνώμη, και τώρα άλλα μου λες?
Του έκλεισα το τηλέφωνο γιατί μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι και μ'έπιασαν σουβλιές στο πόδι...
Πήρα καπάκι τηλέφωνο τον ασφαλιστή μου, (φίλος και πορωμένος μοτοσυκλετιστής), ο οποίος μου είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γλυτώσει. Και επειδή και η ασφαλιστική του δεν θα δεχτεί να πληρώσει χαμένες δίκες, θα αποζημιωθώ κανονικά.
Αυτός μάλλον μίλησε με την ασφαλιστική του, και του είπαν φαίνεται διάφορα...
Θα τον πάρω τηλέφωνο το απόγευμα και θα τον φτιάξω τον καργ*&^%!!!![]()
Μάλιστα, βιάστηκα να μιλήσω.Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Λοιπόν, όταν δώσεις επίσημα κατάθεση στην αστυνομία και σε ρωτήσουν αν επιθυμείς την ποινική του δίωξη; θα πεις ένα απλό και ξερό ΝΑΙ
Αν τυχόν σε έχουν ήδη ρωτήσει και έχεις απαντήσει όχι, δεν πειράζει, μπορείς να το αλλάξεις.
Βέβαια, θεωρητικά, αφού υπάρχει τραυματισμό πάει αυτεπάγγελτα, αλλά δες το, επιβεβαίωσε ότι έγινε.
Αν δεν σου κάνει άμεσα θετική δήλωση, να το κάνεις άμεσα.
Εξάλλου, αν τελικά να βρείτε μπορείς να την ανακαλέσεις.
Και εννοείται ότι αν το παίζει ιστορία να του πάρεις ό,τι παραπάνω μπορείς.
![]()
Όχι ρε Σαλίγγαρε..Τελικά όσο και να προσέχεις, όσο αργά και να πηγαίνεις..
Καλή αννάρωση σε σένα και την καλή σου.. (Λες να σας καταράστηκε κανένας KTMάκιας? γιατί αλλιώς δεν μπαίνει συνεργείο
)
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα , περαστικά και καλή επάνοδο στις βόλτες ...Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Παιδιά...
Δεν χτύπησα πολύ...
Πάντα όρθιοι!! Ψηλά το κεφάλι!!![]()
Modenas Kriss 125
Αδέρφια, φχαριστώ ρε μάγκες !!!
Η αλληλεγγύη που έχουμε μεταξύ μας δεν πληρώνεται ούτε αγοράζεται...
Και είναι αληθινή!
Αισίως κλείνω 18+ χρόνια πάνω στη σέλα.![]()
![]()
Αυτή είναι η τρίτη φορά που πέφτω.
Την πρώτη, πήγα να μπω με το XR500R με κάτι τακούνια 10 πόντους σε μια στροφή..
ΤΟ λάθος !!!
Δεξιά είχα γίνει ο Mr Έγκαυμα...![]()
Δεύτερη φορά δικάβαλλος σε ένα παπί με τη γυναίκα μου, μας χτύπησε από αριστερά μιά "κυρία" που πήγε να στρίψει δεξιά από την αριστερή λωρίδα και "δεν μας είδε".
Γίναμε το ζευγάρι έγκαυμα...![]()
Αλλά ο άντρας της ήταν κύριος, αμέσως δήλωση, μας τηλεφωνούσε κάθε μέρα, μας έστειλε δύο φορές τους SOS Ιατροί στο σπίτι με δικά του έξοδα... Δεν μπορώ να πώ...
Τώρα, ο γκαβούκιος πήγε να με σκοτώσει εν ψυχρώ. Έκλαιγε προχτές, και συγγνώμη αγόρι μου, "δεν σε είδα" κ.λ.π. Και σήμερα μου το παίζει ιστορία...
Θα του δώσω μιά τελευταία ευκαιρία, με ένα τηλέφωνο το βράδυ, πιο αργά...
Να του κόψω τον ύπνο λίγο, όπως μου έχει κοπεί ο δικός μου απ'τους πόνους...![]()
Αν αύριο δεν μου κάνει θετική δήλωση...:a66:
Μίλησα με ένα γνωστό και ένα φίλο, δικηγόρους, οι οποίοι θα χαρούν να με εξυπηρετήσουν...
Και ο ασφαλιστής μου, πολύ φίλος, ξημεροβραδιάζεται πάνω σε μιά μηχανή...
Μου σύστησε και αυτός δύο δικηγόρους, της εταιρείας, που κάνουν μόνο αυτή τη δουλειά...
Μάρτυρας, γνωστός και αξιόπιστος...
+ άλλοι μάρτυρες, άγνωστοι αλλά γείτονες, που μπορώ να βρώ όταν με το καλό πατήσω...
ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΑΛΟΓΟ !!!
Για να γλυτώσει όλα αυτά, αρκεί να κάνει μιά δήλωση, με μιά αύξηση 10ευρώ στην ασφάλειά του...![]()
Μαμώτο μου, πονάω, αγχώθηκα και σήμερα...
Αλλά έχω τη γυναίκα μου, τους φίλους μου και τα φιλαράκια του φόρουμ!![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Άσε φιλενάδα,κι εγώ προχθές με το 12ποντο στιλέτο τί πήγα να πάθω!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Αυτή είναι η τρίτη φορά που πέφτω.
Την πρώτη, πήγα να μπω με το XR500R με κάτι τακούνια 10 πόντους σε μια στροφή..
ΤΟ λάθος !!!
Περαστικα ρε φιλαρακο!!! Να σαι καλά και πάλι όρθιος!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
ΟΧΙ ρε πούστη μου....... ΟΧΙ και ο Επίτιμος.......![]()
Τώρα το είδα το post Βillαρα .....
Περαστικά αδερφέ ...όρθιος και μη καμπουριάζεις , γάμησε τες τις λαμαρίνες.
Δύο πράματα....
Όταν με το καλό θα αρχίσεις να φτιάχνεις την μοτόρα θα σου βρω εγώ τα καλύτερα και τα φθηνότερα …no worries mate.
Με τον γκάβακα φίλε ....no mercy .....όχι μόνο υλικές ζημιές , αλλά και ψυχική οδύνη , και χαμένα μεροκάματα, και ταξί για τους γιατρούς και και και....η ασφαλιστική του πληρώνει....
Και αν τα σκάσει , κατά κάποιο τρόπο γίνεται και παράδειγμα στους άλλους παππούδες στο καφενείο, όταν θα λεει...."Πω πω τι τράβηξα με ένα μηχανάκι που χτύπησα...πρέπει να τα προσέχουμε αυτά τα παλιόπαιδα με τις κωλομηχανές τους ......" if you know what I mean…
Περαστικά και πάλι καρντάσι μέσα από την καρδιά μου....![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων