Στο 650 εκτος απ το δειχνει την ταχυτητα στο κιβωτιο με μικρη καθυστερηση δεν κανει κατι
αλλο στην αποδοση του..εξαλλου το 650 δεν εχει περιοριστη η κοφτη σε στροφες η κοντερ..
το χω τοποθετησει και στο λεω..![]()
Στο 650 εκτος απ το δειχνει την ταχυτητα στο κιβωτιο με μικρη καθυστερηση δεν κανει κατι
αλλο στην αποδοση του..εξαλλου το 650 δεν εχει περιοριστη η κοφτη σε στροφες η κοντερ..
ΓΥΡΝΑ ΤΟ ΧΕΡΟΥΛΙ ΤΕΡΜΑ
Νομίζω πως έχει κάτι σαν χρονοκαθυστέρηση, τα λεγόμενα Secondaries ή δευτερεύουσες πεταλούδες στο άνοιγμα του γκαζιούΑρχικά δημιουργήθηκε από NSV RANGER
I had a dream ...
η καθυστερηση ωφειλεται στο σημα που πρεπει να παρει απ το σασμαν-εγκεφαλο-φισα διαγνωστικου..δεν ειναι μεγαλη συγριτικα με αλλα gear indicators..ειναι αρκετα καλο
θα ελεγα.. παντα για το 650,
ΓΥΡΝΑ ΤΟ ΧΕΡΟΥΛΙ ΤΕΡΜΑ
Υπαρχουν και τουρμπινες
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ
Που είσαι ρε Γιώργο.Αρχικά δημιουργήθηκε από EKEINOS
Υπαρχουν και τουρμπινες
Για ρίξε περισσότερες πληροφορίες για τις τουρμπίνες ...
I had a dream ...
Το στρωμα μολις φτιαξεις φρενα αναρτηση ειναι οτι καλυτερο και για Ελλαδα και να γυρισεις τον κοσμο. Ενα τουρμπισμα κανει 2500χιλ+2100 για αναρτηση φρενα+8000 αγορα μοτο παιρνουμε ενα τιγρη 1050 και τελος. Καποιος που θελει περισοτερα αλογα απο αυτη τη μοτο,δεν εχει σκοπο να ταξιδεψει. Οποτε εχει λαθος μηχανακι,γνωμη μου
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ
+1000, εκτός και αν γουστάρει να χαλάει λεφτά για να παίζειΑρχικά δημιουργήθηκε από EKEINOS
Το στρωμα μολις φτιαξεις φρενα αναρτηση ειναι οτι καλυτερο και για Ελλαδα και να γυρισεις τον κοσμο. Ενα τουρμπισμα κανει 2500χιλ+2100 για αναρτηση φρενα+8000 αγορα μοτο παιρνουμε ενα τιγρη 1050 και τελος. Καποιος που θελει περισοτερα αλογα απο αυτη τη μοτο,δεν εχει σκοπο να ταξιδεψει. Οποτε εχει λαθος μηχανακι,γνωμη μου
I had a dream ...
Σωστοοοος..μαζεψε και υπογραφες να κλεισει η yoshimura...:rotflmao:
ΓΥΡΝΑ ΤΟ ΧΕΡΟΥΛΙ ΤΕΡΜΑ
τελικα η μόντα εγινε....
το SVstrom 1000 + Κ&N + LeoVinci ειναι γεγονος...
...αλλο πραμμα...
... Οτι δε με σκοτωνει.....
........με κανει πιο δυνατο...
Πάντως μου περισσεύει ένα μοτέρ από K2 1000 αν ενδιαφέρεστε να φτιάξετε ένα πραγματικά γρήγορο V-Strom...![]()
Μολις τελειωσα την μετρηση και τα αποτελεσματα ειναι...
110,3 hp στις 9.000 prm
και 9,3 κιλα ροπης, καλα ειναι; να τ'αφησω;
... Οτι δε με σκοτωνει.....
........με κανει πιο δυνατο...
Xanthosd,λιγα ειναι.Να σου στειλω΄΄κεφαλες''και σωματα ψεκασμου απο Tlr να δεις στο δυναμομετρο τα αλογα που ονειρευοσουν;
7
NAI.Θα διατηρηθει το επιθυμητο υψος που θελεις.
7
Για πε...Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Πάντως μου περισσεύει ένα μοτέρ από K2 1000 αν ενδιαφέρεστε να φτιάξετε ένα πραγματικά γρήγορο V-Strom...![]()
![]()
Οι νόμοι φτιάχτικαν από ανθρώπους...
Τα λάθη είναι ανθρώπινα...