Παραπονιάρη....Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
Εγώ κάνω νηστεία και προσευχή για να με προσθέσουν στην λίστα των συμμετεχόντων αλλά δεν βλέπω φως... μάλλον είμαι πολύ αμαρτωλός...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Παραπονιάρη....Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
Εγώ κάνω νηστεία και προσευχή για να με προσθέσουν στην λίστα των συμμετεχόντων αλλά δεν βλέπω φως... μάλλον είμαι πολύ αμαρτωλός...
![]()
![]()
Thanksssssssssss!Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Παραπονιάρη....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Νίκο, μην ξεχαστούμε... το νούμερο είναι (M)!!!
![]()
Μάλλον θα σας βρω κάτου![]()
![]()
![]()
Υπάρχει η στιγμή που πρέπει να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν,και η στιγμή που πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα να συμβούν
γιατί, θα βγάλουμε μπλουζ... συγγνώμη, χιτώνια;Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
Thanksssssssssss!
![]()
![]()
![]()
Νίκο, μην ξεχαστούμε... το νούμερο είναι (M)!!!
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα, αλλά έτσι αναγράφεται στην πρώτη σελ. 3o post.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
γιατί, θα βγάλουμε μπλουζ... συγγνώμη, χιτώνια;![]()
:smilea:
φιλαράκο σε παρακολουθώ τον τελευταίο καιρό και...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
γουστάρω που είσαι σε φόρμα...
![]()
χιτώνια χωρίς το περουκίνι εγω πα(ππα)ντως δεν φορώ... άσε που θα πρέπει να σβήσουμε τα φώτα για μια ώρα...![]()
γης μαδιαμ...
[spam]
να οργανοθειτε μονο να ξερετε πιος ειναι που...Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
άσε που θα πρέπει να σβήσουμε τα φώτα για μια ώρα...![]()
[/spam]
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
φιλαράκο σε παρακολουθώ τον τελευταίο καιρό και...
γουστάρω που είσαι σε φόρμα...![]()
![]()
![]()
![]()
μπα... την ώρα που θα πρέπει να σβήσουν τα φώτα, ακόμα στο δρόμο θα είμαστε....Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
[spam]να οργανοθειτε μονο να ξερετε πιος ειναι που...[/spam]
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Απ' ότι διάβασα ο Βασίλης θα σβήσει και τα φώτα της μηχανής, εγώ έβαλα σύστημα με ασετιλίνη!
:rotflmao: :rotflmao:
Με την διανυκτέρευση τι παίζει ρε Νικόλα? το έχεις κοιτάξει καθόλου το θέμα. (Εγω ακόμα δεν ακυρώνω γιατι υπάρχει περίπτωση να έρθω και να φύγω για Αθήνα την κυριακή το πρωί).
Παίζει μια τέτοια πιθανότητα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Θα έλεγα να γίνει μετά τη βόλτα (αναμνηστικά κι έτσι, για όποιον γουστάρει), οπότε έχουμε καιρό να το κανονίσουμε.
![]()
Στην Καλαμάτα ξέρω δύο ξενοδοχεία. Ενα ακριβό πάνω στον κεντρικό δρόμο και ένα σαφως πιο φτηνό (και πιο μπουρδελέΑρχικά δημιουργήθηκε από spyro
Με την διανυκτέρευση τι παίζει ρε Νικόλα? το έχεις κοιτάξει καθόλου το θέμα. (Εγω ακόμα δεν ακυρώνω γιατι υπάρχει περίπτωση να έρθω και να φύγω για Αθήνα την κυριακή το πρωί).) πίσω απο τον σιδηροδρομικό σταθμό (ευκαιρία να κάνω και trainspotting
)
Το δεύτερο νομίζω λέγεται Rex (τρομάρα του)
Καλαμάτα-Αθηνα θες ενα 3,5ωρο γεμάτο το λιγότερο
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Σχετικά με την διανυκτέρευση (επειδή πολλοί ρωτάνε):
Γενικά οι ΠΣΚ είναι αλήτικες εκδρομές, οπότε δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κάτσω εγώ να βρω από πριν ξενοδοχεία, να κάνω κρατήσεις και τέτοια. Παίζουμε δηλαδή στο στυλ "φτάνουμε και βλέπουμε που θα κοιμηθούμε" (ένας ύπνος είναι εξάλλου). Η Καλαμάτα δεν είναι ούτε κωλοχώρι στην Σιβηρία, ούτε Μύκονος καλοκαιριάτικα---όλο και κάποιο ξενοδοχείο θα βρούμε κάπου στο κέντρο με 4-5 δωμάτια ελεύθερα. Δίκλινα, τρίκλινα, λίγο φθηνότερα, λίγο ακριβότερα, κάπως θα τη βολέψουμε.
Αν κάποιος έρθει δικάβαλος η/και θέλει πιο κυριλέ φάσεις ας κάνει τα κουμάντα του μόνος του.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
..
Το δεύτερο νομίζω λέγεται Rex (τρομάρα του)
.
στο REX για SEX με χίλια :rotflmao:
(μονοκάβαλος θα μαι)