τελικα ρε παιδια με τις πιθανες συνεπειες στο δικτυο της ΔΕΗ τι θα γινει?
να σβησω το πι σι μου η οχι?![]()
τελικα ρε παιδια με τις πιθανες συνεπειες στο δικτυο της ΔΕΗ τι θα γινει?
να σβησω το πι σι μου η οχι?![]()
θελω 4κυλινδρο για Α1!!!!!!!!!!!!
πωλειται cbf250
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=96752
Σβηστε τα τα ρημαδια!!!
Για μια ωρα ειναι...ουτε ο Λιακοπουλος δεν κανει τετοια σεναρια συνωμοσιολογιας...τετοια κουτοπονηρια μονο οι Ελληνες την εχουν, ελεος ρε πουστη μου...
Τι θα παθετε δηλαδη;
Δεν θα σωθει ο πλανητητης ουτε και θα κλεισει η τρυπα του οζοντος, αλλα υπαρχει μια πολυ μικρη περιπτωση, μια στο δισεκατομμυριο, να αλλαξει εστω και ενας ανθρωπος τις συνηθειες του...και που ξερετε "εγω δεν πιανομαι κοροϊδο τυποι μου", μπορει εκει στο σκοταδι μερικοι να μπουν στην διαδικασια για πρωτη φορα στην ζωη τους να σκεφτουν...αλλοι μπορει να κανουν sex μετα απο 20 χρονια με τη γυναικα τους, αλλοι παλι ισως ανακαλυψουν οτι χωρις την τηλεοραση η σιωπη ειναι απελπιστικη και παρουν -επιτελους- την αποφαση να χωρισουν...χιλαδες πραγματα μπορει να συμβουν!
...στη τελικη θα ειναι πολυ ωραιο το θεαμα μια πολης 5.000.000 κατοικων χωρις φωτα (η εστω με ελαχιστα απο αυτα αναμμενα)
θες να εισαι ο μαλακας που την σπας σε ολους;![]()
Παραμύθια.![]()
![]()
Ναι και μετά να βγούμε όλοι να φυσήξουμε για να φύγει το νέφος!!!!
Επίσης αν χοροπηδήσουμε όλοι οι άνθρωποι στην ΓΗ να αλλάξει πορεία και να διορθώσει την τροχιά που έχει πάρει δρόμο τελευταία.
Μήπως να φτύσουμε και όλοι μαζί για να λυθεί το πρόβλημα της λειψυδρίας? Ή να πετάξουμε παγάκια στην θάλασσα για να μην λιώσουν οι πάγοι....
Το θέμα δεν είναι ο ένας στους 1000 που θα ευαισθητοποιηθεί,αλλά οι 900 που θα επαναπαυθούν ότι έκαναν το καλό και έσωσαν τον πλανήτη!!!!
Και μετά θα μπουν στο γκρούπ για την προστασία του ροζ πάνθηρα...
Αστείες λύσεις σε σοβαρά προβλήματα.
Κοινώς get a life....
Αυτό ακριβώς... αποτελεί μια πρώτης τάξεως δικαιολογία για όσους συμμετέχουν , στο να πούν μετά οτι εγώ έκανα κάτι στον πλανήτη. Με το που θα ξανανοίξει τα φώτα βέβαια , θα ανοίξει θερμοσίφωνα, καλοριφέρ στους +28, φώτα σε κάθε δωμάτιο και μπαλκόνι, κτλ..Καταλαβαίνετε πόσο υποκριτικό είναι.....
Το αντικείμενο λέγεται "μαζικός χειρισμός όχλου". Σκεφτείτε πόσοι θα "υπακούσουν" σε μια τέτοια κίνηση και θα αισθάνονται και υπέροχα για εκείνους που το έπραξαν βοηθώντας έτσι τον πλανήτη:rotflmao: :rotflmao: .. με την σπουδαία πράξη τους..
![]()
![]()
η κάθε τεράστια αλλαγή γίνεται απο την αρχή ενός βήματος του ατόμου. Απο εκεί ξεκινάει και γίνεται χιονοστιβάδα.
Την ίδια ώρα που θα σβύνουν τα φώτα...
- χιλιάδες εκτάρια του Αμαζονίου θα κόβονται ακόμα (εκεί θα ειναι μέρα ακόμα)
- Η Αλάσκα θα γίνει η νέα Μ.Ανατολή λόγω πετρελαίου όπως και ο Βόρειος πόλος.
- Δεκάδες πολικές αρκούδες θα πνίγονται καθώς δεν θα έχουν μέρος να μείνουν
κτλ.. κτλ..κτλ..
Στην Ελλάδα η μόνη σοβαρή προσπάθεια ενημέρωσης για μένα γίνεται απο τον ΣΚΑΙ (ακόμα και αν μερικές περιπτώσεις τις κρίνει με δικά του εφαλτήρια και κριτήρια... βλ. Λατομεία). Τουλάχιστον δείχνει μια συνέχεια και μια αντοχή απο τότε που ξεκίνησε την προσπάθεια.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
a....και που είστε...
http://www.in.gr/news/article.asp?ln...0&lngDtrID=252
έτσι για να έχουμε να λέμε...αντί να κλείνουμε τα φώτα για μια ώρα...γιατί δεν κλείνουμε τα σύνορα σε τέτοια προϊόντα όπως έκαναν στις ΗΠΑ, έτσι ώστε να μείνει και καμιά φώκια ζωντανή;
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Ενω ας πουμε ολοι εισεις οι "σκεπτομενοι" ειστε μαχομενοι ακτιβιστες και πολεματε να σωσετε τα δασος της βροχης η να αποτρεψετε το λιωσιμο των παγων....
ολοι τα ιδια σκατα ειμαστε...στο σημειο που εχει φτασει η ανθρωποτητα καθενας απο εμας (εκτος αν ζει σαν ερημιτης σε καμμια σπηλια) επιβαρυνει με την παρουσια του τον πλανητη...
Ποσοι απο εσας χρησιμοποιειτε τα ΜΜΜ, τα ποδια, η το ποδηλατο για να παει στη δουλεια του; κανεις...και θα μου αρχιστετε τωρα τα "μα ειναι μακρια η δουλεια μου", "δεν εχει καλες συγκοινωνιες" κτλ-κτλ...
Ποσοι κανουν ανακυκλωση;
Ποσοι πραγματικα σκεφτονται να κλεινουν φωτα - βρυσες για να περιορισουν τη σπαταλη;
Ποσοι εχουν μπει στην διαιδικασια να ξοδευτουν ωστε να αντικαταστησουν τις λαμπες πυρακτωσωεως με οικονομικες σε καταναλωση ηλ. ρευματος; κοστιζει ε;
Η λιστα θα μποροσυσε να ειναι ατελειωτη και δεν ισχυριζομαι οτι εγω ειμαι αυτος που κανω ολα τα παραπανω...το προσπαθω παντως.
Σιγα ρε σεις μη σκεφτονται οι εχοντες και κατεχοντες να μας απαλλαξουν απο το συγχρονο προπατορικο αμαρτημα που ειναι το "τι εκανες εσυ για τον πλανητη σου"...στα παπαρια τους
Επικίνδυνα πράγματα.Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
μπορει εκει στο σκοταδι μερικοι να μπουν στην διαδικασια για πρωτη φορα στην ζωη τους να σκεφτουν...αλλοι μπορει να κανουν sex μετα απο 20 χρονια με τη γυναικα τους, αλλοι παλι ισως ανακαλυψουν οτι χωρις την τηλεοραση η σιωπη ειναι απελπιστικη και παρουν -επιτελους- την αποφαση να χωρισουν...χιλαδες πραγματα μπορει να συμβουν!
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ενω ας πουμε ολοι εισεις οι "σκεπτομενοι" ειστε μαχομενοι ακτιβιστες και πολεματε να σωσετε τα δασος της βροχης η να αποτρεψετε το λιωσιμο των παγων....
ολοι τα ιδια σκατα ειμαστε...στο σημειο που εχει φτασει η ανθρωποτητα καθενας απο εμας (εκτος αν ζει σαν ερημιτης σε καμμια σπηλια) επιβαρυνει με την παρουσια του τον πλανητη...
Ποσοι απο εσας χρησιμοποιειτε τα ΜΜΜ, τα ποδια, η το ποδηλατο για να παει στη δουλεια του; κανεις...και θα μου αρχιστετε τωρα τα "μα ειναι μακρια η δουλεια μου", "δεν εχει καλες συγκοινωνιες" κτλ-κτλ...
Ποσοι κανουν ανακυκλωση;
Ποσοι πραγματικα σκεφτονται να κλεινουν φωτα - βρυσες για να περιορισουν τη σπαταλη;
Ποσοι εχουν μπει στην διαιδικασια να ξοδευτουν ωστε να αντικαταστησουν τις λαμπες πυρακτωσωεως με οικονομικες σε καταναλωση ηλ. ρευματος; κοστιζει ε;
Η λιστα θα μποροσυσε να ειναι ατελειωτη και δεν ισχυριζομαι οτι εγω ειμαι αυτος που κανω ολα τα παραπανω...το προσπαθω παντως.
Σιγα ρε σεις μη σκεφτονται οι εχοντες και κατεχοντες να μας απαλλαξουν απο το συγχρονο προπατορικο αμαρτημα που ειναι το "τι εκανες εσυ για τον πλανητη σου"...στα παπαρια τους
Σε καποιους ειναι πιο ευκολο να κανουν κριτικη.Οταν ερθει η ωρα για πραξη(μιλαμε για τρομερα δυσκολο πραγμα το κλεισεις το κωλο πισι μια ωρα)αρχιζουν τα ρωσικα.Να το δουμε,να το αναλυσουμε,μηπως,κι αν ναι,ισως οχι...
Μια μικρη πραξη ειναι,ενα βηματακι για τον νεοελληνα που αποχαυνωνεται μπροστα στην τηλεοραση.Ουτε η ΔΕΗ θα παθει κατι ουτε ο πλανητης θα σωθει.Ενα παραδειγμα θα δωσετε στα παιδια σας,οτι μπορουν καποιες στιγμες να αντιδρουν σε οτι συμβαινει γυρω τους και εχει να κανει με τη ζωη τους.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
.Ενα παραδειγμα θα δωσετε στα παιδια σας,οτι μπορουν καποιες στιγμες να αντιδρουν σε οτι συμβαινει γυρω τους και εχει να κανει με τη ζωη τους.
το συγκεκριμένο είναι ενα παράδειγμα στα παιδιά πως να γίνεις πρόβατο....
το παράδειγμα το δίνεις αν θέλεις καθημερινά...![]()
και όχι με τέτοιες βλακείες...
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Να αντιδρούν σε τι ακριβώς;Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Ενα παραδειγμα θα δωσετε στα παιδια σας,οτι μπορουν καποιες στιγμες να αντιδρουν σε οτι συμβαινει γυρω τους και εχει να κανει με τη ζωη τους.
Τα πράγματα ειναι πιο απλά και δε χρειάζονται επαναστατικες ρητορείες. Αν σε κάτι πρέπει να αντιδράσουν είναι η νοοτροπία μας που δεν κλεινει τη βρύση, δε σβήνει τα φώτα, έχει το καλοριφέρ μονίμως αναμμένο, βάζει κλιματισμό απο το Μάιο, δε διαχωρίζει τα απορρίματα, δεν ανακυκλωνει συσκευές, μπαταρίες, συσκευασίες.
Αυτά γίνονται απο τον καθενα μας πολυ εύκολα, χωρίς να χρειάζονται κοσμικα events σαν το "σβηστε τα φωτα για μια ώρα" για να καμαρώνει η ψωροκώσταινα οτι ειναι στην πρωτοκαθεδρία της παγκόσμιας οικολογίας, την ίδια ώρα που ο Ασωπός έχει προ πολλου πεθάνει σαν ποτάμι και η Βεγορίτιδα ακολουθεί την τυχη της Κορώνειας...
Την ίδια ώρα που ο ανεκδιήγητος πρόεδρος της ΕΥΔΑΠ βγαίνει και λέει οτι "απομακρύνθηκε το πρόβλημα της λειψυδρίας, έχουμε νερό για δύο χρόνια", δίνει το σύνθημα στον καθε παπαρα να ποτιζει την αυλή του με τις ώρες, επειδή φέτος μετα απο δύο ξερους χειμώνες είχαμε καλές βροχές...
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
![]()
ωχ θεούλη μου....
edit
για πιο πάνου πάει
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
το συγκεκριμένο είναι ενα παράδειγμα στα παιδιά πως να γίνεις πρόβατο....
το παράδειγμα το δίνεις αν θέλεις καθημερινά...![]()
και όχι με τέτοιες βλακείες...
Εχεις παιδια?Αν ναι οκ,αν δεν εχεις καλυτερα μην μιλας μεχρι αυτα να ειναι κοματι της ζωης σου.
Τα παραδειγματα στα παιδια τα δινουμε με τον καθημερινο τροπο ζωης μας.Αυτο ειναι ενα ακομα παραδειγμα.Σε σενα μπορει να φαινεται σαν χειραγωγηση σε καποιυς αλλους σαν εναν τροπο αντιδρασης και αφυπνισης συνειδησεων.Ο καθενας διαλεγει το δρομο και τις πραξεις του.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Ρε καπταιν ποιες ειναι οι επαναστατικες ρητορειες?Ποιος σου ειπε οτι κλεινεις τα φωτα για μια ωρα και μετα "θα καααααααθεσαι" πουλεγε κι ο Φωτοπουλος?Αφου λοιπον εσυ εχεις οικολογικη συνειδηση τι σε χαλαει να κλεισεις και τα φωτα για μια ωρα?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Να αντιδρούν σε τι ακριβώς;
Τα πράγματα ειναι πιο απλά και δε χρειάζονται επαναστατικες ρητορείες. Αν σε κάτι πρέπει να αντιδράσουν είναι η νοοτροπία μας που δεν κλεινει τη βρύση, δε σβήνει τα φώτα, έχει το καλοριφέρ μονίμως αναμμένο, βάζει κλιματισμό απο το Μάιο, δε διαχωρίζει τα απορρίματα, δεν ανακυκλωνει συσκευές, μπαταρίες, συσκευασίες.
Αυτά γίνονται απο τον καθενα μας πολυ εύκολα, χωρίς να χρειάζονται κοσμικα events σαν το "σβηστε τα φωτα για μια ώρα" για να καμαρώνει η ψωροκώσταινα οτι ειναι στην πρωτοκαθεδρία της παγκόσμιας οικολογίας, την ίδια ώρα που ο Ασωπός έχει προ πολλου πεθάνει σαν ποτάμι και η Βεγορίτιδα ακολουθεί την τυχη της Κορώνειας...
Την ίδια ώρα που ο ανεκδιήγητος πρόεδρος της ΕΥΔΑΠ βγαίνει και λέει οτι "απομακρύνθηκε το πρόβλημα της λειψυδρίας, έχουμε νερό για δύο χρόνια", δίνει το σύνθημα στον καθε παπαρα να ποτιζει την αυλή του με τις ώρες, επειδή φέτος μετα απο δύο ξερους χειμώνες είχαμε καλές βροχές...
Εκτος κι αν αμφισβητεις τη δυναμη του μποικοταζ.
el_hymador... μιλώντας ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ... θέλω να πιστεύω οτι έχω πολύ μεγαλύτερη οικολογική συνείδηση. Γνωρίζεις άλλωστε πως έχει χτιστεί το σπίτι που μένω (απο διάφορα μηνύματα εδώ) αλλά και έχοντας στο δικό μου μυαλό , οτι δεν είναι μόνο η ανακύκλωση (που σαφώς και υποστηρίζω) αλλα γενικά ο τρόπος που θέλω να χειρίζομαι την ζωή μου καθημερινά.
Και ναι φίλε μου... όταν θα πάω κέντρο , ούτε την μηχανή θα πάρω.. θα πάω με ΗΣΑΠ-ΜΕΤΡΟ.
όταν θα πάω για καφέ κάπου κοντά στην περιοχή μου θα πάρω το ποδήλατο κοκ κοκ κοκ.
Και ναι .. πιστεύω οτι αυτό μου δίνει το δικαίωμα να λέω πως αυτά είναι ΜΑΛΑΚΙΕΣ....
Μπουκοτάζ σε ποιούς;... στην ΔΕΗ... χέστηκε η ΔΕΗ. Θα ελαφρύνει το δικτυο της για μια ώρα και θα είναι και καλύτερα.. Θα φτιάξει απόθεμα για να το πουλάει καλύτερα το καλοκαίρι που θα άναψουν στο full τα κλιματιστικά.
Για την συγκεκριμένη κίνηση , σαφώς και όποιος θέλει την κάνει και είναι κάτι καλό ... αλλά οχι απο μόνη της και σαφώς δεν πρέπει να αποτελεί την δικαιολογία , οτι "εγώ έπραξα ώς οικολόγος" και έκλεισα για μια ώρα τα φώτα... Κάναμε και την οικολογική πράξη για φέτος.
Gandalf