Δεν εννοουσα αν αλλαξες τελικα το φιλτρο αλλα αν αλλαξες ΤΑ τελικα=εξατμισεις!!!![]()
![]()
Αφου το εχεις μαμα το μονο που θα σου προσφερει ενα αλλαγμενο φιλτρο αερος θα ειναι μπολικη σκονη στο εσωτερικο του κινητηρα και τιποτα παραπανω!!!![]()
Δεν εννοουσα αν αλλαξες τελικα το φιλτρο αλλα αν αλλαξες ΤΑ τελικα=εξατμισεις!!!![]()
![]()
Αφου το εχεις μαμα το μονο που θα σου προσφερει ενα αλλαγμενο φιλτρο αερος θα ειναι μπολικη σκονη στο εσωτερικο του κινητηρα και τιποτα παραπανω!!!![]()
λες ε..; εχει ενας γνωστος μου κατι motosport ανοξιδωτες τις πουλαει 350 euro ειναι καλες ξερεις..;απο θορυβο και εμφανιση ειναι γαματες απο επιδοσεις δεν ξερω πως ειναι...
Αρχικά δημιουργήθηκε από gemis XTX
λες ε..; εχει ενας γνωστος μου κατι motosport ανοξιδωτες τις πουλαει 350 euro ειναι καλες ξερεις..;απο θορυβο και εμφανιση ειναι γαματες απο επιδοσεις δεν ξερω πως ειναι...![]()
![]()
![]()
Δεν αξιζει να αλλαξεις τις μαμα εξατμισεις με MOTOSPORT!!!Ειναι τις πλακας...
Αν θες να τις αλλαξεις θα βαλεις κατι της προκοπης...
Ασε που μου φαινονται και πολλα τα 350Ε για MOTOSPORT!!
XTX 660 δεν εχεις?!
MOTUL 5100 4T 15W50 <== Αυτά βάζετε? Σας καίει καθόλου?![]()
Εγω βαζω το 3000. Βγαζει λιγο καπνουλη μερικα πρωινα οταν ειναι κρυο αλλα εχει 62000χιλ και ειναι μοντελο '93!Γενικα οχι δεν καιει...Δεν εχει χρειαστει να συμπληρωσω μεχρι τωρα.Εχω το ΧΤ225 ομως οχι το 600.Αρχικά δημιουργήθηκε από xenos
MOTUL 5100 4T 15W50 <== Αυτά βάζετε? Σας καίει καθόλου?![]()
ναι το ΧΤΧ εχω.. και εμενα πολλα μου φαινονται για αυτο δεν τις παιρνω.. ψαχνω τοσο καιρο για termioni,remus κ.α. μεταχειρισμενες αλλα δε εχω βρει τιποτα..
Aυτες οι μαρκες μαλιστα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gemis XTX
ναι το ΧΤΧ εχω.. και εμενα πολλα μου φαινονται για αυτο δεν τις παιρνω.. ψαχνω τοσο καιρο για termioni,remus κ.α. μεταχειρισμενες αλλα δε εχω βρει τιποτα..![]()
Ανοιξε ενα θεματακι στις Αγγελιες Ζητησης...Κ κοιτα και κανενα Ebay...![]()
Παντα βρισκεις αν ψαξεις λιγακι...![]()
![]()