Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 87

Θέμα: Lidl Πέμπτη 26/03/2009

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    να κανω ερωτηση για τις κουκουλες

ειναι αληθεια οτι κρατανε την υγρασια απο μεσα και καταστρεφουν το σκελετο ποιο γρηγορα?
    μη μιλάς για κουκούλες.. θα μας πάνε μέσα..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    να κανω ερωτηση για τις κουκουλες

ειναι αληθεια οτι κρατανε την υγρασια απο μεσα και καταστρεφουν το σκελετο ποιο γρηγορα?
    Την αφήνεις να κρυώσει αρκετά πριν τη σκεπάσεις. Όσο αναπνέον και να είναι το υλικό της κουκούλας, η επιφανειακή τάση των υδρατμών ενδέχεται να την κάνει μη διαπερατή και να παγιδευτεί η υγρασία από κάτω της.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Το μόνο που λέω...αρνούμαι να πειραματιστώ στο θέμα τού εξοπλισμού.Δεν νομίζω ότι ένα μπουφάν τών 330? κάνει την ίδια δουλειά μ' αυτό τών 79,99.

Ναι,ναι...βλέπω και τα δικά σου τα χαμπέρια
    Και ομως φιλε ταξιδι Σερρες Ορεστιαδα με δυνατη βροχη , εγω με μπουφαν και παντελονι απο lidl εφτασα στεγνος ενω ο γιος μου με berig των 750 εβρω εφτασε μουσκεμα.
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ΄ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFROPANTELOS
    Και ομως φιλε ταξιδι Σερρες Ορεστιαδα με δυνατη βροχη , εγω με μπουφαν και παντελονι απο lidl εφτασα στεγνος ενω ο γιος μου με berig των 750 εβρω εφτασε μουσκεμα.
    Δεναμφιβάλλω.Και σε μένα είχε τύχει να κάνω 700 χλμ σερί με γυμνό μηχανάκι,με φτηνά ελληνικά δέρματα,με πολλή βροχή και γύρισα στεγνός.Τυχαίνει,όπως έτυχε να μπάζει το μπουφάν τού γιού σου,εκτός κι αν δεν το είχε κουμπώσει σωστά.

Για τα ρούχα από το λιντλ δεν έχω άποψη,σίγουρα θα υπάρχουν και καλά και σκάρτα.Απλά,το λέω το ψώνιο μου...
    Δεν θα μπω ν' αγοράσω από κει πράγματα,που θα πληρώσω μια φορά και θα κρατήσω-εκτός απροόπτου-για μερικά χρόνια.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της slacker
    Ζήλεψαν και τα ALDI:
    http://www.aldi.gr/gr/html/offers/28...09-03-24-10-51

Ανδρική/Γυναικεία αδιάβροχη στολή μηχανής το σετ/το τεμάχιο 24,99?
    δευτέρα 30/03/2009

Αρχικά δημιουργήθηκε από slacker
    Ζήλεψαν και τα ALDI:
    http://www.aldi.gr/gr/html/offers/28...09-03-24-10-51

Ανδρική/Γυναικεία αδιάβροχη στολή μηχανής το σετ/το τεμάχιο 24,99?
    δευτέρα 30/03/2009
    αυτα τι ειναι παλι;

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Όσοι θέλετε να πάρετε το οτιδήποτε από τα LIDL ,να πάτε να στηθείτε από τις 7-8 το πρωί απέξω γιατί αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση να βρείτε αυτό που θέλετε.

Ξεχνάω εγώ τότε που γύρναγα όλα τα LIDL των ανατολικών προαστίων για να βρω ένα tankbag?
    Ούτε συσίτιο να μοίραζαν...σαν τις ακρίδες πέφτουν πάνω στα Lidl
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

-------------------- Το avatar του/της jfx
    Ειχα παρει ενα παντελονάκι απο το lidl περυσι αλλά δε μου εκανε τελικά. μιας και είδα το lidl-alert λεω, δε το βαζω και μια αγγελία να το παρει κανενας να φύγει κι αυτο;...

οποτε λεπτομερειες εδω:
    http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=77137

κάποιος μαλάκας μου σβήνει τα ποστ.

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Εγώ από LIDL πήρα πέρυσι το μινι-μπαγκστερ το οποίο μαμάει, το μινι φαρμακείο που έβαλα μες το μπαγκστερ και το φορτιστή. Το μπαγκστεράκι ειδικά το χρησιμοποιώ συνέχεια και με έχει βολέψει παρα πολυ με το 675.
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Την αφήνεις να κρυώσει αρκετά πριν τη σκεπάσεις. Όσο αναπνέον και να είναι το υλικό της κουκούλας, η επιφανειακή τάση των υδρατμών ενδέχεται να την κάνει μη διαπερατή και να παγιδευτεί η υγρασία από κάτω της.
    t y
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

κυραΚουλα στο εκανα γουλι Το avatar του/της SpineshankD
    ρε παιδες......ρε παιδες.... γιατι περιμενετε καθε φορα το LIDL να βαλει προσφορες,αφου υπαρχει ο Πισσαρης-τον οποιο εχουν εμπιστευτει πολλοι απο εδω μεσα- και κατα κυριο λογο ο LOUIS.de.

καθοσαστε κ ταλαιπωριοσαστε τσαμπα και περιμενετε ουρες για προσφορες που υπαρχουν ολο τον χρονο και εννοειται φθηνοτερα.αυτα

Τελικά όλα είναι ένα κλικ Το avatar του/της LINA
    8:20 πμ ειχαν εινει μονο 3 ζευγαρια γαντια ευτυχως small, μερικα κρανη και μπουφαν/παντελονια στο LIDL του Αγ. Δημητριου !!! τα γαντακια τα φορεσα , πολυ καλα !!!

Μανιβελάτο μέλος
    Τα γάντια είναι καλά? Προηγουμένως είχα κάτι richa αλλά διέλυσαν.. και πρέπει να πάρω άμεσα καινούρια..

ΕΔΙΤ.. Τώρα το είδα LINA.. ωραία θα πεταχτώ να τα πάρω.. Για το μίνι φαρμακείο κανείς άποψη?
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Τραβαμε το καναλι Το avatar του/της mars696
    Εγω πεταχτηκα και πηρα τα γυαλια.......
    Δεν πειραζει 6 ευρω εχασα......
    Άμα ποθάνω βάλτε μου τη μηχανή στο μνήμα.
    Μα να τη στέσετε καλά να μη χυθεί η βενζίνα.
    :a015:

εμενα μια κουκουλα ποιος θα μου παρει...

που εχω το μηχανακι στο συνεργειο...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Καλημερα Πεμπτη 26-11-2009
    από peskandritsos στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2009, 11:44
  2. Βόλτα Λευκάδα 26/03/2006
    από Vasilis_Strom στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 03/04/2006, 17:00
  3. Κυριακή 26-03 καφέ θα πιούμε?
    από GEORGE_37 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 77
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2006, 12:13
  4. 25-26/03 serres exei kanenas foto na postarei??
    από alexioannides στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2006, 19:47
  5. Καλημέρα Κυριακή 26/03/2006
    από Vasilis_Strom στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2006, 19:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας