Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 140

Θέμα: XT_Billy Εκτός μάχης..............

Περαστικά σου και καλά ξεμπερδέματα με τον τύπο...
    safety doesn't happen by accident

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Λοιπόν Βασσίλη μερικά πράγματα πολύ σημαντικά φίλε ...

1. Ο τύπος έκοψε κάθετα ροή δρόμου και σε βρήκε στην μέση... οτι και να λέει Φ-Τ-Α-Ι-Ε-Ι!!! Πληρώνει 100% και δεν χωράει αμφιβολία επ' αυτού. Ποινική διώξη θα ζητήσεις έτσι και αλλιώς όπως σου είπε ο sergiosm , γιατί πολλοί τελευταία στιγμή τα γυρνάνε (για το ξεφτιλισμένο 10-30ευρώ που λές και εσύ)

2. Μάζεψε κάθε χαρτί του νοσοκομείου ... (ακτινογραφίες, εισητήριο-εξιτήριο, χαρτιά συνταγολόγια... ΤΑ ΠΑΝΤΑ!! ) για να αποζημιωθείς. Είναι απαιτητά και απαραίτητα απο κάθε ασφαλιστική,... ναι.. και απο το ΙΚΑ. Μην ξεχάσεις κόστος φυσιοθεραπειών.

3. Ζητάς πέρα απο την μηχανή και τον εξοπλισμο που κατέστρεψες. Είναι υποχρεωμένοι να στον πληρώσουν... ακόμα και αν στο τέλος θα πάρεις μόνο ποσοστό αυτών. Μίλα με τον ασφαλιστή σου.

4. Επίσης ρώτα τον για αποζημίωση που χάνεις εισόδημα τις μέρες που μένεις στο κρεβάτι.

5. Για την μηχανή ... ΜΟΝΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ... η μηχανή είναι ενός έτους και είναι υποχρεωμένοι να στα καλύψουν ΟΛΑ. Μίλα με τον ασφαλιστή σου να συνενοηθεί με τον μηχανικό σου για το κόστος αποκατάστασης. ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΘΕΙΣ ΕΣΥ! Μόνο χαμένος θα βγείς απο την διαδικασία. Άσε να τα βρούν οι δύο τους. Εσύ έτσι και αλλιώς την μηχανή σου την θες καινούρια.

Καλή επάνοδο φίλε... γερός σιδερένιος και να σε χαίρονται στην οικογένεια σου. Κοίτα να γίνεις τελείως καλά με τον αστραγαλο , μιας και είναι περιέργη άρθρωση με αρκετούς μυικούς συνδέσμους στο σημείο.

Περαστικά φίλε. Να πάει και να μην γυρίσει ποτέ.

Gandalf
    Μάγε, ευχαριστώ φίλε.

Ο τύπος όπως προανέφερα, μου τα γύρισε, και μόλις τον απείλησα, μου τα ξαναγύρισε...
    Οπότε δεν είναι καθόλου αξιόπιστος, και θα θερίσει αυτό που έσπειρε...

Τώρα από εξοπλισμό... Το δερμάτινο, εκτός από μερικές ασήμαντες γρατζουνιές δεν έπαθε τίποτα. Οι μπότες το ίδιο. Η ζελατίνα του κράνους μόνο έχει σοβαρές γρατζουνιές και πρέπει να αντικατασταθεί.

Ο ασφαλιστής μου είναι φίλος και μηχανόβιος, και έχει δείξει και στο παρελθόν το ποιόν του, οπότε τον εμπιστεύομαι...

Τι να πω... όσο και να προσέχει κανείς, έρχονται στιγμές που τα πράγματα τα καθορίζει η τύχη, άντε και λίγο η εμπειρία...
    Σε αυτό βοηθάει ο εξοπλισμός...

Ευχαριστώ και πάλι φίλε μου, καλές βόλτες, προσοχή και πάντα όρθιος!!
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos

Και επειδη με συγκινησες βρε παλιοπαιδο στην επομενη συνδρομη θα σου κανω 3% εκπτωση, αφου το δεχτει και ο προεδρας βεβαιως-βεβαιως.
    Eγκρίνεται και επαυξάνεται εις το ποσοστό του 13%....
    Παράλληλα εγκρίνεται το υπόλοιπον- λόγω εκτάκτου ανάγκης- όπως καταβληθεί σε 660 άτοκες οκταμηνιαίες δόσεις , αρχής γενομένης το 2069......:o
    Ρε Bill μήπως είναι ευκαιρία να βάλεις και συ ένα Ζ μετά το 660σου....
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Eγκρίνεται και επαυξάνεται εις το ποσοστό του 13%....
    Παράλληλα εγκρίνεται το υπόλοιπον- λόγω εκτάκτου ανάγκης- όπως καταβληθεί σε 660 άτοκες οκταμηνιαίες δόσεις , αρχής γενομένης το 2069......:o
    Ρε Bill μήπως είναι ευκαιρία να να βάλεις και συ ένα Ζ μετά το 660σου....
    Ρε προεδρα αμα το κανει αυτο θα μας εχει ξεπληρωσει το 2.509 μΧ.
    Θα εχουν λιωσει και τα κοκκαλακια μας..
    Βεβαια αμα προσθεσει αυτο το Ζ θα εισηγηθω λογω προηγουμενου εντιμου βιου, στο επομενο διοικητικο συμβουλιο μια δωρεαν συνδρομη εφ ορου ζωης...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Ευχαριστώ τον Πρόεδρα και τον Ταμία του Tenere Club για την ευγενή προσφορά τους, και μεταξύ μας, ένα Ζ στο τέλος δεν θα με χάλαγε ΚΑΘΟΛΟΥ!

Αλλά δεν μπορώ να προδώσω και να εγκαταλείψω στην τύχη της την πιστή μου R... που περνάει δύσκολες στιγμές... συμπαραστεκόμενη στον καβαλάρη της...

Ίσως, αργότερα, να'μαστε καλά, να μου προτείνει η ίδια να χωρίσουμε, γιατί είναι και λίγο πεταχτούλα !!

Εξάλλου, δεν θα φύγω από το σόι... στην αδερφή της θα πάω...

Αλλά μου έχει κλέψει την καρδιά, femme fatale η πουτ@&^ η Yamaha...

Να'στε καλά ρε μάγκες!!
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Αρχικά δημιουργήθηκε από joe_black

Περαστικά και αγύριστα.

Ευχαριστώ αδερφέ, πάντα όρθιος!

XR
    XTR
    XJR

Περαστικά κι απο μένα

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Thanks Captain !!

XR
    XTR
    XJR

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 700_Thespieis
    perastika re billy

rwta ton trooper gia fysio8erapeies

Ραντεβού...στα όνειρά σου Το avatar του/της ΜΟΡΦΕΑΣ
    Περαστικά και καλή ανάρρωση. Κάτοχος της ίδιας μοτ-τας. Μόνο που εγώ την τραυμάτισα από υπαιτιότητα άλλου, στους 4μήνες (και δεν μου έκανε και δήλωση ατυχήματος). Λοιπόν μαζεύεις αποδείξεις, από γιατρούς, γερανούς, βεβαιώσεις από την δουλειά σου ότι είσαι απών από την δουλειά λόγω ατυχήματος και όλα μαζί με τα χαρτιά από την τροχαία τα πας σε έναν καλό δικηγόρο. ΖΗΤΑΣ από την ασφαλιστική εταιρία ΟΛΑ τα μεροκάματα που έχασες ακόμα και τις απώλειες απο το δώρο του ΠΑΣΧΑ. Σου πληρώνουν όλα τα πράγματα που καταστράφηκαν με το 100% της αξίας τους. Και ακόμη αποζημίωση για αστική αποζημίωση (κάπως ετσι λεγεται, ξέρει ο δικηγόρος). Επίσης αποδείξεις για τις φυσιοθεραπείες κ.α. Δεν χρειάζεται να τον απειλείς (μπορεί να στο γυρίσει μπουμερανγκ) και ούτε να τον ενημερώνεις τι θα κάνεις. Ασε να τον ενημερώσει καλύτερα ο δικηγόρος σου. Για φυσιοθεραπείες εγώ πηγαινα στον ΠΕΙΡΑΙΑ που μένω σε έναν πολύ καλο (είχα βγάλει τον ώμο μου) αλλά είναι μακριά για σένα. Επίσης θα ορίσεις ένα άτομο που θα κάνει την αποκλιστική νοσοκόμα στο σπίτι σου (μπορεί να είναι και συγγενικό άτομο αρκεί να μην δουλεύει για σε "φροντίζει" συνέχεια επειδή "θα έχεις πρόβλημα μετακίνησεις") το οποίο θα αποζημιωθεί και αυτό από την ασφαλιστική του άλλου. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ και πάλι.

Παιδιά ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές σας και την υποστήριξη.

Με τον τύπο που με χτύπησε δεν γίνεται να συννενοηθούμε, οπότε τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να με θυμάται...

Οι πόνοι έχουν υποχωρήσει πολύ, έχω και πατερίτσες για να κινούμαι από ένα φίλο...

Θα γίνω καλά, θα ξανακαβαλήσω ακάθεκτος, την κούκλα μου θα την κάνω πάλι καινούργια, και το καλοκαίρι, βουτάω τη γυναίκα μου και ξανα-ανεβαίνουμε δικάβαλλοι Βουλγαρία.

Κανένας κερ%$^&%* δεν θα με σταματήσει!!

Να'στε πάντα καλά και όρθιοι αδέρφια !!!

XR
    XTR
    XJR

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Βασιλη ο πιο πανω φιλος ο ΜΟΡΦΕΑΣ νομιζω οτι αν ολα αυτα που γραφει ισχυουν ειναι πολυ σωστος στις συμβουλες του.
    Σκιστον τον κερατα που σε χτυπησε και το παιζει ινδιανος τωρα.
    :a29: :a45: :a39:
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Βασιλη ο πιο πανω φιλος ο ΜΟΡΦΕΑΣ νομιζω οτι αν ολα αυτα που γραφει ισχυουν ειναι πολυ σωστος στις συμβουλες του.
    Σκιστον τον κερατα που σε χτυπησε και το παιζει ινδιανος τωρα.
    :a29: :a45: :a39:
    Στρατούλη, και ο φίλος ο Μορφέας, και τα άλλα παιδιά μου έγραψαν πράγματα που ούτε τα είχα διανοηθεί...

Πρέπει να είσαι και πολύ :a31: για να μπλέξεις με τέτοια, ενώ μπορείς να κάνεις μιά θετική δήλωση, σαν άντρας, και να καθαρίσεις... Γιατί αν είχε φερθεί αντρίκια, δεν θα έφτανα στο σημείο που πάω τώρα, με δικηγόρους και δικαστήρια κ.λ.π.

Αλλά ΔΕΝ έφταιγα, με τίποτα, το πόδι μου σπασμένο, η καινούργια μου μηχανή, ενός χρόνου, τσακισμένη, στη δουλειά πρέπει να πάω όσο πιο σύντομα γίνεται, πόνοι, άγχος...

Ο νόμος είναι με το μέρος μου, και θα διεκδικήσω ότι περνάει από το χέρι μου...

Πάω να νεκρωθώ γιατί το βράδυ με πιάνει...

XR
    XTR
    XJR

Africaνικο μέλος Το avatar του/της avlihos
    ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ο ένας
    ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ο άλλος
    ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!

Τελικά θα την πιστέψω ότι ΕΙΜΑΙ ΑΟΡΑΤΟΣ!

Περαστικά και ποτέ ξανά!

Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βελτιώσεις Φρένων ( εκτός Σωληνακίων Υψηλής)
    από tsoukas77 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2006, 16:30
  2. Προσωρινά εκτός λειτουργίας...
    από lampros_fazer στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/03/2006, 06:59
  3. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 30/12/2005, 23:02
  4. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2005, 20:25
  5. Εξοπλισμος εκτος ρουχων-κρανων