sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
το εχω ξαναδει το βιντεακι εντυπωση μου εκανε η δυναμομετριση σε καθε μοτοσυκλετα... με 0 μετρα στο κοντερ... και εμεις υπερβαλουμε με στρωσηματα και σαχλαμαρες για κατι τρελα νουμερα σε χιλιομετρα .... καποιος γνωστος μου εστρωνε τη μοτο του για 5000 χλμ ...
μηπως παιζει κανα βιντεο για τα ΚΤΜ![]()
![]()
Εμενα μου αρεσε το σημειο με τα εργαλεια. Μολις φτανει η μιχανη μπροστα σου, σου αναβει λαμπακι τι εργαλειο πρεπει να σηκωσεις, αν παρεις το λαθος σταματαει ολη η γραμμη..
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
![]()
WOW !!!
Αλλο να το ακους....και αλλο να το βλέπεις ε ?
Φορούσαν κράνη για να οδηγήσουν 10μ μέχρι το δυναμόμετρο![]()
![]()
πολυ ομορφο!!![]()
ετσι μου'ρχεται να παω να ξαναπαρω αλλο ενα kawasaki!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Τελικα τα μόνα αμιγώς ιαπωνεζικα 2-4 τροχα που εχουν απομεινει ειναι Suzuki,Kawasaki,Mazda και Daihatsu.
Σπευσατεεεεεεεεεεεεεε
http://videos.howstuffworks.com/disc...tory-video.htm
3.600 deyterolepta akrivws gia kathe cbr 1000...WOW......aytes einai viomhxanies...
Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.
Καλα σε γιαπωνεζικες μοτο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Εμενα μου αρεσε το σημειο με τα εργαλεια. Μολις φτανει η μιχανη μπροστα σου, σου αναβει λαμπακι τι εργαλειο πρεπει να σηκωσεις, αν παρεις το λαθος σταματαει ολη η γραμμη..
Σκεψου αυτο το συστημα να επαιζε σε γραμμη παραγωγης Χαρλει.
-Μπομπ,γιατι σταματησε η γραμμη;
-Αντι για την ματσολα,σηκωσα το οξυγονο.Μαι μπαντ:hypnotize :hypnotize
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
afti einai poiotita kataskevis.... se mia wra sou exoun montarei mixanaki....Αρχικά δημιουργήθηκε από banditgr
http://videos.howstuffworks.com/disc...tory-video.htm
3.600 deyterolepta akrivws gia kathe cbr 1000...WOW......aytes einai viomhxanies...![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Καλα, αλλα για φαντασου αυτη η γραμμη παραγωγης σε ελληνικα χερια..Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Καλα σε γιαπωνεζικες μοτο.
Σκεψου αυτο το συστημα να επαιζε σε γραμμη παραγωγης Χαρλει.
-Μπομπ,γιατι σταματησε η γραμμη;
-Αντι για την ματσολα,σηκωσα το οξυγονο.Μαι μπαντ:hypnotize :hypnotize
-Ρε μαλακα Μητσο, γιατι σταματησε η γραμμη
-Αι γ** ρε, μια τζουρα φραπε ηθελα, τρεχει τιποτα?
Χαρακιρι ο plant manager.. :rotflmao:
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Καλα αμα μου ξαναπει ο μαστορας, "Θελω 20 λεπτα για ντιζα στο παπι" θα του τριψω τα μπλουπριντς στη μαπα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
afti einai poiotita kataskevis.... se mia wra sou exoun montarei mixanaki....![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Εγω επαθα σοκ με τα αυτοκολλητα.Παντα αναρρωτιωμουν πως καταεφερνουν και τα κολλανε τοσο τελεια με την χρονικη πιεση της γραμμης παραγωγης πανω απο το κεφαλι.Δειτε το αντιστοιχο βιντεακι της suzuki.![]()