8 και 20 δεν είχε μείνει ούτε κουκούλα , ούτε γάντι , ούτε κράνος , μόνο κανά δυό- τρία μπουφάν . Πάλι δεν πρόλαβα ρε γαμώτο την κουκουλίτσα και θα κρυώνει το τρανσαλπ . . . .
8 και 20 δεν είχε μείνει ούτε κουκούλα , ούτε γάντι , ούτε κράνος , μόνο κανά δυό- τρία μπουφάν . Πάλι δεν πρόλαβα ρε γαμώτο την κουκουλίτσα και θα κρυώνει το τρανσαλπ . . . .
Money talks and bullshit walks . . .
Εγώ πήγα την ίδια ώρα στης περιοχής μου και είχε απ'όλα! Τσίμπησα ένα ζευγάρι γάντια, μια ζώνη, ένα αντιανεμικό μπουφανάκι και μια κουκούλα! Μόνο κουκούλα δεν είχα βέβαια! :rotflmao: Αλλά μπορώ να πω σένια πραγματάκια και σε πολύ καλές τιμές. Τα 2 ξαδέρφια μου γάντια και κουκούλες.
Αν πάρεις σβάρνα τα LIDL όλο και κάτι θα βρεις, σε απομονωμένες περιοχές ειδικά.
My SV1OOOS...
SVοεκλογές 2009 - If you SVote for me, I will make your wildest dreams come true!Vote for Pedro
>> Πωλείται άριστο YAMAHA Tenere XTZ 660 '91
Έχω έρθει Μυτιλήνη για το διήμερο και εδώ έχει μόνο ένα LIDL![]()
![]()
, κανονικά στο Ν.Ηράκλειο που μένω θα έχει στάνταρ , λες και δεν παίρνει κανένας τπτ . . .
Money talks and bullshit walks . . .
Το παντελόνι ήταν αρκετά καλό από ότι είδα. Το νούμερο βέβαια...
Το Μ ήταν τεράστιο...
Η κουκούλα είναι μεγάλη, θα κάνει για την Αφρικα? δεν την άνοιξα και δεν την πήρα...
επειδή τα γυαλιά τα είδα, με 3-4 ευρώ σε κατάστημα με είδη ατομικής ασφάλειας εργασίας , θα βρείτε αθραυστα γυαλιά της 3Μ σε άσπρο,κίτρινο(βραδινή) και μαύρες αποχρώσεις. ότι πρέπει για μέσα στο κράνος , με σπαστούς, πτυσσόμενους βραχίονες.
εγώ σε κάθε συνεργείο στις οικοδομές που δίνω Μέτρα Ατομικής Προστασίας, κρατάω και ένα γυαλάκι για το φαντουράκι.δοκιμασμένα.
Vstrom 650
PieceLand,Larissa
Δυστυχώς δεν πρόλαβα κουκούλα γμτ!! το έχει φαει τ'αγιάζι το propeller!!!![]()
Πήρα την αδιαβροχη φόρμα όμως!! Να μη γκρινιάζει ο npat οτι δεν έχω αδιάβροχα!!!![]()
![]()
![]()
Δεν είμαστε Ζουλού, δεν είμαστε Παπούα.....είμαστε η άγρια φυλή των Lilipoua!!!
ποιο νουμερο πηρες τη φορμα small? μηπως δοκιμασες αν μπαινεις με παντελονι και μπουφαν ? αν ναι πες μου να παρω και γω μια γιατι την αφησα μιας και δεν μπορουσα να την δοκιμασωΑρχικά δημιουργήθηκε από lilipoua
Δυστυχώς δεν πρόλαβα κουκούλα γμτ!! το έχει φαει τ'αγιάζι το propeller!!!![]()
Πήρα την αδιαβροχη φόρμα όμως!! Να μη γκρινιάζει ο npat οτι δεν έχω αδιάβροχα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
ποιο νουμερο πηρες τη φορμα small? μηπως δοκιμασες αν μπαινεις με παντελονι και μπουφαν ? αν ναι πες μου να παρω και γω μια γιατι την αφησα μιας και δεν μπορουσα να την δοκιμασω![]()
Πήρα το small! δεν το δοκίμασα με το μπουφαν, αλλα είναι υπερβολικα ανετη η φόρμα και δεν νομίζω να υπαρχει θέμα!
Για το δικό μας ύψος, το medium ειναι τεραστιο!Μη ξεχνας πως ειναι unisex!!!
![]()
Δεν είμαστε Ζουλού, δεν είμαστε Παπούα.....είμαστε η άγρια φυλή των Lilipoua!!!
μποτακια γαι οποιον θελει υπαρχουν στο lidl αγ παρασκευης.
εχουν λιγα 44αρια και αρκετα 43αρια
![]()
τα γαντακια (με μέτρια προστασία) ειναι μια χαρα στην περίπτωση που τα "καλα" έγιναν μούσκεμα και δεν στεγνώνουν
η κουκούλα ειναι αρκετά μεγάλη (μου βγαζει 2 χρονια καθε φορά)
το παντελόνι απαράδεκτο!! Μόνο για ζεστο αδιάβροχο κανει!! Μην το αγοράσετε για προστασία!!
η ζώνη, μια χαρά κρατάει την μέση ζεστά.
![]()
παντως εγω να φανταστεις, χώρεσα στο mediumΑρχικά δημιουργήθηκε από LINA
ποιο νουμερο πηρες τη φορμα small? μηπως δοκιμασες αν μπαινεις με παντελονι και μπουφαν ? αν ναι πες μου να παρω και γω μια γιατι την αφησα μιας και δεν μπορουσα να την δοκιμασω![]()
![]()
Εγώ να πω ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον slacker που μας ενημέρωσε για την προσφορά γιατί αλλιώς δεν θα την έπαιρνα χαμπάρι και εξαιτίας του είμαι κάτοχος ενός πολύ ωραίου ζευγαριού παπουτσιών και κουκούλας σε τιμή ευκαιρίας! Και 1 χρόνο να μας βγάλουν καλά είναι
Ευχαριστούμε φίλε!![]()
![]()
![]()
Ηρακλειο -Μεταμορφωση και Ν Ιωνια δεν ειχαν τα κρανη τα flip up καθολου μιας και ηθελα ενα τετοιο για καθε μερα............
απο μπουφαν προλαβα στη Μεταμορφωση και το πηρα, μποτακια λιγα , κουκουλες αρκετες οπως και φαρμακεια..........ολα αυτα στις 9:30 το πρωι.
ευτυχώς για σένα.. το καλύτερο κράνος που μπορείς να αποκτήσεις είναι το κράνος για κάθε μέρα.-Αρχικά δημιουργήθηκε από relis
Ηρακλειο -Μεταμορφωση και Ν Ιωνια δεν ειχαν τα κρανη τα flip up καθολου μιας και ηθελα ενα τετοιο για καθε μερα............
απο μπουφαν προλαβα στη Μεταμορφωση και το πηρα, μποτακια λιγα , κουκουλες αρκετες οπως και φαρμακεια..........ολα αυτα στις 9:30 το πρωι.
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
ηρακλειο ειχε και στα δυο lidl μεχρι αργα...Αρχικά δημιουργήθηκε από relis
απο μπουφαν προλαβα στη Μεταμορφωση και το πηρα, μποτακια λιγα , κουκουλες αρκετες οπως και φαρμακεια..........ολα αυτα στις 9:30 το πρωι.![]()