Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 87

Θέμα: Lidl Πέμπτη 26/03/2009

Σιωπηλό Μέλος Το avatar του/της Zeus_46
    8 και 20 δεν είχε μείνει ούτε κουκούλα , ούτε γάντι , ούτε κράνος , μόνο κανά δυό- τρία μπουφάν . Πάλι δεν πρόλαβα ρε γαμώτο την κουκουλίτσα και θα κρυώνει το τρανσαλπ . . . .
    Money talks and bullshit walks . . .

I ride my dreambike Το avatar του/της Locksmith
    Εγώ πήγα την ίδια ώρα στης περιοχής μου και είχε απ'όλα! Τσίμπησα ένα ζευγάρι γάντια, μια ζώνη, ένα αντιανεμικό μπουφανάκι και μια κουκούλα! Μόνο κουκούλα δεν είχα βέβαια! :rotflmao: Αλλά μπορώ να πω σένια πραγματάκια και σε πολύ καλές τιμές. Τα 2 ξαδέρφια μου γάντια και κουκούλες.

Αν πάρεις σβάρνα τα LIDL όλο και κάτι θα βρεις, σε απομονωμένες περιοχές ειδικά.
    My SV1OOOS...

SVοεκλογές 2009 - If you SVote for me, I will make your wildest dreams come true! Vote for Pedro

>> Πωλείται άριστο YAMAHA Tenere XTZ 660 '91

Σιωπηλό Μέλος Το avatar του/της Zeus_46
    Έχω έρθει Μυτιλήνη για το διήμερο και εδώ έχει μόνο ένα LIDL , κανονικά στο Ν.Ηράκλειο που μένω θα έχει στάνταρ , λες και δεν παίρνει κανένας τπτ . . .
    Money talks and bullshit walks . . .

Το παντελόνι ήταν αρκετά καλό από ότι είδα. Το νούμερο βέβαια...

Το Μ ήταν τεράστιο...

Η κουκούλα είναι μεγάλη, θα κάνει για την Αφρικα? δεν την άνοιξα και δεν την πήρα...

Γυρίστε όλοι στην επαρχία Το avatar του/της glargkatzis
    επειδή τα γυαλιά τα είδα, με 3-4 ευρώ σε κατάστημα με είδη ατομικής ασφάλειας εργασίας , θα βρείτε αθραυστα γυαλιά της 3Μ σε άσπρο,κίτρινο(βραδινή) και μαύρες αποχρώσεις. ότι πρέπει για μέσα στο κράνος , με σπαστούς, πτυσσόμενους βραχίονες.
    εγώ σε κάθε συνεργείο στις οικοδομές που δίνω Μέτρα Ατομικής Προστασίας, κρατάω και ένα γυαλάκι για το φαντουράκι.δοκιμασμένα.
    Vstrom 650
    PieceLand,Larissa

Δυστυχώς δεν πρόλαβα κουκούλα γμτ!! το έχει φαει τ'αγιάζι το propeller!!!

Πήρα την αδιαβροχη φόρμα όμως!! Να μη γκρινιάζει ο npat οτι δεν έχω αδιάβροχα!!!
    Δεν είμαστε Ζουλού, δεν είμαστε Παπούα.....είμαστε η άγρια φυλή των Lilipoua!!!

Τελικά όλα είναι ένα κλικ Το avatar του/της LINA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lilipoua
    Δυστυχώς δεν πρόλαβα κουκούλα γμτ!! το έχει φαει τ'αγιάζι το propeller!!!

Πήρα την αδιαβροχη φόρμα όμως!! Να μη γκρινιάζει ο npat οτι δεν έχω αδιάβροχα!!!
    ποιο νουμερο πηρες τη φορμα small? μηπως δοκιμασες αν μπαινεις με παντελονι και μπουφαν ? αν ναι πες μου να παρω και γω μια γιατι την αφησα μιας και δεν μπορουσα να την δοκιμασω

Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
    ποιο νουμερο πηρες τη φορμα small? μηπως δοκιμασες αν μπαινεις με παντελονι και μπουφαν ? αν ναι πες μου να παρω και γω μια γιατι την αφησα μιας και δεν μπορουσα να την δοκιμασω

Πήρα το small! δεν το δοκίμασα με το μπουφαν, αλλα είναι υπερβολικα ανετη η φόρμα και δεν νομίζω να υπαρχει θέμα!

Για το δικό μας ύψος, το medium ειναι τεραστιο!Μη ξεχνας πως ειναι unisex!!!

Δεν είμαστε Ζουλού, δεν είμαστε Παπούα.....είμαστε η άγρια φυλή των Lilipoua!!!

μποτακια γαι οποιον θελει υπαρχουν στο lidl αγ παρασκευης.
    εχουν λιγα 44αρια και αρκετα 43αρια

τα γαντακια (με μέτρια προστασία) ειναι μια χαρα στην περίπτωση που τα "καλα" έγιναν μούσκεμα και δεν στεγνώνουν
    η κουκούλα ειναι αρκετά μεγάλη (μου βγαζει 2 χρονια καθε φορά)
    το παντελόνι απαράδεκτο!! Μόνο για ζεστο αδιάβροχο κανει!! Μην το αγοράσετε για προστασία!!
    η ζώνη, μια χαρά κρατάει την μέση ζεστά.

Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
    παντως εγω να φανταστεις, χώρεσα στο medium

To infinity...and beyond! Το avatar του/της argy_kap
    Εγώ να πω ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον slacker που μας ενημέρωσε για την προσφορά γιατί αλλιώς δεν θα την έπαιρνα χαμπάρι και εξαιτίας του είμαι κάτοχος ενός πολύ ωραίου ζευγαριού παπουτσιών και κουκούλας σε τιμή ευκαιρίας! Και 1 χρόνο να μας βγάλουν καλά είναι

Ευχαριστούμε φίλε!

Ταλαιπωρημενο Μελος
    Ηρακλειο -Μεταμορφωση και Ν Ιωνια δεν ειχαν τα κρανη τα flip up καθολου μιας και ηθελα ενα τετοιο για καθε μερα............
    απο μπουφαν προλαβα στη Μεταμορφωση και το πηρα, μποτακια λιγα , κουκουλες αρκετες οπως και φαρμακεια..........ολα αυτα στις 9:30 το πρωι.

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από relis
    Ηρακλειο -Μεταμορφωση και Ν Ιωνια δεν ειχαν τα κρανη τα flip up καθολου μιας και ηθελα ενα τετοιο για καθε μερα............
    απο μπουφαν προλαβα στη Μεταμορφωση και το πηρα, μποτακια λιγα , κουκουλες αρκετες οπως και φαρμακεια..........ολα αυτα στις 9:30 το πρωι.
    ευτυχώς για σένα.. το καλύτερο κράνος που μπορείς να αποκτήσεις είναι το κράνος για κάθε μέρα.-
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Αρχικά δημιουργήθηκε από relis
    ηρακλειο ειχε και στα δυο lidl μεχρι αργα...

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Καλημερα Πεμπτη 26-11-2009
    από peskandritsos στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2009, 11:44
  2. Βόλτα Λευκάδα 26/03/2006
    από Vasilis_Strom στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 03/04/2006, 17:00
  3. Κυριακή 26-03 καφέ θα πιούμε?
    από GEORGE_37 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 77
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2006, 12:13
  4. 25-26/03 serres exei kanenas foto na postarei??
    από alexioannides στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2006, 19:47
  5. Καλημέρα Κυριακή 26/03/2006
    από Vasilis_Strom στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2006, 19:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας