συμφωνω....![]()
![]()
συμφωνω....![]()
![]()
ΕΓΩΑρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Το cbf 250 είναι και αυτό ιδανικό για έναν αρχάριο αναβάτη όμως ποιος αρχάριος θα δώσει 4.000 για αερόψυκτο μονοκύλινδρο?![]()
Με το 250αρι εχω κανε αρκετες φορες 300-320 χιλιομετρα αυθημερον για καφεδακι παντως.
Οταν δε του εβαλα και ζελατινα μπροστα εγινε ακομα καλυτερο
Κ εγώ! Μεγάλο σχολείο το cbfάκι... Και σίγουρα δεν το λες παπί με συμπλέκτη.Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Το cbf 250 είναι και αυτό ιδανικό για έναν αρχάριο αναβάτη όμως ποιος αρχάριος θα δώσει 4.000 για αερόψυκτο μονοκύλινδρο?
...
Κανένα μοτοσυκλετάκι δεν λες παπί με συμπλέκτη.. δεν μου αρέσει καθόλου να το ακούω.. Καλά κάνατε μάγκες..Ο προβληματισμός μου είναι ποιος 18 χρονος μπορεί να δώσει 4.000 ευρώ ξέροντας ότι σε 2 χρόνια περίπου θα το αλλάξει χάνοντας πολλά χρήματα
Κατά τα άλλα το cbf είναι ένα ε ξ α ι ρ ε τ ι κ ό μηχανάκι..
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Sorry που πετάγομαι, γιατί βλέπω ότι η κουβέντα έχει ξεφύγει, αλλά δε σας είπα και το άλλο: το CBRάκι μου έχει και την εξάτμιση δεξιά και δύο πατηράκια. Ή μήπως είναι τέσσερα. μπδδδδδ
Καλό βράδυ παίδες.![]()
Ελλατωματικο μοντελο σου δωσανε :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από demon
..το CBRάκι μου έχει και την εξάτμιση δεξιά..
τεσσερα ειναι αλλα και δυο καμια φορα :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από demon
..και δύο πατηράκια. Ή μήπως είναι τέσσερα..
![]()
![]()
![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
re si bale mia fotografia na doume pws einai to cbraki sou kai egw exw cbraki alla den borw na fantastw pws einai me exatmish apo arhstera !! des to dhko mou edw kai pais mou an sou araisei !!!
http://www.bikepics.com/members/cbr125rjohnny/06cbr125/
opa sorry που εγγραψα στα γκρινκλις παλυ !!!! πσ και συγγνωμη για τα ορτογραφικα μου λαθοι 111!!!!!
Johnny, το CBRάκι μου είναι... ακριβώς σαν το δικό σου. Μόνο πιο ωραίο!!! Μην τσιμπάς. Δεξιά είναι η εξάτμιση είπαμε.
Υ.Γ. Καταλαβαίνω απόλυτα γιατί δεν το έχεις φωτογραφήσει από πίσω. Σε νιώθω. Τι λάθος κι αυτό από τη Honda.
Τι λάθος ρε παιδιά? Μια χαρά είναι.. λίγο πιο φαρδύ ελαστικό να είχε..Αρχικά δημιουργήθηκε από demon
Υ.Γ. Καταλαβαίνω απόλυτα γιατί δεν το έχεις φωτογραφήσει από πίσω. Σε νιώθω. Τι λάθος κι αυτό από τη Honda.![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
ρε σοβαρά τώρα.. μια χαρά είναι.. τι έχει?Αρχικά δημιουργήθηκε από demon
Right...![]()
μου φαίνεται εμένα ωραίο που δεν έχω cbr?
εμένα μου αρέσει και μου ταιριάζει. αλλιώς δε θα το αγόραζα. Αλλά το κωλαράκι του, ε, έχει ψεγάδια. Καλό βράδυ...
κειτα ενταξεο οτιεχει μικρο κολο κΑΙΜΙΚΡΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟ ΝΑ ΕΙΧΕ ΔΕΝ ΤΑ ΤΟΥ ΠΗΓΕΝΕ 1 ΚΑΙ 2 ΔΕΝ ΤΑ ΤΟΘΕΚΩΒΕ ΤΑΧΙΧΗΤΑ ΡΕ ΣΙ 3 ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΤ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΙΠΠΟΝΙΑ ΝΑ ΠΟΘΜΕ ΟΤΙ ΔΝΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ 4 ΑΝ ΕΒΑΖΕ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟ ΤΑ ΒΑΡΕΝΕ ΤΟ ΜΙΧΑΝΑΚΙ ΤΑ ΕΚΟΒΕ ΤΑΧΙΤΗΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΕΝΕ ΚΑΤΟΛΟΥ ΜΑΚΑΤΟΛΟΥ !!!! ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ !!!! ΠΣ ΤΟΘ ΕΧς ΑΛΛΑΧΕΙ ΖΑΝΤΕΣ ΜΕ ΜΑΓΝΙΣΙΟΘ ΚΑΙ ΦΑΡΔΗΤΕΡΕΣ ΜΕ ΒΡΩΣΤΑ ΛΑΣΤΙΧΟ 110 ΚΑΙ ΠΕΙΣΩ 130 ΣΛΙΚΑΔΟΥΡΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΦΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΖΗΜΙΑ ΜΠΕΝΕΙ ΤΑΠΑ