σας ευχαριστω ολους για τις ευχες. πηρα το 650 χρωματος ασημι μεταχειρισμενο 3/08 7000 χλμ με γιοσιμουρα ψηλη ζελατινα καγκελα βαση και βαλιτσα καππα 46 αρα.
για τη κυριακη ναι γιατι οχι.
σας ευχαριστω ολους για τις ευχες. πηρα το 650 χρωματος ασημι μεταχειρισμενο 3/08 7000 χλμ με γιοσιμουρα ψηλη ζελατινα καγκελα βαση και βαλιτσα καππα 46 αρα.
για τη κυριακη ναι γιατι οχι.
Για πειτε ρε παιδια.
Το Yiabanaki ειναι πανω στη στροφη της Βαρκιζας,σωστα ?
Που θα συναντηθουμε ?
Απεξω ? Μεσα στο parking ? Αμεσως μετα την στροφή στην ευθεία καπου δεξιά ?
Το πολεμαω να ερθω κι εγω...για καφεδακι τουλαχιστον.
![]()
Ωραιος! Καλοτάξιδος πάντα όρθιος!!!!!!
Άντε να το δούμε και με yoshimura!!!
που ειναι αυτο παιδια; εγω μενω καλογρεζα και δε ξερω πολλα απο νοτια προαστεια
Ληστης το οργανάκι για τις ταχύτητες που-πόσο-για δώσε λεπτομέριες
Πολύ ενδιαφέρον!!! καθότι είμαι χρυσόψαρο και ξεχνάω τι ταχύτητα έχω...... συνήθως ψάχνω και 7ηΑρχικά δημιουργήθηκε από Ληστης
χε, χε, gear idicator χε, χε,
Αλλά αισθητικά μου κάθεται κάπωςαν ήταν π.χ. στο μέγεθος που έχει το σήμα της suzuki στο κέντρο των οργάνων θα το έβαζα με τα χίλια σε εκείνο το σημείο!!!
Απο ebay 114 με τα μεταφορικα.Λεει 118 αλλα αν κανεις προσφορα το παιρνεις φνηνοτερα εγω εκανα 113 και δεχτηκε.
http://cgi.ebay.de/GIpro-2in1-Gangan...1%7C240%3A1318
Με 'γειά το indicator. Μπαίνει και στα Κ5-6 άραγε... Αν και θα προτιμούσα να πάρω τα κομμάτια που έχει ο gavcr!
Φίλε dim40 και πρώην γείτονα (έμενα Μαρούσι μέχρι πρόσφατα) αν θέλεις βρισκόμαστε στην Εθνική στη Μεταμόρφωση και πάμε μαζί προς Vegaskitty και Βάρκιζα αλλιώς είναι πάρα πολύ εύκολο: Κατεβαίνεις Εθνική οδό, παίρνεις την παραλιακή προς Γλυφάδα, συνεχίζεις προς Σούνιο και φτάνεις Βάρκιζα... Το μαγαζί είναι εκεί που είναι η πλαζ του ΕΟΤ στη Βάρκιζα, δε το χάνεις με τίποτα.
Portis επειδή σκιά δεν έχει πουθενά εκεί, θα έλεγα μέσα στο πάρκινγκ αριστερά εκεί που είναι τα λεωφορεία έχει κάτι δεντράκια πριν την κεντρική είσοδο. Στη μεριά του DoIt έχει πάρκινγκ αλλά συνήθως το κλείνουν με μπάρες.
Οπότε να ανακεφαλαιώσουμε κιόλας....
2ο ανεπίσημο Bandit Meeting για καφέ στη Σαρωνίδα!
Ραντεβού Βάρκιζα στο πάρκινγκ της πλαζ αριστερά στη σκιά κατά τις 10:50 με 11:00
Και οι μέχρι τώρα συμμετοχές αλφαβητικά
Vegaskitty (οι γυναίκες πρώτα)
Dim40
Pektis
Portishead
Ληστής
ο Apaleftos ακόμα δεν ξέρει τι θα κάνει
Εννοείται πως θα έρθω κ εγώ, ε;![]()
Ρατσισμός δεν υπάρχει, όποιος θέλει φέρνει φίλους κλπ κλπ με ότι όχημα να ΄ναι. (αρκεί να είναι bandit :rotflmao: )
Αυριο γινετε μαθημα οδηγησης απο το 0-300. δε συμετεχω αλλα θα ειμαι σιγουρα στο επομενο που ειναι αμεσως μετα το πασχα.
αυτο που θελω να ρωτησω αν ξερει κανεις, ειναι τι ωρα γινετε; θα ηθελα να δω τι παιζει . ειναι απο το πρςι ως το απογευμα η καποια συκεκριμενη ωρα;
amyroukai
θα με βολευε καλυτερα στη εξοδο μετα τη ατικη οδο οπως κατεβαινεις.
τι ωρα;
Στα Μέγαρα που είχα πάει ξεκινούσε νωρίς, νομίζω 7:30 έπρεπε να είμαστε εκεί και τελείωσε κατά τις 4 το απόγευμα. Μπες στο www.0300.gr και πάρε τους τηλέφωνο να σου πουν, (η "πίστα" που το κάνουν είναι δίπλα στο σπίτι μου σχεδόν). Το προτείνω, αν και πλέον έχει και αλλού "πορτοκαλιές" εξίσου καλούς δάσκαλους (αγωνιζόμενους) και φτηνότερα κιόλας. Δες και στο moto-adventures (έχει διαφημίσεις στα περιοδικά) έχουν road training και το motograndprix club κάνει μαθήματα επίσης.Αρχικά δημιουργήθηκε από dim40
Αυριο γινετε μαθημα οδηγησης απο το 0-300..., ειναι τι ωρα γινετε; θα ηθελα να δω τι παιζει . ειναι απο το πρςι ως το απογευμα η καποια συκεκριμενη ωρα;
Για να είμαστε Βάρκιζα τη σωστή ώρα μαζί με την παράκαμψη... Μάλλον κατά τις 10 πρέπει να βρεθούμε.
![]()
Για βαλε κι αλλον ενα στη λιστα![]()
Κατα 90% μπορω... το αργοτερο μεχρι το βραδυ θα ξερω σιγουρα.
Ελπιζω μονο να μην τρεχετε..... γιατι εγω ειμαι συνηθισμενος σε ρυθμους κοντρας σαλιγκαριου-χελωνας...![]()
Α-μήχανος καβαλάρης
Οχι ρε γαμώτο.Αρχικά δημιουργήθηκε από apaleftos
![]()
Για βαλε κι αλλον ενα στη λιστα![]()
Κατα 90% μπορω... το αργοτερο μεχρι το βραδυ θα ξερω σιγουρα.
Ελπιζω μονο να μην τρεχετε..... γιατι εγω ειμαι συνηθισμενος σε ρυθμους κοντρας σαλιγκαριου-χελωνας...![]()
Τσαμπα εβαλα τις ηλεκτρικες κουβερτες στα λαστιχα ?
![]()
![]()
![]()
Μην αγχωνεσαι καθόλου....βολτα θα πάμε...σαλιγκαροπουλος κιεγω![]()
Εχω χάσει κάτι επεισόδια απ' ότι βλέπω γιατί έλειπα.
Για τον καφέ μάλλον υπολογίστε με και μένα.![]()
![]()
![]()
Για να είμαστε Βάρκιζα τη σωστή ώρα μαζί με την παράκαμψη... Μάλλον κατά τις 10 πρέπει να βρεθούμε. [/B][/QUOTE]
θα μου δωσεις το τηλ. σου;