Πέτρα που είχα φάει στο ψυγείο πριν χρόνια και είχε επιδιορθωθεί τελικά έβγαλε το ψυγείο νερού εκτός μάχης ...
Επειδή δεν είχα χρόνο και ο καιρός δεν βοηθάει καθόλου αυτές τις μέρες με τα κρύα και τις βροχές στην αυλή (γεράσαμε και η μέση δεν τραβάει κιόλας - άσε που δεν μας πάει το σκύψιμο) ... πήγα το μηχανάκι σε καλό μου φίλο (που είχαμε δουλέψει και στο συνεργείο του μαζί για κάτι φεγγάρια) να μου βάλει ένα ψυγείο ... βασικά το θεώρησα και ξεφτίλα να μην πάω να μου το περάσει μιας και το είχε βρει αυτός το ψυγείο ....
πάω χτες να το πάρω ... ολα οκ μου λέει προσκυνάω στο θεό "ακούμπα" και φεύγω ...
παίρνω μετά την Άφρικα πάω ΔΣ , πάω μπρίκι και γυρίζω σπίτι ...
βράδυ αργά μου την βαράει και βγάζω το τούμπανο βόλτα κατά τις δυόμιση το ξημέρωμα ...
πάω Αττική βγαίνω πίσω για Λαύριο , βγαίνω από παραλιακά , πάω Χαλκίδα , πάω Ορχομενό και γυρίζοντας σταματάω να βάλω βενζίνη ...
... και ακούω ένα ήχο που δεν μου άρεσε καθόλου ...
... νερό να βράζει ....
τελείως σπασμωδικά - και μαλακία μου τελικά - ανοίγω τη σέλα και ανοίγω την τάπα του δοχείου πλήρωσης ...
πετάει ένα πίδακα ατμού και μου καίει τα χέρια ... nice ...
το γύρισα όπως όπως και σταματούσα κάθε 20 - 30 χιλιόμετρα να συμπληρώσω παραφλού ...
κάηκαν τα χέρια μου άσχημα αλλά στη ζοχάδα μου δεν πήρα χαμπάρι , σπίτι επιστροφή , κλειδώνω το μηχανάκι , βάζω κρέμα στα χέρια μου και το πρωί εγερτήριο γιατί είχα μάστορα οικοδόμο στο εξοχικό ....
βοηθούσα όπως - όπως το μάστορα με χέρια χάλια και σκεφτόμουνα το μηχανάκι μου ...
τελικά βράδυ που τελείωσα γύρισα Αθήνα και έκατσα πάνω στη ζοχάδα μου και το σκόρπισα τελείως ...
ο μαλάκας είχε βάλει ανάποδα τα σωληνάκια του ψυγείου ... ΕΛΕΟΣ ΛΕΜΕ !!!
τελικά για να σιγουρευτώ έκατσα και έλυσα τα πάντα και τσέκαρα αντλίες , σένσορες και θερμοστάτες για να μου φύγει το κόλλημα .... ευτυχώς όλα οκ... Honda ρούλζ όπως πάντα ...
με λίγα λόγια ...
καλύτερα να το έκανα μόνος μου μια και καλή ...
δεν λέω εδώ μέσα ποιος είναι - εξάλλου δεν γράφει στο μοτό και δεν θα του κάνω καταγγελία αλλά θα του κάνω το μαγαζί του λαμπόγυαλο την δευτέρα το πρωί - λήξις
η ρόμπα η ξεκούμπωτη ο αλήτης ... έκαψα τα χέρια μου με τον παλιόπουστα ...
αυτά τα ολίγα και σόρρυ για την πάρλα ...
( η φωτό είναι στο τέλος πια με προβολέα και την μέση και τα χέρια μου να με έχουν πεθάνει .. )