Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 56

Θέμα: GSXR Destroyed

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    φιλε μου αν δεν ετρεχες οταν καρφωθηκες πανω του, οτι και να δηλωσει δε μπορει να δικαιωθει, αρκει να εισαι κι εσυ πληρως νομιμος(εχεις διπλωμα, αδειες ασφαλειες...)

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 01raiden
    η τροχαία δεν αφήνει να μου μεταφέρουν τη μηχανή και όταν πάω να την πάρω, πέρα από τα κερατιάτικα, βλέπω πως μου την έχουν σκυλέψει κιόλας.

τι ναι αυτο παλι? ποιος το κανε?
    Accipere quam facere praestat injuriam

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Καλά ξεμπερδέματα ρε φίλε, τι να πει κανείς δεν ξέρω.

Εγω πέρασα απο εκείνο το σημείο λίγο αργότερα και είδα την μηχανή σου και την αστυνομία.
    Ρωτησα και μου είπαν οτι δεν ειχες χτυπήσει πολύ.
    Μακάρι να ήμουν μπροστα να το είχα δει να πάω να καταθέσω.

sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Αν λες την Σ Λούη στο Ολυμπιακο Στάδιο, το όριο εκεί είναι 50χλμ.
    Δες τι έγραψαν στην έκθεση.

My wish is Your Command Το avatar του/της 01raiden
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΡΦΕΑΣ
    Καλημέρα και από μένα. Περαστικά (ψυχικά και σωματικά) σιδερένιος, και καλό κουράγιο. Λοιπόν έχουμε και λέμε:
    >> θα ζητήσεις τι σχεδιάγραμμα έχει κάνει η τροχαία και σε περίπτωση που κάτι δεν είναι σωστό θα κάνεις συμπληρωματική δήλωση σύμφονα με αυτά που θα τους πους εσύ.
    >> Το όνομα του μάρτυρα αν το γνωρίζεις δε χρειάζεται να τον κυνηγάς από πίσω. Δήλωσέ το κατ'ευθείαν στην τροχαία και άσε αυτούς να τον καλέσουν.
    >> Στην κατάθεση στην τροχαία ζητάς την ποινική δίωξη του άλλου οδηγού (υπόψιν η άρση της ποινικής δίωξης μπορεί να αρθεί και την ημέρα που θα γίνει το δικαστήριο, αν σου έχει κάνει δήλωση ως τότε).
    >> Βαζεις ένα καλό δικηγόρο και ζητάς από ψυχική οδύνη κ.α. εώς και αποζημίωση για ταξί που χρησιμοποιούσες για να πας στην εργασία σου (ξέρουν οι δικηγόροι).
    >> Μαζέυεις αποδείξεις για τα πάντα (ακόμα και γερανό μεταφοράς και φύλακτρα για την μηχανή σου).
    >> Πάρε χαριά γιατρού ακόμα και αν είναι από θλάση...............βλεφαρίδος. Αρκεί να έχεις κάποιο χαρτί από το νοσοκομείο ότι πήγες για εξετάσεις μετά από τροχαίο.
    >> Σε ποιό σημείο ακριβώς του αυτοκινήτου προσέκρουσες; Μπορείς να ισχυριστείς ότι προσπάθησες να ανακόψεις την πορεία σου, φρενάρωντας γιατι σου ανέκοψε την πορεία της μοτοσυκλέτας σου (με άλλα λογια μπηκε μπροστά σου νομίζωντας ότι αναπτύσσωντας ταχύτητα αυτός θα σε αποφύγει - κοινός γρήγορος) με αποτέλεσμα να προσκρούσεις στο συγκεκριμμένο σημείο.
    Αυτά προς το παρών. Περαστικά και πάλι.
    Φίλε ΜΟΡΦΕΑΣ, σ'ευχαριστώ. Έχω ξεκινήσει κ μαζεύω κάθε απόδειξη, εισητήριο κλπ. Τρομαχτικό το ό,τι έδινα σε βενζίνη, όσο κ να γκρίνιαζα, δεν ήταν τπτ μπροστά στα έξοδα για συγκοινωνίες και τις ταλαιπωρείες τους..

Όσον αφορά τον ελιγμό, έτσι διατυπώθηκε κι έτσι έγινε δηλαδη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Καλά ξεμπερδέματα ρε φίλε, τι να πει κανείς δεν ξέρω.

Εγω πέρασα απο εκείνο το σημείο λίγο αργότερα και είδα την μηχανή σου και την αστυνομία.
    Ρωτησα και μου είπαν οτι δεν ειχες χτυπήσει πολύ.
    Μακάρι να ήμουν μπροστα να το είχα δει να πάω να καταθέσω.

Μακάρι φίλε sapila racing να ήσουν μπροστά.

Κάνω υπομονή να δω την έκθεση, σκοπεύω να πάω μες στην βδομάδα.
    Elegance & Beauty

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX

τι ναι αυτο παλι? ποιος το κανε?
    Πριν φύγω για ΚΑΤ έριξα μια ματιά στο μοτόρι καθώς ήταν κάτω. Όλα στραπατσαρισμένα, πολύ θλιβερό. Όμως, παρά την κατάστασή της, είχε ακόμη πάνω της τα φωτεινά της όργανα. 'Οταν πήγα να την πάρω από την μάντρα που την στεγάσαν όμως? Που πήγαν τα φωτεινά της όργανα? Ποιός ξέρει κ τι άλλο?
    Elegance & Beauty

Φίλε μου λυπάμαι για το μηχανάκι σου.Παρόμοιο ατύχημα είχα κι εγώ πριν 2 χρόνια και έχεις δίκιο ότι ήταν καλύτερα που πέταξες πάνω από το μηχανάκι γιατί αλλιώς θα είχες σοβαρό πρόβλημα,το ίδιο ακριβώς συνέβη και με μένα,πέταξα πάνω από το μηχανάκι και δεν έπαθα τίποτα.Τώρα όσο αφορά τα δικαστήρια δυστυχώς θα σου πάρει 2+ χρόνια μέχρι να βγάλεις άκρη.Εγώ έπαθα το ατύχημα 15 Μαϊου 2007 και το πρώτο δικαστήριο,το ποινικό, θα γίνει στις 11 Μαϊου φέτος και το οποίο πιθανότατα θα αποφασίσει για τις ποινικές κυρώσεις και όχι για την αποζημίωση.Υπομονή και μην στεναχωριέσαι,το δίκιο σου θα το βρεις απλά όχι σύντομα
    Fortis Fortuna Adiuvat

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Υπάρχει ένας μάρτυρας αλλά τον κυνηγάω για να καταθέσει. Όλο στο "ναι θα παω", "εχω όμως πολυ δουλεια". Βλέπεις, μου άφησε την κάρτα του, αλλα προφανως όταν ήταν η τροχαία θα είχε φυγει και δεν τον έχουν καλέσει. Επίσης στην τροχαία μου λένε οτι κ καλα δεν είναι απαραίτητο να πάει κι οτι η καταθεσή μου είναι πλήρης...
    Να τον ψάξεις οπωσδήποτε για να καταθέσει (και φυσικά να σιγουρευτείς πριν πάει γαι τι θα πει, μην σε κάψει).
    Η κατάθεσή σου μικρή αξία έχει, όση και αυτή του οδηγού του αυτοκινήτου.
    Είναι ο λόγος σου και ο λόγος του.

Από τα άλλα στοιχεία θα βγάλει άκρη το δικαστήριο.
    Βρες οπωσδήποτε το μάρτυρα και ψάξε για όποιο άλλο στοιχείο.
    π.χ. πήγαινε στο σημείο και δεν αν υπάρχουν ίχνη από φρενάρισμα δες αν υπάρχει καμια κάμερα που μπορεί να το έχει καταγράψει.
    Γενικά ψάξτο ...

φιλε μου κουραγιο
    τα ιδια επαθα και εγω-καταστροφη του Ζ μου (1 ετους και 3 μηνων)-
    συν ενα χερι σπασμενο εξ'αιτιας μιας γιαγιας που βγηκε απο παραδρομο
    κοιτα να μαζεψεις ολα τα σχετικα να αποζημιωθεις και μη χειροτερα

ασε που εχω και το προβλημα να πεισω τους δικους μου να παρω παλι μηχανακι
    οικογενειαρχης γαρ ΑΣΤΑ ΒΡΑΣΤΑ
    gas......N

Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Εγώ έπαθα το ατύχημα 15 Μαϊου 2007 και το πρώτο δικαστήριο,το ποινικό, θα γίνει στις 11 Μαϊου φέτος και το οποίο πιθανότατα θα αποφασίσει για τις ποινικές κυρώσεις και όχι για την αποζημίωση.Υπομονή και μην στεναχωριέσαι,το δίκιο σου θα το βρεις απλά όχι σύντομα
    Kαλά ξεμπερδέματα και σε σένα φίλε project.breeze και σε ευχαριστώ! Θέλει υπομονή, έχεις δίκιο, αλλά είναι καποιές ώρες που μου γυρνάει το μάτι - γι αυτό εβαλα τέτοια εικόνα στο προφίλ μου

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    πήγαινε στο σημείο και δεν αν υπάρχουν ίχνη από φρενάρισμα δες αν υπάρχει καμια κάμερα που μπορεί να το έχει καταγράψει.
    Γενικά ψάξτο ...
    Πήγα ξανά στο σημείο μήπως και βρω τίποτα από τη μηχανή, αλλά τπτ. Επίσης δεν κατάφερα να δω ξεκάθαρα ροδιές από τα λάστιχα μου (είναι και πολυσύχναστος δρόμος). Τα λάστιχα μου πάντως τα ειδα "γονατισμένα", άρα θα υπάρχουν ιχνη λογικά. Την ήμερα του ατυχήματος πάντως ήταν όλα βρεμένα κάτω, είχε βρέξει το βράδυ της προηγούμενης, δεν ξέρω αν αυτό επηρρεάζει καθόλου τα ίχνη.

Φίλε GAS NICK, σε ευχαριστώ πολύ. Αντιμετωπίζω κι εγώ προβλημα με το να πάρω καινούρια μηχανη, αν κι αυτό που με περιορίζει είναι το οικονομικό τελικά.
    Elegance & Beauty

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    περαστικα ρε παλικαρε και καλη δυναμη στο γολγοθα...
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της samoure
    Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    \και το οποίο πιθανότατα θα αποφασίσει για τις ποινικές κυρώσεις και όχι για την αποζημίωση.
    Οχι πιθανοτατα,σιγουρα 100%...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    περαστικα ρε παλικαρε και καλη δυναμη στο γολγοθα...

+1

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Δεν άφησαν το γερανό της ασφαλιστικής μου να μεταφέρουν τη μηχανή. Ειχα καλέσει το γερανό από τηλεφωνο πηγαίνοντας προς ΚΑΤ, είχα αφήσει κ τα χαρτιά μου στην αστυνομία πριν με μεταφέρουν.
    κατ'αρχην περαστικα σου και αγυριστα να ειναι!!

αυτο με την μεταφορικη συμβαινει γιατι υπηρχαν πολλοι "καλοθελητες" και με το πυ γινοταν ατυχημα, δηλωναν φιλοι και επαιρναν το μηχανακι του ατυχηματος.

φυσικα (οτι και ζημια να ειχε) το μηχανακι δεν βρισκοταν ποτε.

ετσι η τροχαια συνεργαζεται με μαντρα δικο της και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ το σηκωνει αυτος και το κραταει στο γκαραζ του.
    αυτα τα ξερω γιατι το ιδιο ειχα παθει και εγω στην Αλεκου Παναγουλη στην Ν.Ιωνια.

τωρα με τα δικαστηρια θα σου ευχηθω καλα ξεμπερδεματα. το δικο μου μηχανακι ειχε παθει 5,500 ζημια. το ατυχημα εγινε τον Μαϊο του 06 και μολις πριν 2 εβδομαδες πηρα τα τελευταια χρηματα (φυσικα πετσοκομενα).και να φανταστεις οτι ο αλλος ειχε κανει εξ αρχης θετικη δηλωση.

αλλα η ασφαλιστικη σε μηχανακι 80 ημερων ηθελε να επισκευαστουν καποια τμηματα, ενω επρεπε να αντικατασταθουν. δεν τα βρηκαμε, δικαστηρια. κερδιζω. και κανουν εφεση,και καταφερνουν να κοψουν μερους του ποσου της αποζημιωσης...

αστα βραστα ειναι.

εγω ευτυχως ειχα χρημα και την εφτιαξα την μηχανη μου...και τον Αυγουστο του 06 πηγα και διακοπες..αλλα αν δεν εχεις...

καλη δυναμη και κοιτα να χρεωσεις και τον εξοπλισμο σου καθως και τα μεταφορικα και την φυλαξη της μηχανης απο τον μαντρα της αστυνομιας και φυσικα ηθικη βλαβη.

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Εαν τον έχεις χτυπήσει στο πίσω φτερό τότε ετοιμάσου για συνυπαιτιότητα. Είναι πολύ πιθανό το δικαστήριο να σου βγάλει ενα ποσοστό έως και 70% συνυπαιτιότητα δική σου. Το ποσοστό εξαρτάται από τους μάρτυρες και φυσικά από το δικηγόρο σου. Πάντως για να μην σου λέω ψέματα και σου δίνω ψεύτικες ελπίδες εαν βγει συνυπαιτιότητα στο 30% δική σου 70% δική του να είσαι ευχαριστημένος. Το βλέπω πολύ πιθανό για 50-50 ή και περισσότερο δική σου. Πρέπει να επικεντρωθείς ώστε να αποδείξεις ότι α) δεν είχες υπερβολική ταχύτητα με την μηχανή β) έπεσες στοι πίσω μέρος του αυτοκινήτου λόγω του έλιγμού που έκανες για να αποφύγεις το αυτοκίνητο και δεν τα κατάφερες. Δηλαδή ότι θα χτυπούσες περίπου στο μέσον πχ του αυτοκινήτου και με τον ελιγμό χτύπησες στον πίσω προφυλακτήρα του. Αυτό έχει σχέση και με τα σχεδιαγράμματα της τροχαίας για το σημείο που βρέθηκαν χτυπημένα τα οχήματα, σημάδια από λάστιχα και φρένα κλπ. Αλλιώς το δικαστήριο μπορεί να δεχτεί ότι ο άλλος έλεγξε το δρόμο, σε είδε, και ήσουν αρκετά μακριά ώστε είχε το περιθώριο να περάσει εαν εσύ δεν έτρεχες με υπερβολική ταχύτητα. Αντίστοιχα δικαστήρια έχουν δικαιώσει έως και 100% αυτόν που πέρασε και θεώρησαν 100% υπεύθυνο αυτόν που έπεσε πάνω. Ελάχιστα έχουν δικαιώσει 100% κάποιον σαν και εσένα. Τα παραπάνω τα ξέρω από προσωπική εμπειρία και ψάξιμο μετά από ατύχημα με το αυτοκίνητο της αδελφής μου. Βέβαια ήταν αυτοκίνητο με αυτοκίνητο αλλά δεν έχει σημασία.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι να παρω ? GSXR 750 ή GSXR 1000
    από anco στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2006, 17:42
  2. Gsxr 1000 2005
    από sakoulakis στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 71
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2006, 11:58
  3. GSXR 1000 η R1 2004
    από anco στο forum Suzuki GSXR's